Да ли ја треба да опростим НАТО ПАКТУ убиство моје мајке ?

Komunistkinja

Buduća legenda
Poruka
48.824
Кажу ми ако желиш да кренеш даље мораш да опростиш ...шта да опростим , то што је моја мајка умрла од последица НАТО бомабрдовања ..није једина , умиру нам мајке и деца сваки дан ...како ја то могу да опростим и да ли треба да опростим ? Да ли ви можете да опростите смрт ваших ближњи од последица НАТО БОМБИ ... Нисам једина има нас на стотине хиљада ...можда може да се опрости када починиоци буду кажњени али до тада да ли је могуће ....

А јел те пито уопште неко некад да му опростиш?
Јел ти рекао неко КАЈЕМ СЕ, МОЛИМ ТЕ ОПРОСТИ!
Какво је то дељење опроста БЕЗ КАЈАЊА???
....
Напротив, овај зликовац се смеје ПОРЕД ОЗНАКЕ 2 СРБСКА АВИОНИА ОБОРЕНА!!!!
Види тај оргазмички зликовачки осмех!
Види како само ужива у смрти!
Злочин > Казна/ Покајање > Опрост
А овде не видим ни казну ни покајање!

140919-Z-CH590-132.jpg

Кажу ми ако желиш да кренеш даље мораш да опростиш ...шта да опростим , то што је моја мајка умрла од последица НАТО бомабрдовања ..није једина , умиру нам мајке и деца сваки дан ...како ја то могу да опростим и да ли треба да опростим ? Да ли ви можете да опростите смрт ваших ближњи од последица НАТО БОМБИ ... Нисам једина има нас на стотине хиљада ...можда може да се опрости када починиоци буду кажњени али до тада да ли је могуће ....

Onda ti ne preostaje ništa drugo nego da se ždereš i sikćeš do kraja života.
Oni su postigli svoj cilj. Uznemirili su te, ražalostili, promenili ti život. I zabole ih đon da li ćeš im oprostiti.
A ti pitaj na forumima kako da se snađeš u svemu tome.
E, naivna komunistkinjo...

Poslednja izmena:
Не знам да ли ћу икада моћи , нити мислим да требам, да опростим али правду имам право да тражим ...умиру нам сваки дан пријатељи, мајке , очеви , сестре , браћа ..постали смао толико пасивни на смрт која се дешава око нас ..како је могуће да један млад човек умре од најгорег и ретког облика канцера ..на хиљаде умиру , више него у свим ратовима које смо имали до сада ..млади , бебе нам умиру од последица НАТО бомби ..то није могуће опростити , нити је неко уопште изразио покајање ...али ако дозволимо да уђемо у НАТО ПАКТ док нам поред очима умиру најбижи од последица Нато бомби ..онда и не заслужујемо боље ..

Не знам да ли ћу икада моћи , нити мислим да требам, да опростим али правду имам право да тражим ...умиру нам сваки дан пријатељи, мајке , очеви , сестре , браћа ..постали смао толико пасивни на смрт која се дешава око нас ..како је могуће да један млад човек умре од најгорег и ретког облика канцера ..на хиљаде умиру , више него у свим ратовима које смо имали до сада ..млади , бебе нам умиру од последица НАТО бомби ..то није могуће опростити , нити је неко уопште изразио покајање ...али ако дозволимо да уђемо у НАТО ПАКТ док нам поред очима умиру најбижи од последица Нато бомби ..онда и не заслужујемо боље ..

Koga je uopšte briga ko će kome nešto oprostiti?

Ti ovde pitaš da li treba nekome nešto da oprostiš? Tvoja stvar.

To ti je isto kao kad pitaš komšinicu da li treba da oprostiš mužu što te prevario, a ona slegne ramenima i kaže ti da sama odlučiš. :D

Nalaziš se na pdf psihologija pa shodno tome i dobijaš odgovore.
Da li treba da udjemo u nato pakt raspravi na pdf politika ovde ćemo to zaobići.

Ništa nije gore od toga da pamtiš, a ne možeš da uzvratiš.
Kad god se prisetiš nepravde, opet je oživljavaš. Sto se duže prisećaš, to su ti dani tmurniji. I na kraju se sve slomi na tvojoj duši.
A onaj, koji ti je nepravdu i zlo učinio, davnih dana je zaboravio i tebe i događaj, pa živi svoj život mirno, bez trunke savesti.

Ko je tu u boljoj poziciji?

Nalaziš se na pdf psihologija pa shodno tome i dobijaš odgovore. Da li treba da udjemo u nato pakt raspravi na pdf politika ovde ćemo to zaobići.
Размем ја тебе али НАТО је убица моје мајке ..просто није могуће да избегнем убицу на својој теми ..плаши ме некада и споствена пасивност , не знам да ли је пасивност или једноставно беспомоћ ..нисам у стању да урадим ништа да се убица моје мајке казни и не смо моје мајке , него и пријатеља ...умиру дан за даном .

Размем ја тебе али НАТО је убица моје мајке ..просто није могуће да избегнем убицу на својој теми ..плаши ме некада и споствена пасивност , не знам да ли је пасивност или једноставно беспомоћ ..нисам у стању да урадим ништа да се убица моје мајке казни и не смо моје мајке , него и пријатеља ...умиру дан за даном .

To je gadna bolest, mislim opsednutost politikom.

pa i krstarica je neka vrsta aktivizma eto ti ... ako hoćeš konkretnije prati neki pokret stranku štaveć

Ne treba
Treba da plate
Ne mora izvinjenje, neka daju lovu, DOBRU lovu, i pod uslovom da se lova iskoristi pametno - i u neku ruku kompenzuje delimično gubitke (jer sasvim ne može), onda možemo pričati o oprostu (nekom).

Back