Christadelphian
Aktivan član
- Poruka
- 1.554
ja mislim da nije a vi ?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Ma nesto je tu visilo,pa je Eva pomislila da je pupak.Christadelphian:ja mislim da nije a vi ?
bundeva:Ma nesto je tu visilo,pa je Eva pomislila da je pupak.Christadelphian:ja mislim da nije a vi ?
bundeva:Ma nesto je tu visilo,pa je Eva pomislila da je pupak.Christadelphian:ja mislim da nije a vi ?
Kastor:bundeva:Ma nesto je tu visilo,pa je Eva pomislila da je pupak.Christadelphian:ja mislim da nije a vi ?
Ma koja ti bese vrsta tikve?
JU, što bi rekla Sosa, Christadelphiane, šta ti bi?Christadelphian:ja mislim da nije a vi ?
Nije mogao imati pupak, jer mu nije ni bio potreban, valjda. On nije bio rođen.Christadelphian:ja mislim da nije a vi ?
Chan Shaolin Si:sta je bilo kog djavola kralju dobro si pitanje postavio samo meni puce guma na biciklo
Komshinica:Nije mogao imati pupak, jer mu nije ni bio potreban, valjda. On nije bio rođen.Christadelphian:ja mislim da nije a vi ?
shto aj nisam adam ne bih bila rodjena
to mu je bilo bez veze nije mogao da cacka blato iz pupka
Anonymous:Tamo gde on nije imao pupak, nije bilo ni blata. Valjda.Komshinica:Nije mogao imati pupak, jer mu nije ni bio potreban, valjda. On nije bio rođen.Christadelphian:ja mislim da nije a vi ?
shto aj nisam adam ne bih bila rodjena
to mu je bilo bez veze nije mogao da cacka blato iz pupka
Anonymous:Chan Shaolin Si:sta je bilo kog djavola kralju dobro si pitanje postavio samo meni puce guma na biciklo
i sta ces u tom slucaju da uradish
Christadelphian:ja mislim da nije a vi ?
freewill:bundeva:Ma nesto je tu visilo,pa je Eva pomislila da je pupak.Christadelphian:ja mislim da nije a vi ?
ovo kad procitah umalo se ne srusi sa stolice.. .ops:
![]()
![]()
Komshinica:JU, što bi rekla Sosa, Christadelphiane, šta ti bi?Christadelphian:ja mislim da nije a vi ?
Da nisu ovi neozbiljni negativno uticali na tebe?
![]()
![]()