Da li je Aleksandar Vučić najtransparentniji predsjednik svih vremena?

Cro_čvarak

Iskusan
Poruka
6.221
Dok se neki drugi predsjednici obraćaju naciji jednom godišnje ili u slučaju neke vrlo vanredne situacije, dotle Aleksandar Vučic se obraća naciji na gotovo tjednoj bazi. Nema zbog čega se ne obraća naciji, razgovara s nekim drugim državnika, otvaranju nove tvornice, međunarodnog položaja Srbije, npr Ekvatorijalna Gvineja povlači priznanje Kosova i sl Građani Republike Srbije u gotovo svakom trenutku mogu znati što njihov predsjednik radi, misli, govori, veliki je to blagoslov.

Poslednja izmena od moderatora:
Dok se neki drugi predsjednici obraćaju naciji jednom godišnje ili u slučaju neke vrlo vanredne situacije, dotle Aleksandar Vučic se obraća naciji na gotovo tjednoj bazi. Nema zbog čega se ne obraća naciji, razgovara s nekim drugim državnika, otvaranju nove tvornice, međunarodnog položaja Srbije, npr Ekvatorijalna Gvineja povlači priznanje Kosova i sl Građani Republike Srbije u gotovo svakom trenutku mogu znati što njihov predsjednik radi, misli, govori, veliki je to blagoslov.

Obraćanje naciji je svojstvo diktatura, svakako nije poželjna praksa u demokratskim državama. Kad imaš insitucije koje se bave raznim stvarima, onda nikakvo obraćanje nije potrebno. Pogotovo ne obraćanje koje se radi u svrhu manipulacije. Pa moramo da slušamo monologe ispitanja mozga kako nismo predali Kosovo a jesmo, kako su rudnici lekoviti, kako su koruptivni projekti razvojna šansa, kako je u redu da ljudi ginu ispod nastrešnica, od otpalih točkova autobusa, na naplatnim rampama i pijanim helikopterima, kako su među nama strani plaćenici i domaći izdajnici jer se narod pobunio zbog totalnog haosa u kome se nalazimo, gde je sve napredno razvaljeno do samog dna. Neka hvala ;)

Gospodin Predsednik Aleksandar Vucic je nacionalno blago Republike Srbije.

Pa ne radi on zato to, već zato što time samo nervira ljude koji razmišljaju, pa ih udalji od dnevno političkih tema, i natera da promene kanal, da pogledaju neku seriju, ili neki dokumentarac na National Geographic.

Isto kao i vi ovde, podignete nekom pritisak, neki batale prepucavanje i odu, vi zaradite neki dinar. Kolki ste vi izdajnici, ja se stvarno trudim da razumem, al ne mogu.

Pa ne radi on zato to, već zato što time samo nervira ljude koji razmišljaju, pa ih udalji od dnevno političkih tema, i natera da promene kanal, da pogledaju neku seriju, ili neki dokumentarac na National Geographic.

Isto kao i vi ovde, podignete nekom pritisak, neki batale prepucavanje i odu, vi zaradite neki dinar. Kolki ste vi izdajnici, ja se stvarno trudim da razumem, al ne mogu.
A kad je to obraćenje javnosti, da li sve TV stanice( klasični zemaljski signal) prenose to?

Dnevna kakva sedmična baza i to puta sto.

Treba im bič
Treba im Lider
Ne razumeju modernog Predsednika
Ok, ne razumem ga ni ja uvek ali šta mene briga on radi svoj posao za narod ja radim svoj posao, isto za narod
a narod ko narod izgubi pare u kladionici pa mu kriv Vučić a niko ga nije lupao po ušima da mu se javi sigurica...

Kako kad ima nekoliko sakrivenih ugovora.

Onaj spomenik u BG, Kinezi, Rio Tinto...

Ti da ćutiš - DS (Pajtić) ti nije davao bolju otkupnu cenu
Sram te bilo

A i šta tebe briga za Srbiju? Ti si u Švicarskoj, bar si najavljivao godinu dana, bio si doasadniji od Vučića...
Ja idem, ja idem ja idem ja idem...
Ja otišo
Je evo stigo
E ćuru ćuru Srbija ovo ono ne mora se radi ko u Švicarskoj... može sve 4 u vis... vidi ljudi motor...

Back