Ateista5
Ističe se
- Poruka
- 2.658
Majko bozja. Nematerijalno bice (sta god to znacilo) stvorilo materijalno bice na svoju sliku i priliku.Moze da bude samo ovo prvo.
Ali tacno ne znamo.
Bog se otkrivao u vidu coveka.
Ali Bog nije materija.

Majko bozja. Nematerijalno bice (sta god to znacilo) stvorilo materijalno bice na svoju sliku i priliku.Moze da bude samo ovo prvo.
Ali tacno ne znamo.
Bog se otkrivao u vidu coveka.
Ali Bog nije materija.
Ne može biti i jedno i drugo. Hoćeš li reći da tvoje dete liči na tebe iliNaravno i jedno i drugo. Nema "ili".(Po Bibliji)
Nego
Samo izgled.Majko bozja. Nematerijalno bice (sta god to znacilo) stvorilo materijalno bice na svoju sliku i priliku.![]()
Sta god rekao da li ce to promeniti cinjenicu da licimo jedno na drugo?Ne može biti i jedno i drugo. Hoćeš li reći da tvoje dete liči na tebe ili
ćeš reči da ti ličiš na svoje dete?
Duhovi ne postoje. Mani se filmova, tamo svasta nesto moze.amo izgled.
Bog je duh.
Ti zbog holivudskih filmova mislis da duh ne moze da ima izgled.
Oslobodi se toga...
Ti i brat ličite jedan na drugog. Tvoja deca liče na tebe.Sta god rekao da li ce to promeniti cinjenicu da licimo jedno na drugo?
Da li to znaci da ja ne licim na njih?Tvoja deca liče na tebe.
Ne ličiš. Oni u sebi sadrže deo tebe. Ti u sebi ne sadržiš deo njih.Da li to znaci da ja ne licim na njih?
Vic gotov ili tek počinje?Nemoguce je da u bibliji postoje kontradiktorni podaci.
ali ne kaže o kakvoj slici se radi.26 Bog je zatim rekao: „Načinimo+ čoveka po svojoj slici,+ da bude sličan nama,+ i neka vlada nad morskim ribama, nad stvorenjima koja lete po nebu, nad domaćim životinjama, nad svom zemljom i nad svim životinjama koje se miču po zemlji.“+ 27 Tada je Bog stvorio čoveka po svojoj slici, stvorio ga je po Božjoj slici – stvorio je muškarca i ženu
Zmija je rekla da ce znati sta je dobro i zlo kao sto bogivi zbönaju a ne da ce postati bogovi.ali ne kaže o kakvoj slici se radi.
u daljem tekstu bog kaže "eto (po tom navodnom padu) sad čovek postade kao i MI, znajući šta je dobro a šta je zlo", što znači da ih zmija nije lagala kad je rekla nećete vi umreti nego ćete biti kao bogovi.
i naravno autor da bi približio čitaocu materijalistički boga on ga kroz celu bibliju opisuje sa karakterom čoveka. te kaje se, plače, gnevi, ljuti, voli, žrtvuje, ima svoje pulene itd itd.
Koji deo oni sadrze moj?Ne ličiš. Oni u sebi sadrže deo tebe. Ti u sebi ne sadržiš deo njih.
neverovatan je animozitet koji gajiš prema meni.Zmija je rekla da ce znati sta je dobro i zlo kao sto bogivi zbönaju a ne da ce postati bogovi.
To si ti cak presao i zmiji.
Neverovatno?
Zavisi od toga šta si im preneo u nasleđe. Svesno, nesvesno..Koji deo oni sadrze moj?
Naveo si pravoslavno izmenjeni tekst koji je namerno pogresno preveden zbog dokazivanja besmrtböne duse koja je po vama navodno bozanska.neverovatan je animozitet koji gajiš prema meni.
4. А змија рече жени: Нећете ви умрети;
5. Него зна Бог да ће вам се у онај дан кад окусите с њега отворити очи, па ћете постати као богови и знати шта је добро шта ли зло.
22. И рече Господ Бог: Ето, човек поста као један од нас знајући шта је добро шта ли зло; али сада да не пружи руку своју и узбере и с дрвета од живота, и окуси, те до века живи
1. Mojsijeva 3,5 | Nego zna Bog da će vam se u onaj dan kad okusite s njega otvoriti oči, pa ćete postati kao bogovi i znati što je dobro što li zlo. |
Uzmimo ovo kao tacno radi price.Zavisi od toga šta si im preneo u nasleđe. Svesno, nesvesno..
ti pokvareni pravoslavci što varaju jadne subotareNaveo si pravoslavno izmenjeni tekst koji je namerno pogresno preveden zbog dokazivanja besmrtböne duse koja je po vama navodno bozanska.
Sve vise licite Kuli stratari.
Tekst kaze ovako:
Znace kao bogovi dobro i zlo a ne postati bogovi.
1. Mojsijeva 3,5 Nego zna Bog da će vam se u onaj dan kad okusite s njega otvoriti oči, pa ćete postati kao bogovi i znati što je dobro što li zlo.
To ti kazes pokvareni ne ja.ti pokvareni pravoslavci što varaju jadne subotare![]()
Bog je prvo stvorio majmuna a od njega je nastao čovekDa li je Bog prvo stvorio čoveka ili životinju? Koliko vidim postoje kontradiktni podaci u Bibliji.
Pa zmaj je i tadasnje ime i za dinosaurusa.do sad je nadjen samo jedan fosil zmaja star oko 180 miliona godina tako da je pitanje da li je to i zmaj ili nesto sta lici na njega
sa druge strane, nalaze fosile dinosaurusa stalno.
Isaija 27,1 | Tada će Gospod pokarati mačem svojim ljutijem i velikim i jakim levijatana, prugu zmiju, i levijatana, krivuljastu zmiju, i ubiće zmaja koji je u moru. |
Job 3,8 | Prokleli je oni štono dan proklinju i Levijatana probudit` su kadri! |
Job 40,25 | Zar loviš Levijatana udicom? Zar ćeš mu jezik zažvalit` užetom? |
Psalam 74,14 | Ti si Levijatanu glave zdrobio, dao ga za hranu nemanima morskim. |
Psalam 104,26 | Onud prolaze nemani, Levijatan kojeg stvori da se igra u njemu. |
Da li je Bog prvo stvorio čoveka ili životinju? Koliko vidim postoje kontradiktni podaci u Bibliji.