Da li je Aleksandar Vucic najveći srpski vladar svih vremena?

Nije, već ga sudim po dijelima.

Pa još gore, kojim lebati delima? ;)

• Predao je deo teritorije
  • Ne možemo da se integrišemo u EU već 15 godina, nismo se pomerili sa početka
  • Najveća inflacija u Evropi
  • Najveće cene u Evropi
  • Najveće zagađenje u Evropi
  • Najveća korupcija u Evropi
  • Šizofrena spoljna politika sedenja na više stolica
  • Povratak u 90-te sa "strani plaćenici i domaći izdajnici"

Ne može gore da bude... sa'rani nas skroz ;)

• Najveće cene u Evropi

Cek ovo za cene je uvod u to da dominiramo svajcarskom...
Kad cene budu tolike da ce prosecan Srbin sa prosecnom platom da izgladuje jedan mesec ali kupi vilu u Svajcarskoj, toliko kad nam budu cene, onda ce se tek videti imperijalizam Vuciceve Srbije....

Platama osvajamo svet.....platama u odborima...ali dobro , nekome Cirih nekome Mauricijus...
Zamisli koji je to obrt novca, ako plata bude 1600e mesecna, a za hranu treba 2400e....pa onda radis duple smene i imas cak 3200, a motas zice i nosis pelene...
A onda onaj ko ima malo bolji posao , ne drzavni , nego malo bolji , vec cepa 5000e mesecno o cemu nemac moze samo da sanja....
A ovi iz NIS gasa, bio gasa i etno gasa, tad imaju bar 40 000e platu , kupi elektricni BMW za mesec dana plate, sta je to lizing u Srbiji , pojma nemam

Kaki Monako , tamo pljackaju Djokovica, Srbija bre, tu i ne zoves policiju kad te opljackaju , koja vajda...kad lopov zet komandiru stanice...

Ja sam uvjeren da je, zamislite njega uz debelog Miloševića, Vučic ga totalno dominira svojom pojavom, kako visinom, tako i ljepotom. Vojvoda Draža bio neki maleni tip neuredne brade i uz to još slabovidan. Kralj Aleksandar mršavko i itd. Uz ljepotu i visinu, AV dominira i u govorništva, nema te osobe na ovoj planeti koja mu se može suprotstaviti, jednostavno te nadjaca argumentima ili naprosto masom riječi.
Vučić nije vladar. Vladari su postojali do max. 1918. godine (u zaostaloj Kraljevini Jugoslaviji do 1941./45., ostale diktature ne uzimam u obzir). Vučić je državni dužnosnik u svojstvu šefa država, nikakav vladar.

Sa ovim smejanjem me podseti na dvoje braće...pa recimo poznanika koji su išli sa nama u osnovnu. Ćale im je bio nagori Slobin pandurski šljam, a oni povukli na njega. Tu pred 5. oktobar, mi ekipa iz kraja već studenti, smo se okupljali i diskutovali predstojeće scenarije. A ova dvojica dođu i smeju nam se i zovu nas budalama, vređaju. I onda posle 5. oktobra nestali. Mislim da sam ih prvi put video 5 godina nakon toga. Ono, kao sve drugarski, kukaju kako im je majka bolesna, ćale alkos i te patetike.
A Sloba je svojevremeno imao stvarnih 60-70% podrške i završio je tako kako je završio.
Друга ситуација, друге околности...

Ja sam uvjeren da je, zamislite njega uz debelog Miloševića, Vučic ga totalno dominira svojom pojavom, kako visinom, tako i ljepotom. Vojvoda Draža bio neki maleni tip neuredne brade i uz to još slabovidan. Kralj Aleksandar mršavko i itd. Uz ljepotu i visinu, AV dominira i u govorništva, nema te osobe na ovoj planeti koja mu se može suprotstaviti, jednostavno te nadjaca argumentima ili naprosto masom riječi.
floki (1).gif

• Najveće cene u Evropi

Ali nema zabavnijeg predsjednika od njega, a ima i nekih okolnosti zbog kojih Vučiću nije lako.

Sa ovim smejanjem me podseti na dvoje braće...pa recimo poznanika koji su išli sa nama u osnovnu. Ćale im je bio nagori Slobin pandurski šljam, a oni povukli na njega. Tu pred 5. oktobar, mi ekipa iz kraja već studenti, smo se okupljali i diskutovali predstojeće scenarije. A ova dvojica dođu i smeju nam se i zovu nas budalama, vređaju. I onda posle 5. oktobra nestali. Mislim da sam ih prvi put video 5 godina nakon toga. Ono, kao sve drugarski, kukaju kako im je majka bolesna, ćale alkos i te patetike.
A Sloba je svojevremeno imao stvarnih 60-70% podrške i završio je tako kako je završio.
Već vidim gosn Duleta posle Avovog odlaska, kako priča da je on iznutra rovario protiv režima. Da se šprdao s Avom u maniru Milomira Marića i da ga to čini jednim od najvećih boraca protiv Avovog režima. :D

И код мене. Никакву корист или лични интерес немам од овога!
па сам си неко вече рекао да тебе странка неће заборавити.

то је оно што нас уништава.

за државу и за добробит свеопшту , то мора да буде циљ сваког од нас а не лична корист.

па сам си неко вече рекао да тебе странка неће заборавити.
У смислу да сам допринео њеном великом успеху. А не у смислу да ми нешто дугују или ја њима.
То сам радио јер сам мислио да тако треба!

за државу и за добробит свеопшту , то мора да буде циљ сваког од нас а не лична корист.
Ово си у праву! И ја сматрам да се странке и партије требају укинути и да се формира СвеСаборни Државотворни Покрет око кога би се цео Народ окупио и сви Срби родољуби доприносили бољитку Отаџбине!

У смислу да сам допринео њеном великом успеху. А не у смислу да ми нешто дугују или ја њима.
То сам радио јер сам мислио да тако треба!

Ово си у праву! И ја сматрам да се странке и партије требају укинути и да се формира СвеСаборни Државотворни Покрет око кога би се цео Народ окупио и сви Срби родољуби доприносили бољитку Отаџбине!
Treba da se ukinu politicari i sve stranke da budemo precizniji.

E da, zaboravih reći da su brze bolje uleteli kod Koštunice u stranku.
Politickim preletacima oduzeti mandat nebitno da li je odbornik, poslanik ili ministar, najcesce odbornici i poslanici prelaze jer to je cista prevara glasaca.
I to zakonom treba zabraniti, kao sto i kazem politicare treba ukinuti jer se rukovode samo svojim licnim interesima.

Treba da se ukinu politicari i sve stranke da budemo precizniji.
Ne samo da se ukinu vec prvo da im se sudi. Ne može ovaj šljam od SNS-a i njihovog vodje tek tako da se izvuku posle svog sra*a što su napravili. To se desilo posle 5. oktobra pa vidi gde smo opet završili. Moraju svi do poslednjeg odgovarati da se ovakvo zlo ne bi više nikada ponovilo.

Back