Da li ispiti ostaju priznati nakon ispisivanja?

laza57

Obećava
Poruka
54
Pozdrav! Zanima me da li kada se ispišem sa fakulteta dobijam potvrdu o položnim ispitima i da li se oni i dalje važe ako bi hteo da ponovo upisem neki drugi fakulet iste struke ili vratiti se na isti?

Konkretno imam sve ispite položene iz prve godine. Što se druge tice tu imam samo 3 a ostalo mi je 5 predmeta.

Pozdrav! Zanima me da li kada se ispišem sa fakulteta dobijam potvrdu o položnim ispitima i da li se oni i dalje važe ako bi hteo da ponovo upisem neki drugi fakulet iste struke ili vratiti se na isti?

Konkretno imam sve ispite položene iz prve godine. Što se druge tice tu imam samo 3 a ostalo mi je 5 predmeta.
što se ispisuješ ako te interesuje neki fakultet iste stuke ili povratak na isti?

što se ispisuješ ako te interesuje neki fakultet iste stuke ili povratak na isti?
Pa zato sto teenutno bi mora da placam a ja nisam imao novca da se upisem u idicu godinu to jest samo jedan roditelj izdrava sa jednom platom. I time sto nisam upisao izgubio sam status studenta i kako su mi rekli u studenskog onda moram da se ispisem.

Onda bi se zaposlio posle nekog vremena vratio na studije.

Pa zato sto teenutno bi mora da placam a ja nisam imao novca da se upisem u idicu godinu to jest samo jedan roditelj izdrava sa jednom platom. I time sto nisam upisao izgubio sam status studenta i kako su mi rekli u studenskog onda moram da se ispisem.

Onda bi se zaposlio posle nekog vremena vratio na studije.
Ne moraš, imaš pravo na mirovanje obaveza. Zamrzavanje godine.

E to sam ih pitao ali to mozes samo ako imas dobar razlog tipa ne daj Bože bolest ili služenje vojnog roka i tako neš ozbiljnije.
Мени и немање средстава за школовање звучи као више него довољан онемогућавајући разлог за наставак истог. Распитај се ти мало подробније и код више њих, а нађи и неки правилник са факса, или прогуглај ако има нешто о томе у неком закону о високом школству.

Мени и немање средстава за школовање звучи као више него довољан онемогућавајући разлог за наставак истог. Распитај се ти мало подробније и код више њих, а нађи и неки правилник са факса, или прогуглај ако има нешто о томе у неком закону о високом школству.
eto, preteko si me za sekundu

E pa oni su mi rekli iskljucivo po uslovima bolesti, sluzenja vojnog roka ili neke prakse i tako to. Drugu koliko sam cuo i ne prizanaju koliko se secam jedan lik je imao slican slucaj kao ja i nisu mu odbrili.

Opcija zamrzavanja studijske godine vam je na raspolaganju u sledećim okolnostima:

ako bolujete od teške bolesti;
ako pohađate stručnu praksu u trajanju od najmanje šest meseci;
ako izvršavate obavezu služenja vojnog roka;
ako odgajate svoje dete uzrasta do godinu dana;
ako održavate trudnoću;
ako se pripremate za Olimpijadu, svetska ili evropska prvenstva (kada imate status profesionalnog sportiste);
u drugim slučajevima određenim statutom univerziteta ili fakulteta.

Ovo sam našao na netu kao po zakonu kada mozes da zamrzenes

Opcija zamrzavanja studijske godine vam je na raspolaganju u sledećim okolnostima:

ako bolujete od teške bolesti;
ako pohađate stručnu praksu u trajanju od najmanje šest meseci;
ako izvršavate obavezu služenja vojnog roka;
ako odgajate svoje dete uzrasta do godinu dana;
ako održavate trudnoću;
ako se pripremate za Olimpijadu, svetska ili evropska prvenstva (kada imate status profesionalnog sportiste);
u drugim slučajevima određenim statutom univerziteta ili fakulteta.

Ovo sam našao na netu kao po zakonu kada mozes da zamrzenes
Kad ti kažem, možeš! Napiši!

Back