Da li je bolje imati 400 godina članstva u BRICS ili 40 godina članstva u EU

Dе Sisti

Stara legenda
Poruka
84.610
Примећује се да нам се у последње време намеће избор између чланства у БРИКС и чланства у ЕУ.

Но, да ли је то прави или лажни избор?

Хајде да видимо.

Европска Унија је политичка, економска, друштвена, инфраструктурна и културна интеграција држава чланица.
У њој постоји слобода кретања људи, робе, капитала, идеја.
Има своје законе, институције, органе, правила, вредности, валуту (већина).
Да би постала члан, држава мора задовољити одређене услове и извршити одређене промене и то стање одржавати и унапређивати сагласно заједничким одлукама.

С друге стране, БРИКС је формализована седељка која производи фотографије и снимке сусрета са разних места где се ти сусрети одржавају.
Услова за чланство нема, постанеш члан подношењем захтева и верификацијом мејла.
Недостатак услова зато је више него успешно надомештен недостатком икаквих привилегија које проистичу из чланства.
То није савез ни у ком смислу, што значи да ни пут у чланство БРИКС, нити постајање чланом БРИКСа ишта мења у стварности његових чланица.

Шта ви мислите о томе?
Да ли је боље имати 400 година чланства у БРИКС или 40 година чланства у ЕУ?

БРИКС
Ако ништа не силе нас око Косова и Републике Српске.
Још да поставимо руске нуклеарне ракете у Србији и да нам сване.
И да дођу корејски командоси да обучавају наше војнике! И ми њих!

Кад падне Украјина биће занимљиво.
Шта ће онда Русија урадити и где и како је питање.
БРИКС ће засигурно јачати. Мислим да ће Руси ширити меку моћ према Европи, и да неће ићи у војна освајања.

Идеолошки ће покоравати Европу.

БРИКС ће засигурно јачати. Мислим да ће Руси ширити меку моћ према Европи, и да неће ићи у војна освајања.

Идеолошки ће покоравати Европу.
Мени то делује као демагогија из ФСБ кухиње што је океј јер је циљ ослабити ЕУ подршку Украјини и довести што више дисидената попут Орбана, Фица итд.
Али по мом мишљењу као што ти рекох спремаће се за рат и нуклеарни одговор након Украјине.

Али по мом мишљењу као што ти рекох спремаће се за рат и нуклеарни одговор након Украјине.
За то увек морају бити спремни. Јер никад се не зна шта ће са психопатама из глобалистичког табора.

Зато су и ушли у Савез са Северном Корејом. Другу Киму не треба много, он је спреман сад па сад за нуклеарни сукоб!

што је океј јер је циљ ослабити ЕУ подршку Украјини и довести што више дисидената попут Орбана, Фица итд.
Што више Орбана у водећим земљама ЕУ, то боље.

Орбан, Фицо, Ле Пен, АФД. Имају колко толко. Мислим да је и ова шпанска влада тренутно благонаклона Русима кад је подржала Палестину.
И Србска је влада таква, пази шта ти кажем, само не смемо јавно да кажемо.

Док Додара говори оно што сви мислимо! ;)

BRIKS je nesto kao kulturno umetnicka drustva narodnih igara koje imas po Srbiji, pa onako igraju kola, idu na takmicenja, i tako, druze se deca :heart:

Ponekad pozovu i neke likove iz Sume, poput Mileta, da podele sa njim neku zivotinju.

Ali Mile mora da pazi da ta zivotinja koju jede tamo nije zasticena po tim kulturama, inace moze da izazove medjunarodni skandal.

Zamisli Mileta ide u Indiju, i ponese cevape od krave, kao poklon.

За то увек морају бити спремни. Јер никад се не зна шта ће са психопатама из глобалистичког табора.

Зато су и ушли у Савез са Северном Корејом. Другу Киму не треба много, он је спреман сад па сад за нуклеарни сукоб!

Што више Орбана у водећим земљама ЕУ, то боље.
Мени Севернокорејске трупе у Русији и Украјини говоре само то да Северна Кореја, а и Кина намеравају да нападну Јужну Кореју и Тајван.

Ја други смисао тих војника не видим осим као упозорење НАТО пакту да крећу нова 2 рата и да је тренутак да се предају и ускрате помоћ Украјини.
А наши натовци мисле да Путину недостаје војске.

Мени Севернокорејске трупе у Русији и Украјини говоре само то да Северна Кореја, а и Кина намеравају да нападну Јужну Кореју и Тајван.

Ја други смисао тих војника не видим осим као упозорење НАТО пакту да крећу нова 2 рата и да је тренутак да се предају и ускрате помоћ Украјини.
А наши натовци мисле да Путину недостаје војске.
И то. Али и то је показатељ Западу - ево, наш Савез делује, Корејци ратују за нас, ми ћемо за њих! Ако мислите да добро прођете не качите се са нама!

То је показатељ да Руско - Корејски Савез делује!

А наравно да Русима не фали војника, то се западњаци теше!

BRIKS je nesto kao kulturno umetnicka drustva narodnih igara koje imas po Srbiji, pa onako igraju kola, idu na takmicenja, i tako, druze se deca :heart:

Ponekad pozovu i neke likove iz Sume, poput Mileta, da podele sa njim neku zivotinju.

Ali Mile mora da pazi da ta zivotinja koju jede tamo nije zasticena po tim kulturama, inace moze da izazove medjunarodni skandal.

Zamisli Mileta ide u Indiju, i ponese cevape od krave, kao poklon.
То је само ентри левел. Иницијално место за регрутацију будућих анти-НАТО герилаца, бомбаша самоубица и осталог топовског меса наше славе Руско-Српске царевине тако да је то часно удружење.:mrgreen:

И то. Али и то је показатељ Западу - ево, наш Савез делује, Корејци ратују за нас, ми ћемо за њих! Ако мислите да добро прођете не качите се са нама!

То је показатељ да Руско - Корејски Савез делује!

А наравно да Русима не фали војника, то се западњаци теше!
Али ако Корејци не поведу рат то је онда празна пушка и циркус.
Бар ја тако видим.
Или можда и није јер су и САД примиле 300.000 Јужнокореанаца у Вијетнаму.

Размислићу
Брате, наш Официр за Везу са Москвом :

1731001000174.jpeg

Али ако Корејци не поведу рат то је онда празна пушка и циркус.
Бар ја тако видим.
Или можда и није јер су и САД примиле 300.000 Јужнокореанаца у Вијетнаму.
Па пази, Комитет за Уједињење Отаџбине, чији је циљ Уједињење Свих Корејанаца, који је основао Велики Друг Ким Ил Сунг, а којим данас председава Друг Ким Џонг Ун, никада није одустао од циља Ослобођења Јужног дела своје Отаџбине!

Тако да, све је могуће.

Back