Kćerka Direktora Cirkusa
Legenda
- Poruka
- 50.608
Mak' se s očiju mi!Kada počne da se hvata prljavština, bakterije, virusi, onda promeni boju od providne do...
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mak' se s očiju mi!Kada počne da se hvata prljavština, bakterije, virusi, onda promeni boju od providne do...
Kako se drugima to ne "hvata"Kada počne da se hvata prljavština, bakterije, virusi, onda promeni boju od providne do...
znači ti progutaš, samo da ne gledaš u kojoj je boji?Mak' se s očiju mi!
Odvratan siznači ti progutaš, samo da ne gledaš u kojoj je boji?
Jesam ti ogadio sve što si večerala?Odvratan si
Nisam ni večerala.Jesam ti ogadio sve što si večerala?
Onda pogledaj cijeli film.Znaš da neću kliknuti ništa tvoje bez bar dva šamara!
Ha, Zadar poznajem bolje nego Sarajevo ono će mene u obilazak..
Nisam tinte pila da na to bacam očiOnda pogledaj cijeli film.
Nisam tinte pila da na to bacam oči
E nek vi imate humor
Dok je bosanski humor nešto stelarno, pogotovo kada imbecil Đuro redovito u studio dođe sa sunčanim naočalama.
U nekoj normalnoj državi, tako uparađenog bi ga policajac legitimirao na ulici, mislio bi da je utekao s psihijatrije.
Iako, popitanju filma Bosanci šiju Hrvate uveliko, o Srbima da ne pričam, ali to je opće poznata činjenica.
E nek vi imate humor
Tko to, mi/vi?
E tako već da.Pardon, tipfeler.
E nek Vi imate humor.
E jeste lepa ta mačka, iako sam ja više naklonjen psetima,
Ne miješaj se u razgovor, idi hrakniE jeste lepa ta mačka, iako sam ja više naklonjen psetima,
Ej, sad sam se obrijao i istuširao. Ko nov samNe miješaj se u razgovor, idi hrakni
Jesi gledao "Planes, Trains, Automobiles"?E jeste lepa ta mačka, iako sam ja više naklonjen psetima,
Haj nek si podsjetio @Jugoslav Čvarak da bi i on to isto trebao uraditiEj, sad sam se obrijao i istuširao. Ko nov sam
Ide direkt u kiselinu