Jugoslav Čvarak
Buduća legenda
- Poruka
- 29.275
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ti ija?Znamo se od daleko prije.
![]()
Види, кад год идем на гласање - омладине нема. Ко им је крив.Studenti su odrasli ljudi sa formiranim mišljenjem i kao akademski građani bolji i inteligentniji deo ovog društva. Možda nemaju životnog iskustva i više su idealistički orijentisani ali svakako su elita u odnosu na "plebs". Pričati o njihovoj indoktrinaciji u ovom trenutku je malo i bezobrazno.
Ne vidim po kom osnovu su oni indoktrinisani što protestuju protiv jednog katastrofalnog režima nezadovoljni stanjem u državi? Imaju pravo glas i biološki i zakonski su odrasli ljudi sa pravom glasa.
Indoktrinacija dece nažalost je itekako prisutna u nekim manjim uzrastima, bilo od strane porodice nametanjem nekih za njih apstraktnih tema tipa nacija, bog, sexualna orijentacija, ideologija....bilo od društva i crkve....
Protiv toga sam apsolutno i ako već ne možemo uticati na porodicu i šta se tamo uči ali sam zato za izbacivanje iz škola svih religiji, priča o pravima homosexualaca i nekim temama koje nisu za njihov uszast normalne.
![]()
Znamo se od daleko prije.
![]()
opaa neka stara forumska ljubavti ija?![]()
Pazi, više ljudi se skupi na ulice Beograda svojom voljom nego što se dovuče autobusima na Vučićijadama. Inače i bolesne dovlačite, to pouzdano znam. Dakle matematika je jasna. A na vaše izbore, zaboravite.Види, кад год идем на гласање - омладине нема. Ко им је крив.
Ало бре, причаш са особом која нема везе са владајућом партијом. Кажем ти да омладине нема кад треба да се гласа. Који клинац сад хоће.Pazi, više ljudi se skupi na ulice Beograda svojom voljom nego što se dovuče autobusima na Vučićijadama. Inače i bolesne dovlačite, to pouzdano znam. Dakle matematika je jasna. A na vaše izbore, zaboravite.
Moji roditelji su bolesni i za vucica i zivkaju ih ko neka sekta na svako okupljenje iako znaju da to ne mogu da podnesu i moram da idem da ih pazim iako nisam pristalica SNSPazi, više ljudi se skupi na ulice Beograda svojom voljom nego što se dovuče autobusima na Vučićijadama. Inače i bolesne dovlačite, to pouzdano znam. Dakle matematika je jasna. A na vaše izbore, zaboravite.
Ne znam.ti ija?![]()
ne...ne znmao seNe znam.
Imaš odgovor na P.M.
Da bar... još ako ima vreću para.opaa neka stara forumska ljubav![]()
Slažem se.ne...ne znmao se
Imaš, niko ne piše tako strastveno a da je ovde, i da piše ko mašina!Ало бре, причаш са особом која нема везе са владајућом партијом. Кажем ти да омладине нема кад треба да се гласа. Који клинац сад хоће.
E zato kažem, to je ta većina, na poziv i prisilu! Zato kažem, matematika je jasna, a njegovi izbori više ne važe!Moji roditelji su bolesni i za vucica i zivkaju ih ko neka sekta na svako okupljenje iako znaju da to ne mogu da podnesu i moram da idem da ih pazim iako nisam pristalica SNS
Стварно сте једносмерне улице.Imaš, niko ne piše tako strastveno a da je ovde, i da piše ko mašina!
ok..u redu je to.pozdravljam otvaranje youtube kanala....nego što otvoreno ne kaže da bi volela da je zapratimo na youtubeu nego eto ako hoćete da znate šta ja mislim o temi vidite moj youtube video..kao da nije mogla da otkuca post u kome će to da kažea zašto da ne, ima UV veoma dobrih i pametnih stvari postavljeno na YouTube
Pa da kucam sat vremena. Kako da neok..u redu je to.pozdravljam otvaranje youtube kanala....nego što otvoreno ne kaže da bi volela da je zapratimo na youtubeu nego eto ako hoćete da znate šta ja mislim o temi vidite moj youtube video..kao da nije mogla otkuca post u kome će to da kaže
ništa...ljubomoran samPa da kucam sat vremena. Kako da ne.
A šta je problem?
Očigledno.ništa...ljubomoran sam![]()
Šta mislite o stavu da su deca ( studenti,srednjoškolci) indoktrinirana i "zloupotrebljena u političke svrhe" ovih dana? Mislim na Srbiju,aktuelno.
Proširila bih pitanje i na temu verske indoktrinacije.
Moj stav na tu temu je sledeći:
Na žalost.Naravno, ljudji u Srbiju zloupotrebljavaju svoju djecu radi srpstva, politike, biznisa, i drugih raznih papazjanija, nista novo
...kao sto su i nas uvodili u odredjen , dogovorni sistem tako i mi djecu izvodimo iz njihovog od prirode datog sistema i 'civilizujemo'...
Što više pišeš na ovom forumu, to dalje napreduješ.Ja ću svoju djecu učiti da im uzor bude Predsednik Aleksandar Vučić. U mojoj kući će uvijek biti slika Predsednika Aleksandra Vučića odmah iznad ikone.