- Poruka
- 20.017
... и света водица...

Иначе, дотични инспиратор енглеског типкања је аватаром чувени пагански цар Антиох Епифан - најјаснији симбол антихриста у Старом Завету...
Од тог лудака већег безбожника није било у СЗ
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
... и света водица...
Nevernik.Da li je bezbožnik svako ko ne veruje da je biblija reč božija?
znači muslimani su nevernici?Nevernik.
Bezboznik je svako ko zivi bezbozno...
Nisuznači muslimani su nevernici?
ali njihova knjiga se be zove biblijaNisu
Oni su vernici samo imaju drugu knjigu kao temelj svoje vere....
Nema veze vernici suali njihova knjiga se be zove biblija
Pa ne znam tacno, pretpostavljam da je to onaj koji se plasi Boga, i izbegava sakramente i hramove.Da li je bezbožnik svako ko ne veruje da je biblija reč božija?
Biblija nije preduslov za bilo kog vernika.......Imam pitanje.
Kada neko kaze da li verujete u bibliju, da li je u pitanju cela knjiga ili samo delovi koji nama odgovaraju?
Nikad ovo nisam mogao da shvatim. Nije svedski sto pa da izaberem ono sto mi odgovara a za ostalo,lako cemo?!
Naravno da ne. Pitanje ipak stojiBiblija nije preduslov za bilo kog vernika.......
Znas kako, SZ, po meni nikako nije Bozja Rec. Opet, sam pravoslavac...Naravno da ne. Pitanje ipak stoji
TakodjeZnas kako, SZ, po meni nikako nije Bozja Rec. Opet, sam pravoslavac..
Ne. Može neko da bude deista, panteista, filozofski teista...i ima još dosta toga. Svi oni veruju u božje postojanje (u nekom obliku), ali ne i u tzv. otkrovenjski deo vere, tj. Bibliju.Da li je bezbožnik svako ko ne veruje da je biblija reč božija?
ДаDa li je bezbožnik svako ko ne veruje da je biblija reč božija?
i za tebe isto pitanje kao malopre u temi:
Dali kad odlucujers ozeniti neku devojku uzimas u obzir samo jedan aspekat njenog lika i pojave ili mozda ipak sve sto ima lepo istreses i izvagas pa tek na kraju odlucujes ?Imam pitanje.
Kada neko kaze da li verujete u bibliju, da li je u pitanju cela knjiga ili samo delovi koji nama odgovaraju?
Nikad ovo nisam mogao da shvatim. Nije svedski sto pa da izaberem ono sto mi odgovara a za ostalo,lako cemo?!
nisu bezboznici ..muslimani imaju svoj Kuran i Muhameda u koje verujui za tebe isto pitanje kao malopre u temi:
Znači muslimani su bezbožnici?
Ali ako kažeš da je bezbožnik onaj ko ne veruje u bibliju onda automatski svrstavaš muslimane u bezbožnike i time ih strahovito vređaš. To se isto odnosi i na druge religije koje nisu zasnovane na bibliji.nisu bezboznici ..muslimani imaju svoj Kuran i Muhameda u koje veruju
posebno sto je tema o Bibliji a ne o Kuranu i Islamu pa ostanimo u okviru uvodnog posta
То у шта они верују нема везе са Богом.i za tebe isto pitanje kao malopre u temi:
Znači muslimani su bezbožnici?
Tvojim.. ?То у шта они верују нема везе са Богом.
Hajde da dopunim pitanje - dali si bezboznik ako nisi pismen ,nemas mogucnisti da se opismenis pa ne mozes procitati Bibliju ( kao ni bilo koju drugu knjigu koja sadrzi moralne savete ) ? Dali u tom slucaju trebas slusati svoju savest ?Dakle vraćamo se na originalno pitanje, Da li sam bezbožnik ako ne verujem u bibliju?
ja ne kazem nista......muslimani imaju svoju "bibliju" koja se zove kuran i u nju verujuAli ako kažeš da je bezbožnik onaj ko ne veruje u bibliju onda automatski svrstavaš muslimane u bezbožnike i time ih strahovito vređaš. To se isto odnosi i na druge religije koje nisu zasnovane na bibliji.
Dakle vraćamo se na originalno pitanje, Da li sam bezbožnik ako ne verujem u bibliju?
Znači pravoslavci su udarili tapiju na Boga. Možda mogu da se provuku katolici ali recimo Mormoni ne mogu?Hajde da dopunim pitanje - dali si bezboznik ako nisi pismen ,nemas mogucnisti da se opismenis pa ne mozes procitati Bibliju ( kao ni bilo koju drugu knjigu koja sadrzi moralne savete ) ? Dali u tom slucaju trebas slusati svoju savest ?
Po meni svakako trebas jer je i to mehanizam putem koji Bog radi kod svakog coveka...
Dakle pravo pitanje jeste zasto ne verujes Bibliji,mozda ti to pitanje nije dovoljno jasno,nisi je dobro proucio,mozda neke delove nisi razumeo i t.d. ?
Ali ukoliko si je celosno procitao ,shvatio koji su njeni moralni zahtevi ali ti se oni ne uklapaju u tvoj stil zivota,smatras da te ogranicavaju ili mozda dovode u nezgodnu poziciju u odnos na tvoj radni angazman,drustveni status, tvoje shvacanje za brak i postenje e onda je odgovor na tematsko pitanje - da,ako ne verujes Bibliji onda si definitivno bezboznik !!!
Kuran nije biblija i verujem da je uvredljivo za muslimane da tako kažeš za Kuran.ja ne kazem nista......muslimani imaju svoju bibliju koja se zove kuran i u nju veruju