Da li je bolje imati 400 kvadrata u Kuli ili 50 kvadrata u Beogradu? Vol.2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dobro jutro radni narode Crne Gore. Kako smo jutros?

- - - - - - - - - -

Prodaje moj drugar stanove na Cuburi, 2150 kvadrat.

Jedan moj prijatelj uskoro krece u pravljenje nove kuce . Javicu koliko je kostalo ali cenim da ce biti oko 10 puta manje nego sto nesrecnici placaju kvadrat na Cuburi.

- - - - - - - - - -

Evo nesto za Colovica on uziva u Miroljubu

Bio sam u Ribarskoj banji lepo mesto.

Ja bi bio vise za ovako nesto da je Srbija uredena zemalja zapadnih standarda sa dobrim putevima,sigurnoscu ,Naravno sve od prirodnih materijala ,,
Ekološka kuća na jezeru 665.jpg

zamisli kuče jede mrkvu i drugo žbunje
Reče mi drugarica veterinar da im svako malo dođe nekakav veganski imebecil koji dovede mačku ili psa u teškom zdravstvenom stanju, da bi se ispostavilo da su i životinju tako hranili... :dash:
pritom dolazite u centar jednom mesečno da jedete šampite kod trovača sa ledina, lešća, iz velikog sela, belih voda i meni koji živim u centru baronišete kako nema gužve
sa vašom sega mega inteligencijom nešto nije u redu, priznaćete
Čika Siza jutros došao iz Zemuna (Gornji grad) do Trga Republike za 13 minuta. Motorom, u špicu, sa zatvorenim centrom grada, kroz tunel, gužvu, uprkos svim Tiksijima i Kurir-botovima koji pišu o kataklizmi svetskih razmera - za tačno 13 minuta.
DESET KILOMETARA PO GRADU ZA 13 MINUTA.
Efektivno, to znači da se pisham na sve hejtere. :hvala:

jel to beše ono o ferdlani gruntibugli? :))))
42 :cool:
Ah, još u nekom drugom-trećem srednje sam učio napamet vogonsku poeziju, i još ne može da mi izađe iz glave. Za ovo imaš veliko pozitivno brojanje od mene. :mrgreen:
Ja sam Vroći Kaj
Ax... to štivo je moj deda čitao redovno posle ručka. :D

ko zna dokle će ovaj kolaps da traje...skoro neće, to je sigurno

http://rs.n1info.com/Vesti/a472841/Izmene-u-saobracaju-zbog-rekonstrukcije-Trga-Republike.html

Građani sa kojima je razgovarala ekipa N1 nezadovoljni su, ali i iznenađeni zbog gužve u saobraćaju:
"Ovo je stvarno katastrofa, razočarana sam strašno, za nas koji radimo ovde u centru, ovo je strašno!"

"Ne znam zašto su ovo uradili, potpuni je haos. Niti organizacije dodatnih autobusa, bez trole..."

"Po gužvi na stanici zaključujem da je izmenjen režim saobraćaja, nisam znala, za mene je novost, ne pratim..."

"Smatram da je ovo nečiji hir ili tako nešto, ne vidim razlog, ne brine se o narodu, važniji su bugarski turisti nego ljudi koji plaćaju porez i žive ovde."

Kad god se nešto u gradu renovira, uvek će se naći neko da kuka. Trg nije renoviran već 30 godina. Tako je bilo i sa Bulevarom... svi su kukali, a danas Bulevar izgleda bolje i uređenije nego pre. Ko može narodu ugoditi - kad se ne radi - što se ne radi, kad se radi - što se radi... nikako ne valja. Vole Srbi da kukaju.

Pritom, ja nisam baš siguran kako će Trg da izgleda kad sve bude gotovo, ne bih se začudio da nešto zajebu. Juče sam tek primetio da nisu ispratili liniju postavljanja ploča između starog dela (gore kod one fontanice ispred Vulkana) i dole prema Francuskoj - linija se bukvalno maši za par ugaonih stepeni između starih i novih ploča, i izgleda prilično ružno. E sad ako budu menjali onaj gore deo prema Knezu, možda će i da isprave to, a ako ostane ovako, to je baš bez veze. Možda je to i samo moj OCD, da sve linije moraju da budu 100% paralelne.

http://rs.n1info.com/Vesti/a472841/Izmene-u-saobracaju-zbog-rekonstrukcije-Trga-Republike.html

Građani sa kojima je razgovarala ekipa N1 nezadovoljni su, ali i iznenađeni zbog gužve u saobraćaju:
"Ovo je stvarno katastrofa, razočarana sam strašno, za nas koji radimo ovde u centru, ovo je strašno!"

"Ne znam zašto su ovo uradili, potpuni je haos. Niti organizacije dodatnih autobusa, bez trole..."

"Po gužvi na stanici zaključujem da je izmenjen režim saobraćaja, nisam znala, za mene je novost, ne pratim..."

"Smatram da je ovo nečiji hir ili tako nešto, ne vidim razlog, ne brine se o narodu, važniji su bugarski turisti nego ljudi koji plaćaju porez i žive ovde."
To su gradovi sa vlašću koja ima mozak resili podzemnom železnicom.. Gde moze kolima da dolaze svi na poso.. Ja dok sam živeo u Kopenhagenu nije mi padalo na pamet da palim auto radi 4-5km koliko sam imao tad do posla..

Sta li samo i gde ti ljudi "u centru" rade?
Ovaj jedna osoba "nije znala", a drugoj smetaju nekakvi bugarski turisti:zcepanje:

Sta li samo i gde ti ljudi "u centru" rade?
Ovaj jedna osoba "nije znala", a drugoj smetaju nekakvi bugarski turisti:zcepanje:

nisu sve firme izmeštene na nbgd, ogroman broj ih je u samom centru, čak i onih u kojima radi više stotina ljudi, kao što je zgrada pošte u takovskoj
a ovo za bugarske turiste ti je smešno jer ne znaš...kad dođe turistički autobus otvore se saobraćajne barikade i on nesmetano ide do terazija dok građani beograda idu peške
da li se tako radi i u nemačkoj ili je obrnuto?...turistički autobus se parkira na mesto koje je predviđeno za njega, uglavnom podaleko od centra, pa tusristi izađu i idu za zastavicom dok građani svuda voze auto do svojih odredišta

Dobro jutro radni narode Crne Gore. Kako smo jutros?

- - - - - - - - - -

Jedan moj prijatelj uskoro krece u pravljenje nove kuce . Javicu koliko je kostalo ali cenim da ce biti oko 10 puta manje nego sto nesrecnici placaju kvadrat na Cuburi.

- - - - - - - - - -

Evo nesto za Colovica on uziva u Miroljubu

Bio sam u Ribarskoj banji lepo mesto.

Hoce taj tvoj drugar sto krece da pravi kucu da ima oko kuce dva supermarketa, dom zdravlja, dve privatne klinike, jedan market 00-24, prevoz do svih delova grada, taksi stanicu, tri trafike 00-24, park i sest kafica i dva restorana, stalnu toplu vodu, centralnu klimu, kao kupci stanova u zgradi koju je napravio moj drugar?

Kad god se nešto u gradu renovira, uvek će se naći neko da kuka. Trg nije renoviran već 30 godina. Tako je bilo i sa Bulevarom... svi su kukali, a danas Bulevar izgleda bolje i uređenije nego pre. Ko može narodu ugoditi - kad se ne radi - što se ne radi, kad se radi - što se radi... nikako ne valja. Vole Srbi da kukaju.

Pritom, ja nisam baš siguran kako će Trg da izgleda kad sve bude gotovo, ne bih se začudio da nešto zajebu. Juče sam tek primetio da nisu ispratili liniju postavljanja ploča između starog dela (gore kod one fontanice ispred Vulkana) i dole prema Francuskoj - linija se bukvalno maši za par ugaonih stepeni između starih i novih ploča, i izgleda prilično ružno. E sad ako budu menjali onaj gore deo prema Knezu, možda će i da isprave to, a ako ostane ovako, to je baš bez veze. Možda je to i samo moj OCD, da sve linije moraju da budu 100% paralelne.

Tiski 2 uvek kuka, o čemu god da je reč. A onda kad ga ošineš argumentom po nosu, povuče se, do sledeće zgoda za novim kukanjem. Nikad nisam kapirao nesrećne i/ili nezadovoljne, pa promeni nešto u životu koji ti se ne sviđa.

- - - - - - - - - -

nisu sve firme izmeštene na nbgd, ogroman broj ih je u samom centru, čak i onih u kojima radi više stotina ljudi, kao što je zgrada pošte u takovskoj
a ovo za bugarske turiste ti je smešno jer ne znaš...kad dođe turistički autobus otvore se saobraćajne barikade i on nesmetano ide do terazija dok građani beograda idu peške
da li se tako radi i u nemačkoj ili je obrnuto?...turistički autobus se parkira na mesto koje je predviđeno za njega, uglavnom podaleko od centra, pa tusristi izađu i idu za zastavicom dok građani svuda voze auto do svojih odredišta

Zaposleni u pošti imaju prosečno najniže plate, zato i jesu bili ovih dana u štrajku. Nisam siguran da puno njih ide autom na posao, naročito ne u centar grada.

- - - - - - - - - -

Hoce taj tvoj drugar sto krece da pravi kucu da ima oko kuce dva supermarketa, dom zdravlja, dve privatne klinike, jedan market 00-24, prevoz do svih delova grada, taksi stanicu, tri trafike 00-24, park i sest kafica i dva restorana, stalnu toplu vodu, centralnu klimu, kao kupci stanova u zgradi koju je napravio moj drugar?

Njemu to ne treba, imaće brata na spratu, roditelej u podrumu i bebu i dedu u garaži. I par kuća sa rodbinom pored. A onda će da krenene u kupovinu albanke, jer je glupo da baš svi u familiji žene rođake.

Tiski 2 uvek kuka, o čemu god da je reč. A onda kad ga ošineš argumentom po nosu, povuče se, do sledeće zgoda za novim kukanjem. Nikad nisam kapirao nesrećne i/ili nezadovoljne, pa promeni nešto u životu koji ti se ne sviđa.

- - - - - - - - - -

Zaposleni u pošti imaju prosečno najniže plate, zato i jesu bili ovih dana u štrajku. Nisam siguran da puno njih ide autom na posao, naročito ne u centar grada.

- - - - - - - - - -

Njemu to ne treba, imaće brata na spratu, roditelej u podrumu i bebu i dedu u garaži. I par kuća sa rodbinom pored. A onda će da krenene u kupovinu albanke, jer je glupo da baš svi u familiji žene rođake.

Pa da, progresivni elementi u Tiksi-klanu ce reci "we ain't got all be inbred fucks".

Ja bi bio vise za ovako nesto da je Srbija uredena zemalja zapadnih standarda sa dobrim putevima,sigurnoscu ,Naravno sve od prirodnih materijala ,,Pogledajte prilog 540628

jako lepo igi izgleda

Ono sto je sustina jeste da se ovakve kucice za uzivanje prave iskljucivo u cistoj i netaknutoj prirodi a ne na npr na dorcolu, vracaru, savi dunavu koje su zatrovane i unistene reke.

- - - - - - - - - -

Po tvojoj logici ova vila u Spaniji ne vredi ni 100 evra... Jer nema sve to sto bi ti hteo da ima preko puta :lol:

Ono sto sam ja uspeo da vidim , i ako sve ove skupe vile odisu luksuzom kvadraturom itd. najskuplje i najvaznije kod ovakvih elitnih objekata je - POGLED

Znaci da kuca bude negde na brdu, da ima pogled na okolne planine, brda, sume a da ne gledas u betonski zid komsije od preko puta. A da bi se to desilo kuca mora da ima makar 10-20 ari zemljista i na brdskom zemljistu. Tj da objekat bude u nivou iznad drugih.

33x8qwm.jpg

Poslednja izmena:
jako lepo igi izgleda

Ono sto je sustina jeste da se ovakve kucice za uzivanje prave iskljucivo u cistoj i netaknutoj prirodi a ne na npr na dorcolu, vracaru, savi dunavu koje su zatrovane i unistene reke.

- - - - - - - - - -

.
Ovakve "kucice" su u civilizaciji nemoguce. Zastita covekove okoline i tako to.
Cak i ako si vlasnik zemljista ne smes da pravis kucu u kojoj ima voda, kanalizacija.
Tako je to Tihi u kultivisanim sredinama. Toma NIkolic ne bi smeo da zida nista pored
Sene ili Rajne, Dunava.

Nece ali ima sve to na 5-10 minuta kolima od mesta izgradnje. Tako da mu dodje na isto.

Ne, ne dođe na isto. Ja izađem iz zgrade i na minut hoda imam tržni centar koji radi nedeljom ,sa velikim marketom, pekarom, apotekom, prodavnicom tehničke robe, sportske robe, cipela, garderobe... a na drugu stranu, opet minut peške su još dva velika mrketa, DM, dva restorana, dve banke, tri apoteke, nekloliko manjačnica, prodavnica zdrave hrane... na tri minuta mi je pijaca, dom zdravlja, još jedan tržni centar, gomila malih prodavnica, butika, zanatskih radnji... u suštini, u krugu od par minuta imam sve što ti ne možeš da nađeš u Raškoj, Pazaru i Kraljevu zajedno. A najbitnije je da je svuda oko mene puno zelenila.

Evo ni ova vila koja se prodaje za 7.5 miliona evra nema preko puta ni stajgu, ni dom zdravlja, ni trafike 3 komada, ni prodavnicu perika, ni taksi stanicu, ni dva supermarketa - ali bez obzira na to kosta 150 puta nego sto kosta prosecan bg betonski kavez ala rifke....

U blizini ove vile su druge odprilike isto tako luksuzne velike vile sa dosta zelenila i zemljista oko kuce.

Tako zive bogatasi na zapadu ne guze se u betonskim kavezima poredstajge i nekog hipermarketa.

Poslednja izmena:
Ne, ne dođe na isto. Ja izađem iz zgrade i na minut hoda imam tržni centar koji radi nedeljom ,sa velikim marketom, pekarom, apotekom, prodavnicom tehničke robe, sportske robe, cipela, garderobe... a na drugu stranu, opet minut peške su još dva velika mrketa, DM, dva restorana, dve banke, tri apoteke, nekloliko manjačnica, prodavnica zdrave hrane... na tri minuta mi je pijaca, dom zdravlja, još jedan tržni centar, gomila malih prodavnica, butika, zanatskih radnji... u suštini, u krugu od par minuta imam sve što ti ne možeš da nađeš u Raškoj, Pazaru i Kraljevu zajedno. A najbitnije je da je svuda oko mene puno zelenila.

ti zivis u delta citiju u podrumskom magacinskom delu? :rotf: :think:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back