faraonn
Elita
- Poruka
- 19.505
.sa djecom je lako
dok su neozbiljna a,
kad se uozbilje
kasno je...
dok su neozbiljna a,
kad se uozbilje
kasno je...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
bilo je već nekoliko videa ovde , stvar je u tome da UV ne želi da se nameće, a stvarno ima dobrih stvari , a i odmah bi se neko nastrvio da ne sme da se reklamira, o tome se radiok..u redu je to.pozdravljam otvaranje youtube kanala....nego što otvoreno ne kaže da bi volela da je zapratimo na youtubeu nego eto ako hoćete da znate šta ja mislim o temi vidite moj youtube video..kao da nije mogla da otkuca post u kome će to da kaže
Sve je počelo naopako dolaskom plaćenika iz DOS-aViki dušo, šta ti misliš o novonormalnoj praksi da se deci daju prava da odlučuju oće li hirurškim putem da menjaju pol, da ne smeš povisiti glas na njih, a da ih malo prutom po dupetu - možeš da pakuješ ćebe za zatvor?
S druge strane, deci se ne dopušta kandidatura za predsednika!
Kako to objasniti. S jedne strane se ima poverenja u dečju "zrelost", a s druge strane se "diskriminušu" u odnosu na starije.
bilo je već nekoliko videa ovde , stvar je u tome da UV ne želi da se nameće, a stvarno ima dobrih stvari , a i odmah bi se neko nastrvio da ne sme da se reklamira, o tome se radi![]()
na Facebooku smo drugari , i kada Ultra V postavi video na YouTube dobijem notifikaciju i uvek do kraja ispratim njeno izlaganjeOdakle ti to?
U mom slučaju ja sam sa 15godina hteo da radim i zakon o radu mi je dozvolio da radim uz potpis roditelja.
Kada vernicima kraja istorije u vezi homoseksualnosti pomenem pedofiliju oni tvrde kako te mlade osobe nisu dovoljno zrele pa mogu biti zloupotrebljene u seksualne svrhe . Isti zapravo tvrde kako njihovo nedovoljno iskustvo može biti uzrok pogrešnog rasuđivanja i nedovoljnog kapaciteta sagledavanja različitih aspekata odluke. I tu su verujući u završetak istorije u pravu. No mlade godine uprkos mogućim izuzecima ne daju garanciju niti u vezi pravilne političke procene , znači isti princip primenjen na političku sferu. Hooću reći da su malodobni povodljivi i podložni doksatičnim zaključcima, opijeni trivijalnostima i afektivnim strastima . Da to definišem najkraće ; mladi ljudi su poludebili, zato je od prvorazrednog značaja ukloniti ih iz političkog života kao na primer penzionere.
na Facebooku smo drugari , i kada Ultra V postavi video na YouTube dobijem notifikaciju i uvek do kraja ispratim njeno izlaganje
ne bi da me pogrešno shvatite , nije reklama, ali UV je stvarno dobra
uopšte se ne mlatiš, sve rečeno ti je na mestoзнам што се млатим на овој теми ?!?
tačno , niti o modnim haljinama , aliТо што сте ви пријатељи и што се подржавате јако је лепо.
Али не причамо о естетици
Iskreno ja sam se odavno kurtalisao demokracije no pošto je to društveno neprihvatljivo skoro jednako kao kanibalizam pokušavam da kroz formu demokratije sprovedem meritokratsku diktaturu .Ако наставиш са селекцијом избацићеш све вучићеве поданике и ђиласове грађанистичке гласаче, неспособне, непредузетне, кукавице које не смеју да носе оружје, неморалне, слабе... и можда ћеш доћи до једва 200,000 људи који су по некој натегнутој меритократији битни за гласање.
То би важило за демократију у доласку, али у постдемократском друштву, демократија је у одласку. И тај проблем је данас метафизичке природе Света
Nekad je pametnije cutati. Ti i gradonačelnik ns milan djuric ocito niste culi za to?Kako srednjoškolci koji su punoletni ili studenti mogu biti deca? Kad se napuni 18 godina ili se ima preko to nisu deca.
Mislim da ne mogu biti dovoljno nacionalno i duhovno indoktrinirani.Šta mislite o stavu da su deca ( studenti,srednjoškolci) indoktrinirana i "zloupotrebljena u političke svrhe" ovih dana? Mislim na Srbiju,aktuelno.
Proširila bih pitanje i na temu verske indoktrinacije.
Moj stav na tu temu je sledeći:
Nije potrebno.Indoktrinacija dece je uvek bila, i to je nešto što je potrebno.
A potrebno je zato da bi deca stekla neku predstavu o društvu u kojem žive.
Brozovi pioniri su primer indoktrinacije od prvih školskih dana. U Slobino vreme, nije bilo te vrste indoktrinacije u školama, ali ipak neka inercija iz Brozovog vremena se održala. Pre svega, ono što su roditelji naučili kao Titovvi pioniri, prenosili su to na svoju decu koja su krenula u školu u Slobino vreme. Plus prosvetni kadar koji je takođe formiran u Titovo vreme, a i neizmenjeni nastavni programi iz istorije i književnosti.
Posle oslobođenja Petog oktobra 2000. u škole se uvodi veronauka i građansko vaspitanje. Po meni, dobro rešenje. Mada je loše što se ostavio izbor, ili jedno ili drugo. Najbolje bi bilo oboje, pa drugo najbolje rešenje je samo veronauka, dok samo građansko vaspitanje nije baš idealno.
Šta mislite o stavu da su deca ( studenti,srednjoškolci) indoktrinirana i "zloupotrebljena u političke svrhe" ovih dana? Mislim na Srbiju,aktuelno.
Proširila bih pitanje i na temu verske indoktrinacije.
Moj stav na tu temu je sledeći:
Pa,nije mi baš isto. Da menja pol svaki čas i ne može,a mišljenje može iks puta.
A kako ih "koriste"? Misliš,teraju ih da to rade?