Da li je 26-godišnjakinja koja je povredila studentkinju zaslužila kaznu od 10 godina?

• Začetnik teme Začetnik teme leki1
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pa, ako se gleda po ovoj kazni od svega 6 godina za gazenje i ubistvo dvojice pesaka u Nisu (oca i sina, i to na trotoaru), onda nije zasluzila ni upola, ma ni 3 meseca.

Ali to je to sto govorim da su i zakoni losi u ovoj zemlji, a kamoli sudstvo koje je ocito korumpirano, pa je zivot obicnog coveka, cak i deteta manje vredan nego na zapadu zivot nekog "dobrostojeceg" kuceta.

U svakom slucaju, 10 godina je mnogo, ali zbog bahatosti i nemara prema tudjem zivotu, bez kuce, nanognica i ikakvih "popusta", nego u zatvoru, bi bila primerena kazna od bar 3 godine.
Pod uslovom da je redarka samo lakse povredjena.

Osnovna karakteristika psihopate je nedostatak empatije (sazaljenja) i narcosidnost (samozaljubljenost) koja vodi oholosti.
Nista je nije nateralo to je jednostavno u pitanju njen psihopatski karakter koji joj dozvoljava da nasrce na
osobu koja joj nije nista ucinila nazao u zivotu. Narodnim jezikom bi se reklo da je bila opsednuta djavolom.
Bas kao i Vucic kome je takodje data dijagnoza psihopate.

:D
To ne vazi za kratke momente ... u kratkim momentima kad ti neko lupa na sofer sajbnu i kada ne znas da li ces u narednom trenutku da ti je razbije i ako ste videli snimak dabacuju joj pogrdne reci, naravno da ces da se uzrujas. Tada nastaje nekontrola i samo iskusni ljudi se iskontrolisu, neki vise neki manje. Imali smo ludu srecu da studentkinja nije poginula.

tako je, ali ovde se upravo i o tome radi... ko je bio taj koji je doveo do nenormalnog saobracaja. Podsecam vas da je studentkinja bila deo organizacije koja je prekinula normalni tok na kolovozu i da je skup bio neprijavljen.
Prijavljen ili neprijavljen skup nevazno usredsredite se na sam cin obaranja redara u momentu kada joj nije pretila nikakva opasnost, redari je cak nisu zaustavili sama je stala pre nego sto su oni stali ispred auta. Mlada obesna dama jedina od stotina vozaca koji bi u normalnoj situaciji proslo tuda resila da se sveti redarima sigurno joj bilo jasno da ne moze dalje kroz masu treba je zestoko kazniti, nije nameravala da ih ubije ali zamalo i to da se desi.

Prijavljen ili neprijavljen skup nevazno usredsredite se na sam cin obaranja redara u momentu kada joj nije pretila nikakva opasnost, redari je cak nisu zaustavili sama je stala pre nego sto su oni stali ispred auta. Mlada obesna dama jedina od stotina vozaca koji bi u normalnoj situaciji proslo tuda resila da se sveti redarima sigurno joj bilo jasno da ne moze dalje kroz masu treba je zestoko kazniti, nije nameravala da ih ubije ali zamalo i to da se desi.
momak pozadi lupao joj je na zadnje staklo... Nije htela da dozvoli da joj slome staklo... u takvoj situaciji reagujes...znam prenaglila je, ali podstaknuta je

Mnogo je deset godina.
Ja bih joj odredio društveno koristan rad.

Postoji faktor da je bila uplašena i da je reagovala u strahu za život.

Može svako da se stavi u njen položaj.

Da ima krivice, ima.
Samo smatram da kazne ne bi trebalo da unište mlade živote

Ne djeluje baš impulsivno?! Čak šta više meni djeluje ubilački hladnokrvno.
Jeste, ima neku bezosecajnu facu.

Ja jednom nisam propustila pešaka na pešačkom kod stare Slavije. Naime, pešaci su samo išli i išli, nem a semafora, ja sam krenula u pešački kad sam videla da je slobodno na mojoj str kolovoza , ali su pešaci isto krenuli, pa sam stala u pešačkom, pa sam krenula kad sam videla da su prešli, ali se pojavio jedan, i ja brže bolje da odem, u tom me je policajac zaustavio, ja kažem pa oni stalno prelaze, on kaže ok, ali ovaj mi je bio blizu, ima snimak... I ja dalje da se ne prepirem kažem ok evo lične, sve.. upisao me kaže teži prekršaj, mada ga nisam ni dotakla ali bio je blizu auta.

Na sudu sam dobila 5minutnu lekciju da je auto opasno sredstvo, da se smatra oružjem jer sam mnogo masivnija od pešaka. Ovo poslednje htedoh da napišem. I tako, dobila sam poenčiće, sumu da platim itd. Ali to što nemam već prekršaja. Tad sam saznala da se pravno vodi kao oružje.
Zamolio bih te za jedan odgovor. Ako se smatra da je automobli oruzije u odnosu na pesaka cime se slazem...kako se smatra odnos jednog protv svih kao sto je u ovom slucaju bilo ...devojka za volanom protiv gomile demonstranata ?

Milica S. osumnjičena da je upravljajući automobilom marke "citroen" najpre zaustavila vozilo zbog velikog broja okupljenih studenata i ostalih građana koji su blokirali saobraćajnicu u okviru protesta nazvanog "Generalni štrajk", da bi u trenutku kada se ispred vozila nalazilo više studenata obučenih u žute i narandžaste fluorescentne prsluke, koji su obavljali dužnost redara, iznenada, bahato i nasilnički startovala vozilo i naglo krenula u pravcu studenata koji su stajali ispred njenog vozila.

Osumnjičena je prednjim delom vozila udarila oštećenu K. T, koja je stajala ispred njenog vozila sa megafonom u ruci, usled tog udarca je K. T. nabačena na haubu vozila, a zatim na šoferšajbnu, nakon čega je odbačena na tlo sa leve strane i tom prilikom je udarila glavom u ivičnjak i zadobila teške telesne povrede opasne po život.

Takođe, istom prilikom je oštećenog V. M. udarila prednjim levim delom vozila i nabacila na haubu, a zatim odbacila na levu stranu, usled čega je on pao na tlo, a osumnjičena je nastavila velikom brzinom da se udaljava sa lica mesta, ostavljajući oštećene bez pomoći, krećući se ka velikom broju okupljenih studenata i građana, ugrožavajući njihovu bezbednost i spokojstvo, da bi ubrzo bila zaustavljena od strane prisutnih studenata i građana.

za 10 godina kad bude izašla iz zatvora, imaće 36 godina i još vremena da učini nešto korisno sa životom
Onda mitrovicev sin treba da bude barem 20 godina jer je on ubio devojku na pesackom i odbacio je preko 30 metara a da se nije ni zaustavio.

demonstranata koji su prekrili bulevar jurija gagarina
Po a ona nije udarila u 1000, bilo ih je par osoba ispred nje
Ako već hoćeš da se baviš događajem bavi se realno
Koliko puta uđemo u neki haos, nekad mi treba pola sata da pređem most, pa mi ne pada na pamet da udaram druga auto oko sebe da bi prošla
Znači videla je da su tu ljudi, da ne može da prođe i rešila preko njih da ide

Po a ona nije udarila u 1000, bilo ih je par osoba ispred nje
Ako već hoćeš da se baviš događajem bavi se realno
Koliko puta uđemo u neki haps, nekad mi treba pola sata da pređem most, pa mi ne pada na pamet da udaram druga auto oko sebe da bi prošla
Znači videla je da su tu ljudi, da ne može da prođe i rešila preko njih da ide
nema veze, psiholoski deluje na nju kad te rulja napadne

Nije pretrcavala nista, mitrovicev sin je vozio preko 130 na sat gde je ogranicenje bilo samo 40.
u1.jpg

u2.jpg

Back