Da li je biti gay OK?!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pozz deckowie! :mrgreen:

Ekipa mi je gay i bila jedno vrijeme, jedan "nas" tip je bi, a on je rodom iz istog sela pa me uvukao u "scenu"... obilazio sam gay clubove, cabare veceri, drag comedy, striptiz, S&M mjesta, sve zivo... Inace sam straight ali sam imao homoseksualna iskustva, aktivna... Najbolje pushenje je bilo od jednog gaya...

Clubbing u gay fazonu je najjaci, zakon. Kakve su to zurke. A sa strejt ortacima sam isao u gay clubove, dosade ponekad ovi standardni... Jednom smo poveli i popovu cerku sa drustvom, ona se odusevila, napila se kao goozica, plesala te veceri sa vrucim lezbama... :mrgreen: Mada, sutradan je zesca frka nastala u jednoj specificnoj srpskoj dijasporskoj zajednici... :per:
Popova cerka? :hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

Ekipa mi je gay i bila jedno vrijeme, jedan "nas" tip je bi, a on je rodom iz istog sela pa me uvukao u "scenu"... obilazio sam gay clubove, cabare veceri, drag comedy, striptiz, S&M mjesta, sve zivo... Inace sam straight ali sam imao homoseksualna iskustva, aktivna... Najbolje pushenje je bilo od jednog gaya...

Clubbing u gay fazonu je najjaci, zakon. Kakve su to zurke. A sa strejt ortacima sam isao u gay clubove, dosade ponekad ovi standardni... Jednom smo poveli i popovu cerku sa drustvom, ona se odusevila, napila se kao goozica, plesala te veceri sa vrucim lezbama... :mrgreen: Mada, sutradan je zesca frka nastala u jednoj specificnoj srpskoj dijasporskoj zajednici... :per:

pa eto vidis...a ja recimo ne idem na takva mesta....a mogao bi koliko oces s obzirom na scenu u gradu u kome zivim :)

no, svi smo razliciti :super:

evo ja sad tebe pitam da li si ti svestan da si ti jedan jako bolestan covek???alo bre pa kome normalnom se svidja vise dlakavo musko dupe od lepog zenskog i tako dalje...to je bolest gora od side koja mora da se zaustavi...daj bre ljudi pa oni su vam uvalili u glavu to sranje kao imamo pravo da budemo drugaciji...budi drugaciji ali u normalnom svetlu a ne da budes smrdljiva,perverzna,bolesna pedercina koja voli *****...alo ljudi oni vole ***** a ne vaginu...ti bolesnik idi u neki karantin ako ne mozes da se izlecis i radi te bolesne stvari koje radis sa partnerom ali daleko od ociju javnosti...ako me pitate da li me ovi bolesnici ugrozavaju?naravno da me ugrozavaju kao i sve normalne ljude
Who's rattling your cage dude :huh:

:eek:

pazi, meni je to logično ... muškarac najbolje zna šta mu prija kod orala, i onda to isto radi drugom tipu
verovatno je isto tako i kod žena

samo da nije preterano :zper:

verovatno a? :per:

Pa ne znam, valjda i jeste . Ali ukusi su razliciti , mislim :lol: Mozda generalno zna sta njemu prija pa on to pokusa onom tamo da uradi ali opet, primer tipican je kako ne voli svako zensko anal recimo :lol:

ti ko da imaš krizu identiteta .. mešaš romantično-erotsku ljubav sa prijateljskom
mozda i imam :think:
a jos i voli naseg predstavnika na evrosongu...sumnjivo...
lele jel znaci da sam gay ? :sad2:

:rida:

back off :kafa:
Ako te drugar sexualno privlaci i imas sex. nagon onda jesi. U suprotnom ne.
laknulo mi je panticu :lol:
da...

i ja volim sve svoje prijateljice...ali ih volim drugarski sto ne znaci da sam str8.

pa ja i dalje onda mislim da je samo u polnom organu onda :neutral:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back