krinka5
Buduća legenda
- Poruka
- 25.683
Poznavao sam tipa koji nas je devedesetih ubeđivao kako je socijalizam naš jedini put.
Uvek se nađu takvi tipovi.
Uvek se nađu takvi tipovi.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A nemoj tako...nije ono krivo
ovo su već niski udarci , ne zameri ali vučića preskačem koliko sam u mogućnosti.I jeste budala...
Sa druge strane pak ... ludak
Праштај брате... у жару борбе дође до озлобеovo su već niski udarci , ne zameri ali vučića preskačem koliko sam u mogućnosti.
Hahahaha ni sam ne veruješ u to, niko u svetu to nije objavio ni Rusi ni Kinezi ni Indejci, nego lažni Vučićevi mediji b92
Примећује се да нам се у последње време намеће избор између чланства у БРИКС и чланства у ЕУ.
Но, да ли је то прави или лажни избор?
Хајде да видимо.
Европска Унија је политичка, економска, друштвена, инфраструктурна и културна интеграција држава чланица.
У њој постоји слобода кретања људи, робе, капитала, идеја.
Има своје законе, институције, органе, правила, вредности, валуту (већина).
Да би постала члан, држава мора задовољити одређене услове и извршити одређене промене и то стање одржавати и унапређивати сагласно заједничким одлукама.
С друге стране, БРИКС је формализована седељка која производи фотографије и снимке сусрета са разних места где се ти сусрети одржавају.
Услова за чланство нема, постанеш члан подношењем захтева и верификацијом мејла.
Недостатак услова зато је више него успешно надомештен недостатком икаквих привилегија које проистичу из чланства.
То није савез ни у ком смислу, што значи да ни пут у чланство БРИКС, нити постајање чланом БРИКСа ишта мења у стварности његових чланица.
Шта ви мислите о томе?
Да ли је боље имати 400 година чланства у БРИКС или 40 година чланства у ЕУ?
Bolje pošteno reci ‘obećanje ćlanstva u EU u narednih 40 do 400 godina’.или 40 година чланства у ЕУ?