Da li je Aleksandar Vucic najveći srpski vladar svih vremena?

Ja sam uvjeren da je, zamislite njega uz debelog Miloševića, Vučic ga totalno dominira svojom pojavom, kako visinom, tako i ljepotom. Vojvoda Draža bio neki maleni tip neuredne brade i uz to još slabovidan. Kralj Aleksandar mršavko i itd. Uz ljepotu i visinu, AV dominira i u govorništva, nema te osobe na ovoj planeti koja mu se može suprotstaviti, jednostavno te nadjaca argumentima ili naprosto masom riječi.

Da li si ozbiljan?

Uh..i Tadić je bio visok, lep, šarmantan i sve su ga žene volele i glasale za njega, ali.. Bio je predsednik ali više nije.

Vučić obavlja jednu od dve najviše državnu funkcije u jednoj zemlji.

Kada ne bude više predsednik biće običan građanin ili deo naroda..

Da li si ozbiljan?

Uh..i Tadić je bio visok, lep, šarmantan i sve su ga žene volele i glasale za njega, ali.. Bio je predsednik ali više nije.

Sigurna si da neće biti u zatvoru?

Sigurna si da neće biti u zatvoru?

Ако претходно не побегне из земље биће у затвору, после суђења за разноразне махинације.

Шта је онда истина? Пре 2012. је ишао на ТВ дуеле, после 2012. до данас није отишао ни на један ТВ дуел.

Zar AV nije Šiptar ?

pitanje promjeniti u:
".... najveći albanski predsjednik nad Srbima?"
GdrC5CeWMAAC1Wf.jpeg

Da li si ozbiljan?

Sto jednom rekla jedna starija gospodja, ma sta ima veze barem imamo lepog predsednika :lol:

Ja sam uvjeren da je, zamislite njega uz debelog Miloševića, Vučic ga totalno dominira svojom pojavom, kako visinom, tako i ljepotom. Vojvoda Draža bio neki maleni tip neuredne brade i uz to još slabovidan. Kralj Aleksandar mršavko i itd. Uz ljepotu i visinu, AV dominira i u govorništva, nema te osobe na ovoj planeti koja mu se može suprotstaviti, jednostavno te nadjaca argumentima ili naprosto masom riječi.
Najveci, najumniji, najelokventniji srpski vladar svih vremena, uz to u najtezim vremenima.

Gotov je.

Da li si ozbiljan?

Духовита си и ти а и постављач теме. Поприлично духовити.

Ако претходно не побегне из земље биће у затвору, после суђења за разноразне махинације.
"Reci Đuri da blokira aerodrom!". 😁
Ozbiljno, kada bude padao obavezno mora da se blokiraju svi izlazi iz zemlje. Da ne pobegne ni on ni ostatak cirkusa. 6. oktobar neće biti preskočen ovaj put.

blokadu je pokrneula grupa STAV , sakica jada studenata u NS koju kontorlise dinko gruhonjic srbomrzac i cedo udbe. razvodnjavanje protesta i jos jedan pokusaj preuzimanja kontorle protesta. na kraju ce vucic izadje kao tito 68me i kaze studenti su u pravu...

narvano zahtevi koji su vezani za odgovornost bice opet odradjeni tako da vucevic ne odgovara ...

opet cemo dobiti nekog surlana i slicno...

novosadjani sve ovo znaju i dok vucevic ne podneses ostavku nece prestati

.Da ne pobegne ni on ni ostatak cirkusa. 6. oktobar neće biti preskočen ovaj put.
pod uslovom da padne kompletna titoisticka udba sto je vrlo tesko ali neophodno. sistem sjasi kurta uzjasi murta traje od 45te...

predsednik je tu najmanji problem, pohlepa njegovih pdoredjenih je dovela do svega ovoga...

morao bi da se na krjau ipak distancira od raznih vucevica...

kada to dodje tebe ispljeskati koprivom po guzi.ci 30 puta
narednih 5 godina samo KLOT sendvic

da se okanes strancarenja za interes svoje guice, zato guica mora da plati

u buvaru neces , dovoljno je prevaspitavanje

sad ozbiljno,

predsednik je doveden do ruba zbog tog vaseg strancarenja i golog interesa licnog, preterali su...razni vucevici.

kada to dodje tebe ispljeskati koprivom po guzi.ci 30 puta
narednih 5 godina samo KLOT sendvic

da se okanes strancarenja za interes svoje guice, zato guica mora da plati

u buvaru neces , dovoljno je prevaspitavanje

sad ozbiljno,

predsednik je doveden do ruba zbog tog vaseg strancarenja i golog interesa licnog, preterali su...razni vucevici.
Драго ми је само да и ти браниш Председника као и ја, и да смо ту истомишљеници!

Naravno da je istina. Pogledaj na netu. Svi snimci Vučića gde diskutuje sa neistomišljenicima su za vreme Tadića. To je jedino vreme u srpskoj istoriji kad je dijalog mogao da se vidi. Posle kad je Vučić pobedio na izborima, ukinuo je i demokratiju i slobodne medije. Od tada više ne postoji snimak gde je on u dijalogu sa bilo kim, samo drži monologe. Pogledaj na netu ako ne veruješ. Tako da tvrdnja da predsednik nadjačava argumentima prosto nije tačna, jer nema nikakve argumente. Da ima, ne bi se krio iza monologa.

Sa ovim smejanjem me podseti na dvoje braće...pa recimo poznanika koji su išli sa nama u osnovnu. Ćale im je bio nagori Slobin pandurski šljam, a oni povukli na njega. Tu pred 5. oktobar, mi ekipa iz kraja već studenti, smo se okupljali i diskutovali predstojeće scenarije. A ova dvojica dođu i smeju nam se i zovu nas budalama, vređaju. I onda posle 5. oktobra nestali. Mislim da sam ih prvi put video 5 godina nakon toga. Ono, kao sve drugarski, kukaju kako im je majka bolesna, ćale alkos i te patetike.
A Sloba je svojevremeno imao stvarnih 60-70% podrške i završio je tako kako je završio.

Back