Da li je bezbožnik svako ko ne veruje u bibliju?

Pretpostavka je, i ne tako šašava, da je Bog upisan u srca ljudi. Ne znam!
Imam utisak da gde god da sam rođena, došla bih do istog-negde malo pre, negde malo kasnije, ali trebalo je da stignem negde oduvek, i to nema nikakve veze sa sudbinom, sudbina ne postoji.
Sumnjati i proveravati-tu nema ničega pogrešnog.
Ima i stih u Bibiji gde se otvoreno poziva na sumnju i testiranje, a ne verovanje bez ikakvog temelja, prazno verovanje.
Ako iz prazne vere poštujem zakone... ništa to ne vredi na kraju.
Ako i bez vere poštujem zakone-vredi mnogo.
Ako sa verom poštujem zakone, ako ispovedam veru, ako se stidim greha i priznajem ih, a hvalim Boga kroz ono što uradim dobro-tad je možda najbolje.
Zovemo se hrišćanima, a da li smo?
Zovemo se nacionalnim imenima, a da li smo?

Najbolje ovima koji nikad je ne otvorise a veruju

Ma, kad voliš Boga, praktikuješ, želiš da znaš... tebi se u dušu useljava mir koji ništa na svetu ne može da stvori.
Nema hrane, pića, podviga u svetovnosti, pohvala i divljenja koji bi mogli mir u duši da stvore tako.
Do you know who wrote the Jew book? You don't know who is Jew in the sky or are you waiting for a second coming?
Oy Vey, oy, oy, oy
Are you smiling as you are writing this response?
Only if you are smiling, I forgive.
Here, the Old Testament is not important.
The New Testament is what should people take seriously according to the pillars of the Christian Faith. Well, without the Old Testament... the New One is something like walking in the dark.
Jews... Many people have something against the Jews. I don't know why. I am not one, but still... no idea why are they made into something that they are not.

Da li je bezbožnik svako ko ne veruje da je biblija reč božija?
Bez boznik.
Biti bez boga.
Ne verovati u boga.
Obicno se na rec bezboznik misli na zlog, loseg coveka.
Ali u stvari rec je o nekome ko ne veruje u boga ne mora biti los.

Ako bi takav recimo zivio po savesti, on bi bio spasen iako nije verovao.

Zasto?
Zato sto se od svakoga trazi koliko ima.

Ali ako ne zivi po savesti nece biti spasen.

Ili bezboznik koji se namerno bori protiv boga ne moze biti spasen ako se ne pokaje.

Normalno je da ko ne veruje u boga ne veruju ni da je biblija Bozja rec.

Jer ne vidi duhovno.
Nema duhovne oci.

Da li je bezbožnik svako ko ne veruje u Bibliju?
Pa... život je takav, navodi nas od nule na nešto, mi sve vreme taktiziramo... Lično, verujem da i bezbožnik može zaraditi Božiju milost. Bog je upisan u naša srca... ne mora da se desi ništa posebno kroz život, a možemo pasti u milost Božiju.
Biti vernik nije ništa posebno zanimljivo.
I dalje sve zavisi o molitvi, o uzdanje u Boga jer šta god da radimo, mi ne možemo zaraditi milost Boga, On nam milost samo može pokloniti.

Uverenje da imamo Boga je ohrabrujuće. Neki za njega neće ni da čuju, neki čitav život polažu na postojanje Boga.

Ma... nije to ništa važno. Hajde, idemo ovako dalje!

krsti se.gif

svi se prave englezi..

Back