Da li je biti gay OK?!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
a jel došo neki da im brani branšu...? misim...obično se svaki put kad se načne ovakva tema stvori neki takav njihov...

Ja ne vodim brigu ni o drugu što nema ribu a kamoli da zabranim nekom da sa svojim telom radi šta hoće

http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=14533494&postcount=396
A ti i slični koji se uzbude na golog muškarca u "filmovima" porazmislite o svojoj iskrenosti dok automatski češete kite na golo

Jovan Marić je objasnio neke stvari, iz prirode... definisane kod nekih i uspavane kod drugih pa zato burno reaguju

Razmem da neki ljudi mrze pedere al ne razume zašto kao ultimativni argument navode da je homoseksualizam bolest. Pa šta i da jeste?

Sve osobe poseduju biseksualni potencijal, ali kultura u kojoj zivimo, namece heteroseksualnost kao jedini obrazac seksualnog ponasanja. Neizvesnost bioloskog opstanka citave zajednice je u ranijim vremenima uticala na formiranje takvog jednog obrazca, ali je u okolnostima i uslovima savremenog zivota netolerancija prema LGBT populaciji sasvim retrogradna pojava.

bolesne treba tuci, batina je iz raja izasla :))))

Из којег раја? Jел онај ди су били Адам и Ева?Ал Адам је Србин
Biti gay je ok,ako to prepoznajes kao bolest i posecujes neku ustanovu za lecenje.
U svim ostalim slucajevima..fuj majmune nenormalni!

Како је у Траумланду?

@ranjeni oro

[Ti i ja se ne razumemo. Ne dovodim u pitanje slobodu homseksualaca za javnim manifestacijama. Čak naprotiv, mada razumem ljude koje to iritira. Prosto, to je političko pravo koje ima svako i ne pita se da li demonstriraš zato što si izbeglica, Indijanac, nacista, homoseksualac, ekolog, krišnijanac, zato što si protiv vojske, zato što si protiv fluorisanja vode... to je svačije pravo i tačka.

Takođe, nemoguća je (naučna) tvrdnja da je homoseksualizam bolest, jer nauka još nije definisala šta je to bolest.

@ranjeni oro

[Ti i ja se ne razumemo. Ne dovodim u pitanje slobodu homseksualaca za javnim manifestacijama. Čak naprotiv, mada razumem ljude koje to iritira. Prosto, to je političko pravo koje ima svako i ne pita se da li demonstriraš zato što si izbeglica, Indijanac, nacista, homoseksualac, ekolog, krišnijanac, zato što si protiv vojske, zato što si protiv fluorisanja vode... to je svačije pravo i tačka.

Takođe, nemoguća je (naučna) tvrdnja da je homoseksualizam bolest, jer nauka još nije definisala šta je to bolest.

A kako je onda definisala da je kasalj bolest?

Sve osobe poseduju biseksualni potencijal, ali kultura u kojoj zivimo, namece heteroseksualnost kao jedini obrazac seksualnog ponasanja. Neizvesnost bioloskog opstanka citave zajednice je u ranijim vremenima uticala na formiranje takvog jednog obrazca, ali je u okolnostima i uslovima savremenog zivota netolerancija prema LGBT populaciji sasvim retrogradna pojava.

E za to ćeš da izvineš. Te pederske filozofije "svi smo mi ******, samo što smo dugačije vaspitani" me mani. I ta kvazinaučna objašnjenja: "neizvesnost biološkog opstanka zajednice je diktirala", čuj... Zaključak: u prošlosti smo bili pod presijom, pa smo bili primorani da budemo heteroseksualni, a sada više nismo pod presijom, pa možemo da se yebemo u bulju od sveg srca. Zayebi me toga.

A netolerancija je retrogradna pojava, svuda i uvek, a najretrogradnije je to što tzv. LGBT osobe misle da je netolerancija prema njima nešto posebno i gore neko drugi oblici netolerancije. Time ustvari sebi čine lošu uslugu.

A kako je onda definisala da je kasalj bolest?

Probaću da ti odgovorim ovako: imam dijagnozu (napismeno) da bolujem od Žilberove bolesti (morbus Gilbert; morbus (lat.)=bolest). Kada sam pitao lekara šta je to, rekao je da to baš i nije prava bolest, nego urođeni benigni defekt. Koji ne uzrokuje tegobe, baš nikakve, i da je opasan eventualno kao simptom nekih drugih bolesti.

Primenjeno na naš slučaj, ko je taj ko može da kaže da je homoseksualizam bolest, a ne recimo urođeni benigni defekt. ne postoji takav stručnjak. Jedni će tvrditi da nije urođen, drugi da nije benigni, a treći da uopšte nije defekt.

Probaću da ti odgovorim ovako: imam dijagnozu (napismeno) da bolujem od Žilberove bolesti (morbus Gilbert; morbus (lat.)=bolest). Kada sam pitao lekara šta je to, rekao je da to baš i nije prava bolest, nego urođeni benigni defekt. Koji ne uzrokuje tegobe, baš nikakve, i da je opasan eventualno kao simptom nekih drugih bolesti.

Primenjeno na naš slučaj, ko je taj ko može da kaže da je homoseksualizam bolest, a ne recimo urođeni benigni defekt. ne postoji takav stručnjak. Jedni će tvrditi da nije urođen, drugi da nije benigni, a treći da uopšte nije defekt.

Homosexualizam je poremecaj gena, te se moze nazvati bolescu...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back