Da li je Aleksandar Vučić budući generalni sekretar Ujedinjenih nacija?

Da li će Aleksandar Vučić postati generalni sekretar UN?

• Da

• Ne

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
lepa ideja za udbase,taman da naprave pricu kako se Vucicu nudi to mesto,a on odbija jer su mu drazi Pinosava,Medvedja,Cortanovci od fotelja u tim Njujorcima...
To mi i je cilj, da zavrtim neki spin, da neki pospani iscrpljeni urednik Informera i Telegrafa dobije ideju. Vučić se često potcenjuje, ja sam s vremenom naučio da budem vrlo oprezan kad je njegov ego u pitanju.

Pa neće valjda sa konja na magarca. Predsednik države je predsednik države. Nakon najodgovornijeg mesta u državi jedino može u inostranstvo. Pošto od Evrope nema ništa, a izgleda ni od NATO pakta jedino mu ostaje tezga u UN ili u nekoj od njenih organicacija, UNESCO, UNICEF, WHO itd
Moze da stavi u CV da je najveca pederciina

Ima brdo gradjana koji ce mu napisati pismo preporuke

sns botovi bi se istopili od srece i svi do jednog bili za ulazak srbije u nafo, kakkvo kosovo, odmah bi zaratili sa rusijom, @dulesrbenda na francuskim 'aparatima rafalima oslobadja krim od ruskog agresora, komandantu aljeku se pevaju oslobodilacke pesme, ali na ukrajinskom jeziku, ceo svet na kolenima pred musliu aljekom

prozapadna opozicija se brise iz registra pol. stranaka - ne postoje vise uopste, sve je partija, tj sekta sns, i komandant siftar aljek musliu - samo pumpajte to za genseka da bude, kakav njihov milanovic, ALJEKA 'OCEMO ILI NEMA NISTA OD NAFOA, a sa aljekom cemo da ih raskantamo iznutra, sns botovima teku potoci bala i zvala
Zaboravio si Vulina, neko mora da izigrava magare za javnost

sns botovi bi se istopili od srece i svi do jednog bili za ulazak srbije u nafo, kakkvo kosovo, odmah bi zaratili sa rusijom, @dulesrbenda na francuskim 'aparatima rafalima oslobadja krim od ruskog agresora, komandantu aljeku se pevaju oslobodilacke pesme, ali na ukrajinskom jeziku, ceo svet na kolenima pred musliu aljekom
Шта ти дечко лупаш...
1727505109486.jpeg

:D

Back