- Poruka
- 39.384
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A zašto? Pa ovakve teme su prilika za kontranapad.
Iskreno takvi ste kakvi ste i sebi steA zašto? Pa ovakve teme su prilika za kontranapad.
Stvarno veruješ da bi U.S of A sebi dozvolile da “apliciraju za članstvo u EU”?Iskreno takvi ste kakvi ste i sebi ste
Ima razlog zašto niste u EU
Kad te samo uhvate feministkinje, pa objašnjavaćeš hiljadu godina.Pametan muškarac to i ne pita, svaka ptica svome jatu.
Stvarno veruješ da bi U.S of A sebi dozvolile da “apliciraju za članstvo u EU”?
Iskreno takvi ste kakvi ste i sebi ste
Ima razlog zašto niste u EU
Odkako smo te ružili na onoj tvojoj temi na svakoj otvaras politicko pitanje
Onaj tko hoće priglupu ženu ili curu, dovoljno govori o njegovoj mentalnoj snagi i tko je i što je i kao karakter i intelektualno. Ako ti kao muškarac ne možeš "hendlati" pametnu ženu, prika moj... ti nisi uopće onda pametan, drži se svojih onda i nađi glupu ženu, nemoj misliti da si iti malo pametan jer nisi, tako da svatko tko postavi ovakvo pitanje dao si je sam odgovor koliko je on sam inteligentan, a to je: prosjek, ma što god on mislio o sebi jelte.
P.S. ovo nije upuceno autoru teme nego sam odgovor napisao uopćeno za sve koji se muče ovim pitanjem.
Priglupoj se više oprasta
Ako uzmemu u obzir da mnoge pametuju, da li je bolje uzeti neku koja i sama zna da je plitka tako da sa te strane nemamo problema?