Da li je bolje imati 400 godina članstva u BRICS ili 40 godina članstva u EU

Без краља нема самосталне политике, тако да ће у републици сиротиња наставити да плаћа цехове расипних богаташа на врху партијске државе...

Из праксе можеш изучити разне републике:

-Трговачка Република,
-Аристократска Република,
-Војна Република,
-Народна Република,
-Исламска Република,
-Гусарска Република,
-Бандитска Република
-Партизанска Република,
-итд...

Неке сам додао, јер свашта се називало Републиком од 1945.г. када су скоро уништене све Монархије

Из праксе можеш изучити разне републике:

-Трговачка Република,
-Аристократска Република,
-Војна Република,
-Народна Република,
-Исламска Република,
-Гусарска Република,
-Бандитска Република
-Партизанска Република,
-итд...

Неке сам додао, јер свашта се називало Републиком од 1945.г. када су скоро уништене све Монархије
A Republika komunjarskih cetnika?

Квалитетни сатови и милка чоколада ! (да ли да додам шупље сиреве?)

Смејурија.

има ту неког вишег циља осим пуке економије и организације

Ромејско царство је створило трговачку републику Венецију за своје корпоративне потребе, а Швајцарска Република је направљена за потребе Римокатоличке Цркве. Има ту мало већих проблема, ко сме да узима интерес, ако лихварење није хришћанско, ко-кад-колико и за чије здравље сме да га узима !

Na fakultetu smo ucili da postoje dokazi o neutralnosti Svajcarske iz XVI veka.

Sto nas ne opravdava...niti njih umanjuje. Svaku povlasticu moze covek da zezne.
A mi se cesto trudimo da zeznemo jer ne shvatamo da se moze menjati car ali ne i carstvo.
Nezrele nacije uvek olako gube carstvo ne bi li odbranile cara.
Ozbiljne nacije to ne rade. Od Latina (cija je to misao) pa do danas.

eu ti je rekla da mozes samo da cekas na clanstvo 40 godina, kao turska, tako da je pitanje glupo, a jos je gluplje da mislis da ce eu da opstane i narednih 40 godina
То су новинарске глупости вучићевих медија.

Као, јадни ми стално нас уцењују, а ми урадили све што треба.

То је НЕТАЧНО.

Добијеш годишњи извештај где се тачно види да се скоро НИШТА не предузима на мерама.
https://europeanwesternbalkans.com/...package-how-much-has-each-candidate-advanced/

Извештаји, сви годишњи, на сајту нашег министарства
https://www.mei.gov.rs/eng/document...eports-of-the-european-commission-for-serbia/

То су новинарске глупости вучићевих медија.
a on sam kaze za inat cemo da nastavimo nas evropski put
Као, јадни ми стално нас уцењују, а ми урадили све што треба.
ma kakvi, stap i sargarepa, samo izvlace milijarde iz srbije, i sad smo dosli do rudarenja, i ti i dalje ne vidis da mora da se stane na loptu
sad je briks zajednica u usponu, eu je zavrsila svoje zlatno doba, bezveze licitujes 400 godina samo za 4 ce sve biti jasno
Authored by Drieu Godefredi via The Gatestone Institute,
Merkel's record is clear: 1) the demographic Islamization of Germany by opening its doors to a flood of migrants alien to German culture, and apparently with less than no interest in absorbing it; 2) the subordination of Germany's energy to Russia, 3) the destruction of Germany's nuclear heritage. If Merkel had have been an agent of the Russian regime -- which trained her -- she might have acted no differently.

With Merkel gone, Germany finds itself on an accelerating trajectory of impoverishment. According to the Süddeutsche Zeitung, the German Economy Ministry now projects a 0.2% GDP contraction for 2024, reversing its earlier prediction of 0.3% growth. Germany also faces industrial annihilation.

Poslednja izmena:
a on sam kaze za inat cemo da nastavimo nas evropski put

ma kakvi, stap i sargarepa,
Да, али ти сад настављаш причу напамет, понављаш радикалско-напредњачке мантре, не узимаш у обзир приложено у претходној поруци.

Зашто бих се бавио даљим разговором?

Да, али ти сад настављаш причу напамет, понављаш радикалско-напредњачке мантре, не узимаш у обзир приложено у претходној поруци.

Još nisi naučio da rusogguzna brigada ne uzima u obzir činjenice i argumente, nego ih ignoriše i nastavlja da bleji "četiri noge dobre, dve noge loše"?

Бошко је класичан бумер луђак... Без задршке мантраш...

Квалитетни сатови и милка чоколада ! (да ли да додам шупље сиреве?)

Смејурија.

има ту неког вишег циља осим пуке економије и организације

Ромејско царство је створило трговачку републику Венецију за своје корпоративне потребе, а Швајцарска Република је направљена за потребе Римокатоличке Цркве. Има ту мало већих проблема, ко сме да узима интерес, ако лихварење није хришћанско, ко-кад-колико и за чије здравље сме да га узима !
Sir :) ..I do sira treba doci , treba znati i imati uslove za napredak a to oni imaju mozda najbolje na svetu .. Spisak najvećih Swiis firmi I ne vidim tu neku dominacija bankarskog sektora kako to ovde neki tvrde ..
https://companiesmarketcap.com/switzerland/largest-companies-in-switzerland-by-market-cap/

Sir :) ..I do sira treba doci , treba znati i imati uslove za napredak a to oni imaju mozda najbolje na svetu .. Spisak najvećih Swiis firmi I ne vidim tu neku dominacija bankarskog sektora kako to ovde neki tvrde ..
https://companiesmarketcap.com/switzerland/largest-companies-in-switzerland-by-market-cap/

Neću da se ponavljam oko Vatikana!

Vatikan je formirao Švajcarsku republiku po nekoliko osnova i potreba. Sireve je sam narod pravio. Državu nije.

Isto je sa Venecijom !... :kafa:... нису рибари правили трговачку Републику

Poslednja izmena:
Nije švajcarcima ni odmoglo što su nacisti tamo sklonili svo zlato isl. što su popljačkali u ww2.

Када је било велико прање пара из ЕУ фирми (2006,7) у милијардама Е, преко швајцарских банака замало да Амери финансијски демонтирају Швајцарску и њен суверенитет.

Швајцарски Оф-шор је врло познат. Што се нас тиче новац је путовао за Кипар па у Швајцарску.

Што се тиче НИС-а, Фирма је тамо у Швајцарској регистровала главну фирму у којој има само поштанско сандуче и једна канцеларија, а НИС је ћерка фирме те виртуелне главне фирме !

Оф-Шор је амерички трик за контролисање токова опраних пара углавном из источне европе !

Poslednja izmena:
Да додам - Тако да тај "швајцарски" НИС контролишу Амери кроз новчане токове, овај Руски НИС у Србији, ћерка фирма, могу да контролишу Руси

Све партије су 2008. потписале ову ујдурму.

Сви су пристали, не питајући стручњаке у НИС-у

Када удружене политичке Елите раде једногласно против свог народа!... :kafa:

Back