Da li je bolje da ti je ženska pametna ili malo priglupa?

Glitch Art GIF by Mental Barf

Onaj tko hoće priglupu ženu ili curu, dovoljno govori o njegovoj mentalnoj snagi i tko je i što je i kao karakter i intelektualno. Ako ti kao muškarac ne možeš "hendlati" pametnu ženu, prika moj... ti nisi uopće onda pametan, drži se svojih onda i nađi glupu ženu, nemoj misliti da si iti malo pametan jer nisi, tako da svatko tko postavi ovakvo pitanje dao si je sam odgovor koliko je on sam inteligentan, a to je: prosjek, ma što god on mislio o sebi jelte.

P.S. ovo nije upuceno autoru teme nego sam odgovor napisao uopćeno za sve koji se muče ovim pitanjem.

Vidi drug danas se pamet dokazuje samo lajanjem i napusavanjem,mozemo mi da cutimo i budemo polupismeni ali da znamo sta je ljubav i posvecenost,da tezimo ka ugadjanju jedno drugom i da nam je porodica svetinja kao nasim nepismenim precima,oni su bili inteligentni ne pametni po danasnjim standardima,od njih treba uciti a ne od nekih lajavih net spodoba,a da ne pominjem kako se fax zavrsava parama i preko veze i na kraju ako se bira "pametniji" partner sta god to podrazumevalo,ne znaci da je muskarac pametniji ili kad voli 100 kilasicu da je jaci muzjak,samo ima komplex nize vrednosti koji misli da dopuni dokazivanjem izbora takvih partnera

Onaj tko hoće priglupu ženu ili curu, dovoljno govori o njegovoj mentalnoj snagi i tko je i što je i kao karakter i intelektualno. Ako ti kao muškarac ne možeš "hendlati" pametnu ženu, prika moj... ti nisi uopće onda pametan, drži se svojih onda i nađi glupu ženu, nemoj misliti da si iti malo pametan jer nisi, tako da svatko tko postavi ovakvo pitanje dao si je sam odgovor koliko je on sam inteligentan, a to je: prosjek, ma što god on mislio o sebi jelte.

P.S. ovo nije upuceno autoru teme nego sam odgovor napisao uopćeno za sve koji se muče ovim pitanjem.

Е, баш си упутио аутору теме ! ... :hahaha1:

Back