andjelijaa
Elita
- Poruka
- 15.310
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma da, ne odbijaj nakon sto uguraja nisam ljubitelj,ne jedem ih nikad.. ali bas ako bi mi ugurao da ne odbijem iz pristojnosti?![]()
Pristojnost je najvažnija.ja nisam ljubitelj,ne jedem ih nikad.. ali bas ako bi mi ugurao da ne odbijem iz pristojnosti?![]()
Vaspitanje se nosi iz kuće, U SEBIPristojnost je najvažnija.![]()
Lepo je videti da ovde ima toliko pristojnih i vaspitanih žena.Vaspitanje se nosi iz kuće, U SEBI![]()
Vaspitanje se nosi iz kuće, U SEBI![]()
Da bi se dokone domaćice napalile i pratile ga što više, da zaradi.A što je go?
ne lazi bre!Da bi se dokone domaćice napalile i pratile ga što više, da zaradi.
Šta lažem, zar nije tako?ne lazi bre!
Uvek volim dobru kobaju, nemam problema da probam neku koju nisam do sada.Da li bi ti probao?
Ko ne voli dobru kobaju.Uvek volim dobru kobaju, nemam problema da probam neku koju nisam do sada.
Mislim da bi se Anđeliji koja tvrdi da ne voli kobaje ipak dopala jedna za koju mislim da je ubedljivo najbolja kobaja na svetu.Ko ne voli dobru kobaju.![]()
Mislim da bi ovu probala čak i da je vegetarijanac.Mislim da bi se Anđeliji koja tvrdi da ne voli kobaje ipak dopala jedna za koju mislim da je ubedljivo najbolja kobaja na svetu.
Crna, dugačka oko 25cm, zove se "Bassersdorfer schüblig". To sam probao u Cirihu. Kida.
Pogledajte prilog 1659337