đevojka od ovaca
Zainteresovan član
- Poruka
- 204
Alkohol je lek samo za dezinfekciju.Postoji lek za te stvari. Alkohol.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Alkohol je lek samo za dezinfekciju.Postoji lek za te stvari. Alkohol.
Dezinfekciju čega? K*rca nakon prcanja sa prostitutkom?Alkohol je lek samo za dezinfekciju.
Medju mojim ovcama ima i poneki ovan.Evo manje drvno
Evo manje drcno. Zamalo bih da pišu ljudi koji su bili u sličnoj situaciji kao ja i ljidu koji su tako izgubili nevinost.
Tražim mišljenje isključivo muškaraca hvala
Moze i toga.Mada bi u tom slucaju trebalo i neko jace sredstvo.Dezinfekciju čega? K*rca nakon prcanja sa prostitutkom?
Ljubav je vaznija od seksa
Zasto
Iz istog razloga što je treva zelena,takav sam i to je toLjubav je vaznija od seksa
Zasto?
Ovako imam 22 godine i nikada nisam imao devojku bukvalno ne znam kako je držati se sa nekim za ruke a kamoli nešto intimnije.
Za života su mi se svidele dve devojke obe su imale dečka u tom trenutku a devojke kojima sam se ja svideo meni nisu bile interesantne.
E sad meni je jako teško da se prblizim ljudima i u prijateljskom smislu a kamoli u romantičnom jednostavno volim da budem sam ali ne želim da budem sam dosta sam ćutljiv ,povučen , introvertan, radim u ugostiteljstvu pa sam jedino na poslu i pričljiv to mi dodje kao izlazak iz zone komfora.
Želim da iskusm seks ali me ne zanimaju droce po klubovima i kafanama niti su mi takve ribe privlačne veća je šansa sa njima navući neku bolest nego sa ozbiljnim prostitutkama.
Tako da ako je neko bio u sličnoj situaciji kao ja ako moze da podeli svoje iskustvo.
(MOLIM VAS BEZ MORALISANJA)
Ja bi metnuo domestos posle snošajaMoze i toga.Mada bi u tom slucaju trebalo i neko jace sredstvo.
Jedini ko me razume ovdeBrt... jesi li ti ja iz prošlosti?
Nemoj biti kao ja u tim godinama, ali bih ti preporučio da ne žuriš, prvo iskalkuliši najbolje opcijeJedini ko me razume ovde
Ja ne bih da sam na tvom mjestu.Ja bi metnuo domestos posle snošaja
Naravno da ne bi, kad nemaš đokuJa ne bih da sam na tvom mjestu.
To ti i kazem...da ne postanes ko ja.Naravno da ne bi, kad nemaš đoku
Zvucis kao potpuno drustveno biceE ovako nije toliko strašna i loša opcija da unajmiš prostitutku, ali jedino ako baš moraš.
Bolje naći bilo šta umesto prostitutke. Bolje neku normalnu devojku.
Znači bolje su opcije:
1) Devojka koja ima dečka i hoće da ga vara sa tobom
2) Udata komšinica koja hoće da vara muža sa tobom
3) Devojka na fakultetu ili gdegod koja ti se ne sviđa i ružnjikava ti je, ali se ti njoj sviđaš
4) Devojka koja ti se sviđa i ti njoj E ovo je najbolja opcija.
Sve opcije su bolje od prostitutke. Prostitutka ti je zadnja opcija kad baš nemaš ništa drugo.
Moj savet je sledeći. Razmisli i isrcrpi sve opcije za nalaženje sexa ako ti se već skida mrak. A ako baš ne nalaziš drugu opciju onda unajmi prostitutku.
---------------------------------
I upamti da nisi dužan da ženiš devojku ili budeš sa njom ne znam koliko dugo ako ste se seksali.
Većina muškaraca koja kasno izgubi nevinost to uradi upravo jer misli ili tripuju se da su dužni da sa tom jednom koju su prvi put kresnuli budu ceo život.
Misle, tripuju gluposti... Kao da su zarobljeni u svom moralu nesvesni realnog stanja stvari.
A realnost je da bi ih i te same devojke zamenile pre ili kasnije.
Srećno!
Opet moram da se ponavljam.Ja ne volim da pričam i da se družim i to je to takva sam osoba neman ja problem da pričam sa devojkama..Niti želim da glumatam nešto što nisam kao 90% likova..Volim tišinu i da budem sam slobodno vreme provodim tako što ili igram basket ili čitam ili gledam neki film seriju utakmicu...ako imam kesa otputujem negde...Znači ne da mi se da slušam neku ribu koja me ne zanama da bi me mozda upoznala sa nekom drugaricom u koju cu mozda da se zaljubim a evo ja sa 22 znam da se muskarac zaljubi jednim u zivotu a to me je odavno proslo.Ja samo želim da iskusim seks čoveče imam 22 još konkretan poljubac nisam imao.Sacekcu još par meseci al vrv ću otići kod nekeUvek je tako, ti volis nekog, a neko voli tebe, i najredje je da je to ista osoba, i ako ispadne da jeste onda je sve OK.
Ja sam mislio da vi, danasnja deca, se razbijate od muvanja, a ono ispada drugacije. Pocni da razgovaras i druzis sa devojkama bez obzira da li ti se svidjaju ili ne, mozda imaju neku drugaricu koja ti se svidi, mozda imaju nesto da ti kazu sto nisi znao. A mozda i otkrijes neki redak cvet (za koji si mislio da nije a ono jeste)
Da nisi džaTran?To ti i kazem...da ne postanes ko ja.
Opet moram da se ponavljam.Ja ne volim da pričam i da se družim i to je to takva sam osoba neman ja problem da pričam sa devojkama..Niti želim da glumatam nešto što nisam kao 90% likova..Volim tišinu i da budem sam slobodno vreme provodim tako što ili igram basket ili čitam ili gledam neki film seriju utakmicu...ako imam kesa otputujem negde...Znači ne da mi se da slušam neku ribu koja me ne zanama da bi me mozda upoznala sa nekom drugaricom u koju cu mozda da se zaljubim a evo ja sa 22 znam da se muskarac zaljubi jednim u zivotu a to me je odavno proslo.Ja samo želim da iskusim seks čoveče imam 22 još konkretan poljubac nisam imao.Sacekcu još par meseci al vrv ću otići kod neke
Auu,al ti imas iskrivljene predstave o zivotu.Opet moram da se ponavljam.Ja ne volim da pričam i da se družim i to je to takva sam osoba neman ja problem da pričam sa devojkama..Niti želim da glumatam nešto što nisam kao 90% likova..Volim tišinu i da budem sam slobodno vreme provodim tako što ili igram basket ili čitam ili gledam neki film seriju utakmicu...ako imam kesa otputujem negde...Znači ne da mi se da slušam neku ribu koja me ne zanama da bi me mozda upoznala sa nekom drugaricom u koju cu mozda da se zaljubim a evo ja sa 22 znam da se muskarac zaljubi jednim u zivotu a to me je odavno proslo.Ja samo želim da iskusim seks čoveče imam 22 još konkretan poljubac nisam imao.Sacekcu još par meseci al vrv ću otići kod neke
O,al slabo kontas.Brinem se da ti ne otpadne sta od domestosa.Da nisi džaTran?
Lepo od tebe što brinešO,al slabo kontas.Brinem se da ti ne otpadne sta od domestosa.
Opet moram da se ponavljam.Ja ne volim da pričam i da se družim i to je to takva sam osoba neman ja problem da pričam sa devojkama..Niti želim da glumatam nešto što nisam kao 90% likova..Volim tišinu i da budem sam slobodno vreme provodim tako što ili igram basket ili čitam ili gledam neki film seriju utakmicu...ako imam kesa otputujem negde...Znači ne da mi se da slušam neku ribu koja me ne zanama da bi me mozda upoznala sa nekom drugaricom u koju cu mozda da se zaljubim a evo ja sa 22 znam da se muskarac zaljubi jednim u zivotu a to me je odavno proslo.Ja samo želim da iskusim seks čoveče imam 22 još konkretan poljubac nisam imao.Sacekcu još par meseci al vrv ću otići kod neke
Auu,al ti imas iskrivljene predstave o zivotu.
Iako rekoh da necu vise konentarisati,moram ovo boldovano.Ko te to slagao da se muskarac zaljubi samo jednom u zivotu?
I zasto sa 22 zvucis ko neki matori čiča?
Hoces da iskusis seks,a neces bliskost,ljubav,poljupce,zagrljaje,drustvo,pricu sa nekom osobom?
Toliko si se smorio vec sa 22 da ti je tesko da "slusas neku ribu"?
Nije moguce da nema djevojaka za tebe.
I sta ces posle tog prvog seksa?
Opet traziti prostitutku ili mozda i normalnu djevojku?
Mladost je samo jedna,iskoristi je,zivi,druzi se,izlazi,zabavljaj...ne budi penzioner u tim godinama.Brzo ce proci,brze nego sto mislis.
Uzivaj,covjece,trgni
Ista si moja kevaAuu,al ti imas iskrivljene predstave o zivotu.
Iako rekoh da necu vise konentarisati,moram ovo boldovano.Ko te to slagao da se muskarac zaljubi samo jednom u zivotu?
Hoces da iskusis seks,a neces bliskost,ljubav,poljupce,zagrljaje,drustvo,pricu sa nekom osobom?
Mladost je samo jedna,iskoristi je,zivi,druzi se,izlazi,zabavljaj...ne budi penzioner u tim godinama.Brzo ce proci,brze nego sto mislis.
Uzivaj,covjece,trgni se!
Kenjas mnogo mali, nije cisto fizikalisanje nesto najbolje u odnosu muskarca i zene, a to ti prostitutka ne moze ponuditi. Mislim da ces se posle osecati jos gore.Ista si moja keva
Zasto sa 22 zvucim kao neki čiča možda jer dolazim iz katastrofalne porodice al to je neka druga temaAuu,al ti imas iskrivljene predstave o zivotu.
Uzivaj,covjece,trgni se!