Da li je bog imao ženu?

Sve je opisano u Vedama... nije nikada nastao, niti će ikada nestati, jer postoji oduvek. Svi smo večni i sve je večno. Istina, svetovi nastaju i nestaju, ali duše se sele iz jednog na drugi, zato jer je univerzum večan. Iz tog razloga ne možeš znati šta je starije - kokoš ili jaje... GMO kokoš ili GMO jaje... i zato ne treba da jedeš ni jedno ni drugo... i treba da postaneš vegan.

Kada prdnem to je vecno? Au opasno, veoma opasno. Ako je prdez vecan to je veoma losa stvar....Koja kolicina gluposti.. Ja sam mislio da prestanes da verujes u bajke kada odrastes, al jbbg, samo je GMO Chicken glupost vecna...

Ja sam ti predlozio, mozemo slobodno da uporedimo krvnu sliku, da nesto nije Ok obili bi je, al posto je prihvataju vec 12 godina... Nije mali, taman koloko treba, da je veci bo bi to veliki problem...

Nema Boga, uta ta....

Nikakav problem. Ja sam pre dve godine bio bolestan. Sada sam zdrav kao dren. Nikada u životu neću kupiti hranu u kutijama sa kodom HACCP. Nisam rob sistema. Mali nemali koloko lokolokolokoko... kokoko... to ti mje zanat, je li bogoti, za devojke, a ne za jednu, pa reče da se žališ, a onda gubiš energiju. Je6eš problem kad ga sam praviš. Posledica žderanja svinjskih tumora.

Pukao si kao zvečka, uta ta...

Pa ti reče da se prirodni zakoni nisu sami STVORILI...kako da se stvore uopšte kad su večni i sve je večno i oduvek je postojalo? m?

Pa sve je vecno al nema pocetka jer eto vecno je pa je tu bilo al nije bilo tu ranije jer je bilo negde drugde a kako je sve vecno onda nemas pojma gde je bilo pre toga niti gde ce biti kasnije a nije ni vazno jer je sve vecno pa tako, ovajkada je vecno onda nije ni vazno ... uh ma bitno da je vecno...

Nikakav problem. Ja sam pre dve godine bio bolestan. Sada sam zdrav kao dren. Nikada u životu neću kupiti hranu u kutijama sa kodom HACCP. Nisam rob sistema. Mali nemali koloko lokolokolokoko... kokoko... to ti mje zanat, je li bogoti, za devojke, a ne za jednu, pa reče da se žališ, a onda gubiš energiju. Je6eš problem kad ga sam praviš. Posledica žderanja svinjskih tumora.

Pukao si kao zvečka, uta ta...

Hm ja nisam bio bolestan 10+godina i sta cemo sada? Izvadi ti krv, pa mi snimi nalaz, ja treba ovih dana da idem da dam krv pa cu ti snimiti podatke od poslednjeg puta ako ih dobijem....
Sta. Imas vremena da napises ponovo, ipak si vecan....

Moguce, al nema Boga, uta ta....

Pa ti reče da se prirodni zakoni nisu sami STVORILI...kako da se stvore uopšte kad su večni i sve je večno i oduvek je postojalo? m?

Apsolutno, prirodni zakoni se menjaju po potrebi, od strane božanstva. Kad bih ti postavio celu priču zabolela bi te glava ili bi ti mmozak ispao kroz nozdrve.

Kada prdnem to je vecno? Au opasno, veoma opasno. Ako je prdez vecan to je veoma losa stvar....Koja kolicina gluposti.. Ja sam mislio da prestanes da verujes u bajke kada odrastes, al jbbg, samo je GMO Chicken glupost vecna...

Prdež je očito dugotrajniji od tebe. Može biti da ti je rok trajanja ograničen. A i nema veze sa temom. Preveliki ti je ego. Možda si se prepoznao u naslovu. A prdež ti je substitucija za reči. Onda govoriš kao prkno. Ili prkno govori umesto tebe. Katkad može biti opasno, naročito kad trčiš nogostupom. Koja količina nobelovske pameti. Roštilj je zdrav. :rida: Šta si ti mislio to je tvoja zabluda. Kad odrasteš postaćeš GMO chicken. Samo je kokošija kloaka večna, jer večno prdi...

Hm ja nisam bio bolestan 10+godina i sta cemo sada? Izvadi ti krv, pa mi snimi nalaz, ja treba ovih dana da idem da dam krv pa cu ti snimiti podatke od poslednjeg puta ako ih dobijem....
Sta. Imas vremena da napises ponovo, ipak si vecan....

Moguce, al nema Boga, uta ta....

Ma ti si šampion iz Šangaja (preko Kanala). Ništa sad, proglasićemo te za kralja Šangaja. Iz dana u dan ja ću biti sve zdraviji a ti sve bolesniji. Jedi svinjske papke i kokošije trtice i ćuti. Je6eš krv. Mokrim po njoj.

Nemaš vremena. Kralj Šangaja do kokošijih jaja. :rotf:

Moguće, ali ti si umislio da si bog i pukao msi kao zvečka... uta ta...

Prdež je očito dugotrajniji od tebe. Može biti da ti je rok trajanja ograničen. A i nema veze sa temom. Preveliki ti je ego. Možda si se prepoznao u naslovu. A prdež ti je substitucija za reči. Onda govoriš kao prkno. Ili prkno govori umesto tebe. Katkad može biti opasno, naročito kad trčiš nogostupom. Koja količina nobelovske pameti. Roštilj je zdrav. :rida: Šta si ti mislio to je tvoja zabluda. Kad odrasteš postaćeš GMO chicken. Samo je kokošija kloaka večna, jer večno prdi...

Gubis se... tako ti je to kada su to odvojili od mleka kada si bio mali, trebao si daleko duzes da sisas.

Gubis se... tako ti je to kada su to odvojili od mleka kada si bio mali, trebao si daleko duzes da sisas.

Što se gubiš? Zato što unatraške prdiš. I sam sebe grdiš. Pa ne znaš da li se grdiš ili prdiš. Ti si dovoljno sisao za ceo Šangaj.

Ne treba Bogu nego ljudima. Krv je ono što dušu očišća.

Ne treba nikome. Slagali su te. Krv i mokraća... ili bilo koja druga tekućina... nikakve razlike...

Ma ti si šampion iz Šangaja (preko Kanala). Ništa sad, proglasićemo te za kralja Šangaja. Iz dana u dan ja ću biti sve zdraviji a ti sve bolesniji. Jedi svinjske papke i kokošije trtice i ćuti. Je6eš krv. Mokrim po njoj.

Nemaš vremena. Kralj Šangaja do kokošijih jaja. :rotf:

Moguće, ali ti si umislio da si bog i pukao msi kao zvečka... uta ta...

Ma da vidim ubeli su te vegetarijanci da je meso lose, jos samo da te ubede da je voda losa i nepotrebna i milina.....
Polagano prdavce, vrati se u jazbinu, smisli recenicu, vrati se i onda je napisi.

Yes!!! I am the God,bow before me or feel my wrath!!!

Ma da vidim ubeli su te vegetarijanci da je meso lose, jos samo da te ubede da je voda losa i nepotrebna i milina.....
Polagano prdavce, vrati se u jazbinu, smisli recenicu, vrati se i onda je napisi.

Yes!!! I am the God,bow before me or feel my wrath!!!

Ma vidim ubedili su te garagani da si kralj Šangaja... pa valjda si dovoljno sisao za ceo Šangaj.

Brzo kloako, markiže od Prdeža, možeš ti to bolje. Reci nešto i ti a ne samo gyzica ti.

Ima onih koji... ne smeju nešto da kažu... ali to njihova gyzica kaže. Mozak misli a gyzica govori. Što bi mozak da skrije to gyzica otkrije. Ma ne bi on to rekao, ali kaže gyzica. Omakne mu se. A kad mozak ne može da kontroliše guzicu. Istrtljala se pred njim. On dok priča gyzica svira. Ma nije on to rekao. Ali ako može on da govori a što gyzica ne može? A gde je tu sloboda i demokratija? Prema svim zakonima jednaki su i on, i mozak mu, i gyzica mu... kao prsti na ruci. Ma sve je u glavi; i u guzici. 50 - 50. Neko voli glavom a neko guzicom. Štaš? Ni blizanci nisu isti.

Yes, you are just little chicken sh1t without fckn chicken sh1t organization.

E u to verujem....toliku količinu gluposti moj mozak ne bi mogao da svari..:D

E veruješ zato što nisi sigurna da li je ili nije tačno. Toliku količinu npametnosti mozak bi ti prevario čim bi ti želudac počeo da vari.

Ubedjen sam da si bio pametniji kada si jeo socno i krvavo meso...

Ubeđen si da ćeš biti pametniji kad povećaš unos GMO kokošijih trtica i kokošijih krvavih tumora i izraslina?

Mislim, ja znam da bog nije imao ženu; mislim na pravog boga. Ali ovaj vanzemaljac (annunaki iz Biblije) je svakako bio organski oblik života, napredniji od ljudi, pa je mogao imati suprugu...

http://www.vesti-online.com/Slobodno-Vreme/Nauka-i-tehnologija/129191/Bog-je-imao-zenu

Šta mislite?

Бог на кога ти можда мислиш није имао жену, јер је истовремено и мушко и женско, и светслост и тама, и било који поларитети заједно...
А да ли је Јахве имао жену?
Мислим да није, да је баш због тога био фрустриран, што много шта може објаснити :mrgreen:

А да ли је бог јео месо?! :roll:

Bog je imao ljubavnicu kojoj je, posredstvom svetog duha, napravio vanbracnog sina u koga sada veruje ogroman broj ljudi na planelti. Dakle, svalerisao se, ali nije bio oznjen iz prakticnih razloga - nije bilo popova da sprovedu Svetu Tajnu vencanja.

Mislim, ja znam da bog nije imao ženu; mislim na pravog boga. Ali ovaj vanzemaljac (annunaki iz Biblije) je svakako bio organski oblik života, napredniji od ljudi, pa je mogao imati suprugu...

http://www.vesti-online.com/Slobodno-Vreme/Nauka-i-tehnologija/129191/Bog-je-imao-zenu

Šta mislite?

Bokte mazo,on prevario Ašeru s Marijom? ! ! !
Zato smo mi svi kolektivno na tapetu nebesima...Sad Ašera kreše sve redom...:mrgreen:
Nisam znao da su i nebesa zečije hebalište-mislio sam da je to samo na Zemlji...
Ma uvalićemo mi i bogovima neke boginje (AIDS!)...
(Posle im uzmemo meru na participacijama...:mrgreen:)

a ko to propagira da je cenzurisana...oni sto su joj te 2000 godina trazili mane? :manikir:

Ne, nego oni koji su je menjali za sopstvene potrebe.
free-sexy-smileys-938.gif

Ovako nekako...

Novi zavet, Prva poslanica Jovanova, 5:7-8

7. Jer je troje što svjedoči na nebu: Otac, Riječ i sveti Duh; i ovo troje je jedno.
8. I troje je što svjedoči na zemlji: duh, i voda, i krv; i troje je zajedno.

Prevod Lujo Bakotić, Emilijan Čarnić i Novi Svet:

7. I troje je što svjedoči na zemlji:
8. duh, i voda, i krv; i troje je zajedno.

Ovo je lako proveriti.

U čemu je štos? Razumeš li? Ako ne, odgovoriću ti: u manipulaciji i prepisivanju kroz vekove.

I ne zna se ko je veći paćenik: onaj ko je ovo prepravljao, ili oni što se ne bune već se ponašaju kao ovce.

Back