- Poruka
- 91.476
Da li je blam da muškarci piju koktel u društvu?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dobro, mohito dodje kao limunada, skoro da se ne računa
Kao neko ko se bavio profesionalno koktelima moram da primetim da pojma nemaš o koktelima i ne razumem otkud uopšte potreba da pametuješ o nečemu što ne znaš.Generalno, kokteli su ženska pića
Pa ne pametujem nego kontam onako...Kao neko ko se bavio profesionalno koktelima moram da primetim da pojma nemaš o koktelima i ne razumem otkud uopšte potreba da pametuješ o nečemu što ne znaš.
Eto, za dobro jutro.
Piju. Čak i više.Pa ne pametujem nego kontam onako...
Jel piju muškarci koktele bar isto koliko i žene?
I, koji su najpopularniji?Piju. Čak i više.
po kojoj logici?Ja volim da pijem likere a to su po nekoj logici najženska pića.
E vidiš…to je večno pitanje.I, koji su najpopularniji?
E vidiš, ja dodjem s‘ posla i u mraku i tišini, na terasi, popijem kafu i liker od višnje. To mi merakJa volim da pijem likere a to su po nekoj logici ženska pića pa nema gde više.![]()
jel ga cediš ili saspeš u jednom cugu?E vidiš, ja dodjem s‘ posla i u mraku i tišini, na terasi, popijem kafu i liker od višnje. To mi merak![]()
Kad nije sramota da devojka u javnosti šljoka žestoka pića, zašto bi bila sramota da muškarac pijucka koktel?Da li je blam da muškarci piju koktel u društvu?
ono jesKad nije sramota da devojka u javnosti šljoka žestoka pića, zašto bi bila sramota da muškarac pijucka koktel?
Blue Lagoon je fin...
i Cuba Libre...
Interesantno da sam pre milion godina ovde otvarao teme o nekim koktelima i baš imam ta dvaKad nije sramota da devojka u javnosti šljoka žestoka pića, zašto bi bila sramota da muškarac pijucka koktel?
Blue Lagoon je fin...
i Cuba Libre...
Rasol je obično roze, ali nije striktno za žene.Najgora komb bi bila da naruči roze koktel i podeli račun na pola
Bre, dokle više to razbiranje koje su boje za dečake, a koje za devojčice?
Boja je samo boja, a čovek bi trebalo da je iznad toga.
Šta roze cvet? Ja ladno mogu i košulju i sako i pantalone i cipele, sve u roze. Jedino što mi se ne sviđa ta bojaRasol je obično roze, ali nije striktno za žene.
Obučeš se za medalju i staviš u gornji džep roze cvet. Da li je to gej?
Bre, dokle više to razbiranje koje su boje za dečake, a koje za devojčice?
Boja je samo boja, a čovek bi trebalo da je iznad toga.
Jednostavno-što da ne? Šta ti je, jadna, skrivila?Šta roze cvet? Ja ladno mogu i košulju i sako i pantalone i cipele, sve u roze. Jedino što mi se ne sviđa ta boja![]()