gost 304860
Buduća legenda
- Poruka
- 44.400
jes
ovo jos ludje no ona piletova poredjenja sa budom i bogom
ovo jos ludje no ona piletova poredjenja sa budom i bogom
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
poređenje ti je u pichku materinu...![]()
Pa ebi ga, ako ćemo da doakamo pederima, moramo da smislimo nešto pametnije, a ne "poremećaj gena" 
pa i da jeste...šta tu možeš...šta ti preostaje osim da se pomiriš s tim...
Pa ebi ga, ako ćemo da doakamo pederima, moramo da smislimo nešto pametnije, a ne "poremećaj gena"
![]()

E za to ćeš da izvineš. Te pederske filozofije "svi smo mi ******, samo što smo dugačije vaspitani" me mani. I ta kvazinaučna objašnjenja: "neizvesnost biološkog opstanka zajednice je diktirala", čuj... Zaključak: u prošlosti smo bili pod presijom, pa smo bili primorani da budemo heteroseksualni, a sada više nismo pod presijom, pa možemo da se yebemo u bulju od sveg srca. Zayebi me toga.
A netolerancija je retrogradna pojava, svuda i uvek, a najretrogradnije je to što tzv. LGBT osobe misle da je netolerancija prema njima nešto posebno i gore neko drugi oblici netolerancije. Time ustvari sebi čine lošu uslugu.
Sve osobe poseduju biseksualni potencijal, ali kultura u kojoj zivimo, namece heteroseksualnost kao jedini obrazac seksualnog ponasanja. Neizvesnost bioloskog opstanka citave zajednice je u ranijim vremenima uticala na formiranje takvog jednog obrazca, ali je u okolnostima i uslovima savremenog zivota netolerancija prema LGBT populaciji sasvim retrogradna pojava.
U ranijim vremenima heterizam je bio sasvim normalan i u tom grupnjaku se ispoljavao i biseksualizam sto znaci nasi daleki preci su orgijali sve u sesnaest. Toga se Bahofen dotakao u "Materinskom pravu" 1860. godine kad je postavio naucnu hipotezu o nastanku porodice. Interesantno da su zene srusile taj prvobitni promiskuitetni sistem uspostavivsi cvrstu vladavinu ******. To je ono vitalno sto Srbima treba danas.Primenjeno na naš slučaj, ko je taj ko može da kaže da je homoseksualizam bolest, a ne recimo urođeni benigni defekt. ne postoji takav stručnjak. Jedni će tvrditi da nije urođen, drugi da nije benigni, a treći da uopšte nije defekt.
Ne, nismo svi homoseksualci, ali ustanovljeni kulturni obrasci odredjuju koje su komonente licnosti nedozvoljene i nepozeljne za ispoljavanje. Iz potiskivanja takvih komponenti kod sebe samog nastaje necija agresija prema onima koji se u takve obrasce ne uklapaju. .
Netolerancija prema LGBT osobama nije nesto gore od ostalih oblika iskljucivosti, i u sustini se od njih ne razlikuje. Ako nemas pedera pri ruci da ga ubijes, stradace stranac, navijac suparnickog kluba, ili neko cetvrti, ko je drugaciji po bilo kojoj bitnoj odrednici neuskladjenoj sa vrednostima oko kojih se formira grupa kojoj se zeli pripadati.
Znam da ću ovom temom namamiti salve gneva
na sebe no ponukao me jedan post (neću kazati koji i čiji)
da vidim jesmo li se išta pomerili u razmišljanju tipa
pa on je ona ili on su dobri ljudi, koga zanima što su gay?!
Šta vi kažete?
Netolerancija prema LGBT osobama nije nesto gore od ostalih oblika iskljucivosti, i u sustini se od njih ne razlikuje. Ako nemas pedera pri ruci da ga ubijes, stradace stranac, navijac suparnickog kluba, ili neko cetvrti, ko je drugaciji po bilo kojoj bitnoj odrednici neuskladjenoj sa vrednostima oko kojih se formira grupa kojoj se zeli pripadati.
Lorenz je poprimio izrazito pesimisticki stav uvidjevsi gdje ide ljudska rasa. Sinoc se javio neki Grobar, pa Zare je Parangalu turio flasu u dupe u osamdesetima, nije cudo sto Delije vec godinama pricaju za njih da su prikriveni clanovi homoseksualnog kulta. Ako se igdje ispoljava hetero pederizam, pa to je po tim stadionima Cast normalnim navijacima.Zato homofobe treba dobro opauciti kitom (rani totemizam, Dirkemova idealisticka skola) po tintari u Nacho Vidal stilu da pocnu malo razmisljati...U ranijim vremenima heterizam je bio sasvim normalan i u tom grupnjaku se ispoljavao i biseksualizam sto znaci nasi daleki preci su orgijali sve u sesnaest. Toga se Bahofen dotakao u "Materinskom pravu" 1860. godine kad je postavio naucnu hipotezu o nastanku porodice. Interesantno da su zene srusile taj prvobitni promiskuitetni sistem uspostavivsi cvrstu vladavinu ******. To je ono vitalno sto Srbima treba danas.
Ako se igdje ispoljava hetero pederizam, pa to je po tim stadionima Cast normalnim navijacima.
Ti se vidim baš razumeš. Ja ti ne znam to baš toliko naučno, ali ipak sam čuo da su to gledišta o kojim se raspravlja. Pa čak i prvobitni promiskuitet (koji meni izgleda potpuno uverljiv) mnogi smatraju nedokazanom hipotezom.
A za ovo podvučeno, e tu se slažem.![]()
Posebne podrupe: sororat i levirat.Primenjeno na naš slučaj, ko može da dokaže da nema boga? Ko može da kaže da je homoseksualizam bolest? Jedni kažu ovo, drugi kažu ono - najbolje zato da ja za svaki slučaj verujem u bajke i držim dupe k zidu. (to što se popovi prcau međusobno, a ne prezaju ni od mlađahanih ..to nećemo sad)
Reći ću ti kako se meni čini. Da nisam naučen da postoje homoseksualci, sasvim je moguće da bih proživeo ovaj život a da mi ni ne padne pamet da bi takvo ponašanje moglo da postoji.
Ne izgleda mi homoseksualizam ni najmanje biološki uslovljen za čitavu vrstu. Štaviše, pre bih rekao da, bar kod nekih, homoseksualno ispoljavanje je naučeno.
e, tu se potpuno slažem. Tu je mržnja ono što je bitno, a prema kome će se ispoljiti, to je potpuno druga stvar. Zašto su baš homoseksualci na meti, to je stvar za analizu.
И што ти сад смета.Имаш више жена на избор.Лезбејке су у мањем броју,а и даље постоје бисексуалке.А бисексуалке се ником не гаде.Лезбејке могу да имају децу вештачком оплодњом ал не код нас.То је већином за парове док вани и соло жене могу на вештачку оплодњу.
Zare je Parangalu turio flasu u dupe u osamdesetima, nije cudo sto Delije vec godinama pricaju za njih da su prikriveni clanovi homoseksualnog kulta. Ako se igdje ispoljava hetero pederizam, pa to je po tim stadionima Cast normalnim navijacima.