Da li iskoristiti nekog samo za seks?

fatcat

Ističe se
Poruka
2.748
Ozbiljna je tema iako nekima nece zvucati tako. Imam priliku da kresnem jednu devojku koja mi se ne svidja toliko jako. Dosta je dobra fizicki i nesto mladja, ali interesuje me samo za seks. Sa jedne strane, ne zelim da je povredim, ali sa druge strane, stalno i stalno propustam prilike za seks, cekajuci onu pravu. To radim skoro ceo zivot. Treba li ja da to otresem, mislim, moram i ja nekad nesto je*ati, ili da jednostavno ne pocinjem nesto jer nemam ozbiljne namere.
Imate li vi takvih dilema?
Moracu doneti neku odluku u narednih nekoliko dana. :think:

Poslednja izmena:
Ozbiljna je tema iako nekima nece zvucati tako. Imam priliku da kresnem jednu devojku koja mi se ne svidja toliko jako. Dosta je dobra fizicki i nesto mladja, ali iInteresuje me samo za seks. Sa jedne strane ne zelim da je povredim, ali sa druge strane, stalno i stalno propustam prilike za seks, cekajuci onu pravu. To radim skoro ceo zivot. Treba li ja da to otresem, mislim, moram i ja nekad nesto je*ati, ili da jednostavno ne pocinjem nesto jer nemam ozbiljne namere.

Cepaj to bre budalo , jel si normalan :hahaha:

Ako ti neces , naicice neki indijanac koji ce da te pretekne i posle ce da ti bude krivo :cool:

Ozbiljna je tema iako nekima nece zvucati tako. Imam priliku da kresnem jednu devojku koja mi se ne svidja toliko jako. Dosta je dobra fizicki i nesto mladja, ali iInteresuje me samo za seks. Sa jedne strane ne zelim da je povredim, ali sa druge strane, stalno i stalno propustam prilike za seks, cekajuci onu pravu. To radim skoro ceo zivot. Treba li ja da to otresem, mislim, moram i ja nekad nesto je*ati, ili da jednostavno ne pocinjem nesto jer nemam ozbiljne namere.

A šta ako i ona želi tebe samo za seks ?
I Boga moli da ne kreneš da je muvaš.

Brate cim se nesto neckas nece to izadje na dobro..a sta ako se obrukas jos..mislim kad ti se ne djasvi..daj da je odradi neko manje moralan:aha:

Nadji neku koja takdje želi samo seks...to uopšte nije teško danas, ***....I svi srećni...
NIkad ni jednoj nisam davao lažnu nadu kad nisam bio zainteresovan...nego im uvek stavim do znanja da želim samo sex i da je tu kraj, pa ako hoće, hoće...ako neće, nađe se koja hoće. Gadan bi bio sam sebi da iskoristim neku koja hoće više, a ja se napravim blesav i sutradan je odjebem!

Poslednja izmena:
A šta ako i ona želi tebe samo za seks ?
I Boga moli da ne kreneš da je muvaš.

Hahahaha...pričala mi moja žena....bila teška nejebitza i reši ona da privede nešto...Neki konobar, dosada božja zvao je na kafu...i ona mu pošalje sms: Ajde da preskočimo kafu, ebeš kafu, nego imaš ti neku praznu gajbu za privodjenje, zagorela...i tako kresne se ona s njim...Ni na kraj pameti da se nešto muva sa njim,da ima vezu. Ne svidja joj se lik uopšte, niti je njen tip, niti je interesantan ovako....Nego taj kres da se ubije nejebitza i ajde zdravo...Međutim, on sutra raspričao kako je u vezi s njom...:rotf: Jedva ga se otresla...zato pamet u glavu! ....A i nedavno izadjemo mi u jedan lokal, a on tamo konobariše...nismo mogli da ga se otresemo celo veče..:roll:

Ma brate polako ceo život je pred tobom, samo ti razmisli, pa nam posle javiš, važi.............

Ozbiljna je tema iako nekima nece zvucati tako. Imam priliku da kresnem jednu devojku koja mi se ne svidja toliko jako. Dosta je dobra fizicki i nesto mladja, ali interesuje me samo za seks. Sa jedne strane, ne zelim da je povredim, ali sa druge strane, stalno i stalno propustam prilike za seks, cekajuci onu pravu. To radim skoro ceo zivot. Treba li ja da to otresem, mislim, moram i ja nekad nesto je*ati, ili da jednostavno ne pocinjem nesto jer nemam ozbiljne namere.

Što si sa više različitih partnera, to se više "energetski trošiš", pa ti odluči šta ti je bitno. Trenutno zadovoljenje ili neki "viši" ciljevi, s obzirom da znaš 100% da nećeš sa njom dalje.

svidja mi se tvoja dilema jer dokazuje da nisu svi isti :lol::rumenko:.
daklen, lepo i ispravno razmisljas, to cenim zaista.
e sad, po mom misljanju najbolje je da joj unapred spontano stavis do znanja da nisi za vezu. tako da i ona bude nacisto. u tom slucaju mozete da imate neku neobaveznu kres semu dok se ne pojavi "ona prava". jer sa "onom pravom" covek bi trebalo da ima sve ali te prave/pravi se ne srecu bas cesto pa do tada mozes d aimas nesto lepo sa nekim ko nije bas kompletan. s tim sto je vazno da budes posten i stavis do znanja sta je to za tebe. na fin nacin.

jeste, lepo kazes unapred...to je najpostenije....samo kazati unapred a ne znati kakva je ona....glupost....jer, moze se desiti da se zaljubis ko malo dete a ovamo si potencirao samo sex.....moj ti je savet da lepo probas i kazes joj da ti se jako svidja i das sansu odnosu...e sad, ako je to samo sex bice jasno oboma vrlo brzo a ovamo nisi minirao ni mogucnost za vezu.....te price unared mi idu na q.....

jeste, lepo kazes unapred...to je najpostenije....samo kazati unapred a ne znati kakva je ona....glupost....jer, moze se desiti da se zaljubis ko malo dete a ovamo si potencirao samo sex.....moj ti je savet da lepo probas i kazes joj da ti se jako svidja i das sansu odnosu...e sad, ako je to samo sex bice jasno oboma vrlo brzo a ovamo nisi minirao ni mogucnost za vezu.....te price unared mi idu na q.....

Ovo jeste tacno. Nisam ni mislila da svoj odnos definisu zakonom. Znam kres kombinacije koje su se zavrsile brakom. Ali mislim da bi bilo fer ako on u startu zna da bi samo sex da joj to i kaze, ali da oboje ostave vrata otvorenim jer stavrno nikada ne mozes da znas sta ce iz necega da proistekne.

Back