Da li je Aleksandar Vučić budući generalni sekretar Ujedinjenih nacija?

• Začetnik teme Začetnik teme suave
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Da li će Aleksandar Vučić postati generalni sekretar UN?

• Da

• Ne

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
lepa ideja za udbase,taman da naprave pricu kako se Vucicu nudi to mesto,a on odbija jer su mu drazi Pinosava,Medvedja,Cortanovci od fotelja u tim Njujorcima...
To mi i je cilj, da zavrtim neki spin, da neki pospani iscrpljeni urednik Informera i Telegrafa dobije ideju. Vučić se često potcenjuje, ja sam s vremenom naučio da budem vrlo oprezan kad je njegov ego u pitanju.

Pa neće valjda sa konja na magarca. Predsednik države je predsednik države. Nakon najodgovornijeg mesta u državi jedino može u inostranstvo. Pošto od Evrope nema ništa, a izgleda ni od NATO pakta jedino mu ostaje tezga u UN ili u nekoj od njenih organicacija, UNESCO, UNICEF, WHO itd
Moze da stavi u CV da je najveca pederciina

Ima brdo gradjana koji ce mu napisati pismo preporuke

sns botovi bi se istopili od srece i svi do jednog bili za ulazak srbije u nafo, kakkvo kosovo, odmah bi zaratili sa rusijom, @dulesrbenda na francuskim 'aparatima rafalima oslobadja krim od ruskog agresora, komandantu aljeku se pevaju oslobodilacke pesme, ali na ukrajinskom jeziku, ceo svet na kolenima pred musliu aljekom

prozapadna opozicija se brise iz registra pol. stranaka - ne postoje vise uopste, sve je partija, tj sekta sns, i komandant siftar aljek musliu - samo pumpajte to za genseka da bude, kakav njihov milanovic, ALJEKA 'OCEMO ILI NEMA NISTA OD NAFOA, a sa aljekom cemo da ih raskantamo iznutra, sns botovima teku potoci bala i zvala
Zaboravio si Vulina, neko mora da izigrava magare za javnost

sns botovi bi se istopili od srece i svi do jednog bili za ulazak srbije u nafo, kakkvo kosovo, odmah bi zaratili sa rusijom, @dulesrbenda na francuskim 'aparatima rafalima oslobadja krim od ruskog agresora, komandantu aljeku se pevaju oslobodilacke pesme, ali na ukrajinskom jeziku, ceo svet na kolenima pred musliu aljekom
Шта ти дечко лупаш...
1727505109486.jpeg

:D

Antoniju Guterešu 31.12.2026 završava drugi mandat na čelu Generalnog sekretarijata UN. Mada ima pravo na više od dva mandata, sumnjam da će ga koristiti s obzirom da bi tad imao 78 godina. Postavlja se pitanje ko će ga naslediti. S obzirom na sposobnost koju je pokazao u vođenju državne politike Republike Srbije, a uzimajući u obzir da mu mandat prestaje 2027 i da posle njega nema pravo na još jedan mandat, čini mi se vrlo izgledim da će Vučić na sebe preuzeti zadaću da smiruje strasti u današnjem svetu, miri Rusiju i Kinu sa Amerikom i Evropskom unijom.

Kontakti koje Vučić čini u Njujorku pre mi izgledaju usmereni na ličnu promociju nego na promociju interesa Srbije. Drugo, u poslednje vreme često ističe svoju "vidovitost" ("logiku gvozdenih determinanti") u vezi događaja koji se trenutno dešavaju u svetu pa mi se čini da je to više usmereno prema nekom drugom (strancima?) a ne prema stanovnicima Srbije. Srbija je odavno premalena za njega.
Jedino ukoliko u međuvremenu nastrada 8 milijardi ljudi pa ne budu imali izabrati nekog drugog. :kafa:

Back