- Poruka
- 25.259
Inače reč bezbožnici je interesantna. Da li označava čoveka koji živi nasuprot bogu ili koji ne veruje u Boga. Ja je ne koristim jer ne znam da sudim ko je kakav.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Odlučio!Da,zato sam i na pocetku rekao da se Biblijske moralne standarde razlikuju od svih ostalih pa sad ostaje na svakog pojedinca da sve to izvaga i odluci sta je najbolje za njegov zivot,sadasnji i buduci.
Pa dobro. Hrišćanstvo je preležalo te bolesti u zadnjih par stotina godina. I islam će. Ali pre toga...Нису у питању никакви изговори. Зна се јако добро којој религији припада 90% свих терористичких покрета данас. Хинт: почиње на И и римује се са БЛАМ.
Možda i višebožnici upadaju u tu kategorijuInače reč bezbožnici je interesantna. Da li označava čoveka koji živi nasuprot bogu ili koji ne veruje u Boga. Ja je ne koristim jer ne znam da sudim ko je kakav.
Meni je najveći hit kada za hinduiste kažu da su bezbožnici..Možda i višebožnici upadaju u tu kategoriju![]()
Bezboznik je svako ko ne sluzi Stvoritelju neba i zemlje i sve sto je u njoj - Bogu Nebeskome !!!Meni je najveći hit kada za hinduiste kažu da su bezbožnici..ako im fali neko
božanstvo, da im dodamo..
Naravno s tim sto ova koju si pomenula jeste "druga"na listu prioriteta dok je prva "ljubi Gospoda Boga svojega svijem srcem svojijem, i svom dušom svojom, i svom snagom svojom, i svom misli svojomm..."Da li postoje drugi moralni standardi osim ljubi bližnjega svoja?
@JasnaBezboznik je svako ko ne sluzi Stvoritelju neba i zemlje i sve sto je u njoj - Bogu Nebeskome !!!
...a sama cinjenica da hindusi imaju razno-razna bozanstva jeste dokaz da ne sluze Bogu Nebeskome sto znaci da su bezboznici !!!
Оправдани одговор на вијекове муслиманске агресије.svi krstaški ratovi.
zatim opravdan genocid u bibliji svaki fanatik pravda genocid tako je bog rekao da može.
znači kad me ti mlatiš to je opravdano, a kad ja tebe onda nije.Оправдани одговор на вијекове муслиманске агресије.
Krstaski ratovi nemaju nikakvu dodirnu tacku sa Biblijom a jos manje sa hriscanstvom stoga oni koji su ih vodili ne samo sto nisu bili bolji nego mnooooogo gori od pagane koje su hteli "preobratiti"...!!!Оправдани одговор на вијекове муслиманске агресије.
Ne bih znala. Mi živimo u svetu gde su one dominantne.
Bless you! To mora da je opravdanje i za maltret naroda na ostalim kontinentima. Sve u ime "pravog boga i prave vere".Волио бих видјети вас да вам вијековима муслимани пљачкају имовину, убијају, пале, руше, тлаче би ли онда били против крсташких ратова. Само штета што су главни носиоци били паписти.
bezbožnik je današnji ateista
Odlicna primedba koju doticni mora izeti u obzir i revidirati njegove istorijsko-moralne stavove !!!Bless you! To mora da je opravdanje i za maltret naroda na ostalim kontinentima. Sve u ime "pravog boga i prave vere".![]()
pa, ja sam te procitao da si veci r-katolik od pape, zato i podrzavas sve njihove lazne svetitelje, lazne proroke kao ipolit rimski itdВолио бих видјети вас да вам вијековима муслимани пљачкају имовину, убијају, пале, руше, тлаче би ли онда били против крсташких ратова. Само штета што су главни носиоци били паписти.
Hronologija ratova
Prvi krstaški rat (1096-1099):
Zauzimanje Jerusalema od strane križara (15. juli 1099)
Drugi krstaški rat (1147-1149):
Bernhard von Clairvaux poziva u rat, na koji se odazivaju: Konrad III, francuski kralj Louis VII i sicilijanski kralj Roger II
Treći krstaški rat (1189-1192):
Pod vodstvom cara Fridrika I Barbarosse.
Četvrti krstaški rat (1202-1204):
Mlečanski dužd Dondolo vodi krstaše na Konstantinopolj s ciljem razbijanja Bizantskog carstva. Kao rezultat pohoda nastaje Latinsko carstvo.
Peti krstaški rat (1228-1229):
Pod vodstvom cara Friedricha II.
Šesti krstaški rat (1248-1254):
Francuski kralj Louis IX zauzima Damiette u Egiptu, pada u zarobljeništvo i biva oslobođen plaćanjem otkupnine.
Sedmi krstaški rat (1270):
Usmjeren protiv Tunisa, smrt francuskog kralja Louisa IX, velike muslimanske snage zauzimaju Akkos 1291.
idi u avganistan pet godina pa dođi na forum, da vidimo koliko ti jaka vera u nebeskog bogaBezboznik je svako ko ne sluzi Stvoritelju neba i zemlje i sve sto je u njoj - Bogu Nebeskome !!!
...a sama cinjenica da hindusi imaju razno-razna bozanstva jeste dokaz da ne sluze Bogu Nebeskome sto znaci da su bezboznici !!!
Ja nikad nisam ni "mahao"verom koliko mi je jaka nego sam uvek govorio kako trebam raditi na svom karakteru kako bibh opravdao ime vere koju deklarisem...idi u avganistan pet godina pa dođi na forum, da vidimo koliko ti jaka vera u nebeskog boga![]()
najbolje pokažeš svoju veru kad te bace lavovima.Ja nikad nisam ni "mahao"verom koliko mi je jaka nego sam uvek govorio kako trebam raditi na svom karakteru kako bibh opravdao ime vere koju deklarisem...
...valjda ti jasno sta ovo znaci ?
Постоји, али није Божански и непролазниDa li postoje drugi moralni standardi osim ljubi bližnjega svoja?
Ne svaki. Samo onaj prvi.pa, ja sam te procitao da si veci r-katolik od pape, zato i podrzavas sve njihove lazne svetitelje, lazne proroke kao ipolit rimski itd
dno dna! u svakom slucaju nema ni h od hriscanstva, ali dobro si se odao sa "krizarima", preferiras neki posebno, ili si za sve ispod nabrojane?