Da li je bezbožnik svako ko ne veruje u bibliju?

Нису у питању никакви изговори. Зна се јако добро којој религији припада 90% свих терористичких покрета данас. Хинт: почиње на И и римује се са БЛАМ.
Pa dobro. Hrišćanstvo je preležalo te bolesti u zadnjih par stotina godina. I islam će. Ali pre toga... 😱

Волио бих видјети вас да вам вијековима муслимани пљачкају имовину, убијају, пале, руше, тлаче би ли онда били против крсташких ратова. Само штета што су главни носиоци били паписти.

Волио бих видјети вас да вам вијековима муслимани пљачкају имовину, убијају, пале, руше, тлаче би ли онда били против крсташких ратова. Само штета што су главни носиоци били паписти.
Bless you! To mora da je opravdanje i za maltret naroda na ostalim kontinentima. Sve u ime "pravog boga i prave vere". 😊

@Jasna

Ne znam da li van avramskih religija uopšte postoji reč "bezbožnik"? 🤔
bezbožnik je današnji ateista
bez - boga tj a - teista.

onda se neko dosetio da svi koji ne veruju kao "ja" je ne-vernik, a da bi još više ocrnio naziv se transformisao u bez-boga (bezbožnik).

inače u bibliji su neznabošci, ne znaju za pravog boga.
a sve ti je to isto samo drugo pakovanje

pa, ja sam te procitao da si veci r-katolik od pape, zato i podrzavas sve njihove lazne svetitelje, lazne proroke kao ipolit rimski itd
dno dna! u svakom slucaju nema ni h od hriscanstva, ali dobro si se odao sa "krizarima", preferiras neki posebno, ili si za sve ispod nabrojane?
Hronologija ratova
Prvi krstaški rat (1096-1099):
Zauzimanje Jerusalema od strane križara (15. juli 1099)
Drugi krstaški rat (1147-1149):
Bernhard von Clairvaux poziva u rat, na koji se odazivaju: Konrad III, francuski kralj Louis VII i sicilijanski kralj Roger II
Treći krstaški rat (1189-1192):
Pod vodstvom cara Fridrika I Barbarosse.
Četvrti krstaški rat (1202-1204):
Mlečanski dužd Dondolo vodi krstaše na Konstantinopolj s ciljem razbijanja Bizantskog carstva. Kao rezultat pohoda nastaje Latinsko carstvo.
Peti krstaški rat (1228-1229):
Pod vodstvom cara Friedricha II.
Šesti krstaški rat (1248-1254):
Francuski kralj Louis IX zauzima Damiette u Egiptu, pada u zarobljeništvo i biva oslobođen plaćanjem otkupnine.
Sedmi krstaški rat (1270):
Usmjeren protiv Tunisa, smrt francuskog kralja Louisa IX, velike muslimanske snage zauzimaju Akkos 1291.

Poslednja izmena:
Ja nikad nisam ni "mahao"verom koliko mi je jaka nego sam uvek govorio kako trebam raditi na svom karakteru kako bibh opravdao ime vere koju deklarisem...
...valjda ti jasno sta ovo znaci ?
najbolje pokažeš svoju veru kad te bace lavovima.
ovo što po forumu se hvalite da razumete veru koju propagirate, mačku o rep.
i ti i ziki i maki i glasnik i ariana svima bi kupio kartu za avganistan.
pa ako za pet godina dođete iste vere ko i sad alah vam vera.
naravno podrazumeva se da objavljujete radosnu vest javno.

Back