Da li je Aleksandar Vučić bio sa više od trideset devojaka?

• Začetnik teme Začetnik teme suave
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

suave

Domaćin
Poruka
4.374
Danas na X naletim na jedan stari mudri politički savet Silvia Berluskonija. Za ministre (a samim tim i predsednike Vlade i predsednike država) ne treba birati ljudi koji su bili sa manje od trideset devojaka jer jednostavno nisu osposobljeni za sve muke i nevolje koje ih mogu zadesiti za vreme mandata. Da je neko drugi to rekao ne bih ni razmišljao o tome, ali Silvio... on zna znanje

Danas na X naletim na jedan stari mudri politički savet Silvia Berluskonija. Za ministre (a samim tim i predsednike Vlade i predsednike država) ne treba birati ljudi koji su bili sa manje od trideset devojaka jer jednostavno nisu osposobljeni za sve muke i nevolje koje ih mogu zadesiti za vreme mandata. Da je neko drugi to rekao ne bih ni razmišljao o tome, ali Silvio... on zna znanje

Није да браним наказу, али човек који спава са стотинама жена не звучи много озбиљно.

da si rekao sa trideset osoba pa da se provuče :mrgreen:

Od kako ubiše Slobu nemam za koga da glasam
E, tad se znalo

ČETKE I METLE: Fasader izašao na megdanu Miloševiću​

NIKOLA Šećeroski, fasader iz Radožde, kandidovao se ispred Grupe građana na prvim višestranačkim izborima za predsednika Srbije 1990. Za kandidaturu je prikupio 12.236 potpisa. Dve godine kasnije iskazao je istu političku ambiciju.

https://nportal.novosti.rs/vest/105282/retro/biografije/nikola-seceroski-slobodan-milosevic-izbori

E, tad se znalo

ČETKE I METLE: Fasader izašao na megdanu Miloševiću​

NIKOLA Šećeroski, fasader iz Radožde, kandidovao se ispred Grupe građana na prvim višestranačkim izborima za predsednika Srbije 1990. Za kandidaturu je prikupio 12.236 potpisa. Dve godine kasnije iskazao je istu političku ambiciju.

https://nportal.novosti.rs/vest/105282/retro/biografije/nikola-seceroski-slobodan-milosevic-izbori
Tad su se delile pare ko god dobio dovoljno glasova za kandidaturu
Bila i Rock'n Roll stranka ko se seća...

Tad su se delile pare ko god dobio dovoljno glasova za kandidaturu
Bila i Rock'n Roll stranka ko se seća...
Bila, bila, a bilo je i ovo. Pokojni Najdan Supermen, nekadašnji bodi bilder.
Imao on i neki konkretan program

Izborna učešća niškog Supermena
  • Izbori 1990. godine: Na prvim modernim višestranačkim parlamentarnim izborima u decembru 1990. godine, građani su u moru novih partija na glasačkim listićima mogli da izaberu i zvaničnu Grupu građana „Supermen“ iz Niša koju je vodio Najdan Milojković.
  • Izbori 1993. godine: Nakon prvog pokušaja, Milojković je drugi put zaredom ušao u trku za poslaničke mandate na vanrednim parlamentarnim izborima 1993. godine, unoseći specifičan lokalni kolorit i satiru u inače izuzetno napetu političku atmosferu devedesetih godina

Bila, bila, a bilo je i ovo. Pokojni Najdan Supermen, nekadašnji bodi bilder.
Imao on i neki konkretan program

Izborna učešća niškog Supermena
  • Izbori 1990. godine: Na prvim modernim višestranačkim parlamentarnim izborima u decembru 1990. godine, građani su u moru novih partija na glasačkim listićima mogli da izaberu i zvaničnu Grupu građana „Supermen“ iz Niša koju je vodio Najdan Milojković.
  • Izbori 1993. godine: Nakon prvog pokušaja, Milojković je drugi put zaredom ušao u trku za poslaničke mandate na vanrednim parlamentarnim izborima 1993. godine, unoseći specifičan lokalni kolorit i satiru u inače izuzetno napetu političku atmosferu devedesetih godina
Bla Bla

Pričajte nam o Džo Bageristi...
Koliko ste ga ispoštovali ..
Ipak ste vi od nekog integriteta...
Ili niste

Bla Bla

Pričajte nam o Džo Bageristi...
Koliko ste ga ispoštovali ..
Ipak ste vi od nekog integriteta...
Ili niste
Ma čovek bio jako zanimljiv, samo nisu tada shvatali njegov medijski potencijal. Imao on bolju priču nego Šećeroski.
Samo, imao i jednu ozbiljnu manu - još od ranih osamdesetih on lajao sprotiv komunizma, pa malo-malo pa ga privedu i odvale mu bubrege u panduraciju. I služba ga držala ozbiljno na oku. On bio stvarni opozicionar, ko lik iz Crnog bombardera.
Definitivno nije imao šanse...

Joj zauzet je, gradi Srbiju, odgovara na molbe za EXPO...
Neg da priupitam, možebit si upućeniji od mene, pošto mi se ovaj ne javlja u zadnje vreme na našu transmentalnu vezu, je li, gde je ovome našemu lopata u ruke?
Ranije, i slika se s vremana na vreme s istom, kolko da narod vidi da i njega zanima dunđerluk, a ne samo te puste investicije.
A sad, samo priča nešto unesves, te će gradimo akvarijumi, pa terarijumi, te roboti, sve neki SF.
Što se ne zauzmeš da se otvori Nintendo fabrika u našem sokaku?
Imo bi najfriškija izdanja.

Neg da priupitam, možebit si upućeniji od mene, pošto mi se ovaj ne javlja u zadnje vreme na našu transmentalnu vezu, je li, gde je ovome našemu lopata u ruke?
Ranije, i slika se s vremana na vreme s istom, kolko da narod vidi da i njega zanima dunđerluk, a ne samo te puste investicije.
A sad, samo priča nešto unesves, te će gradimo akvarijumi, pa terarijumi, te roboti, sve neki SF.
Što se ne zauzmeš da se otvori Nintendo fabrika u našem sokaku?
Imo bi najfriškija izdanja.
Nema potrebe ima nintendo u Hrvatskoj
Medjutim ja sam regovan na Irsku pa odatle uzimam akcijska DLC izdanja za 50-90% popusta
Ok kupi se i nešto trendy...
Recimo MORAO sam da imam celofan pakovanje Minecraft
Lepo nekako i kad je nintendo iskljuĉen
A i kad razmislim evo imam desetine ambalaža od SIMS 4 a sve key code sa neupotrebljivim CD-om (jer EA prešao na EA App) samo skupljaju prašinu i zauzimaju prostor
DLC je bolji za današnje vreme

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back