Da li imate utisak

da žene nesto od vas kriju?

ono nesto ćućore u pola glasa, ili vasa partnerka obrne ocima, složi facu, ali ne kaze nista.

posto je univerzalna musko-zenska tema, onda radije ovde na ljisu nego u muskarci-zene
Od mene partnerke redovno kolutaju očima jer imam filter i kontrolu impulsa petogodišnjaka... Ali to je deo mog dečačkog šarma...da ja tako to zovem xD

Ne ne da kriju nego uopsteno ne znaju sta im zivot servira i ne znaju da se nose s njim,pa dok se saberu saceka ih neki nov shock i tako u nedogled cute da ne ispadnu jos gluplje
Auh, koje razmišljanje.

PRAVE žene itekako znaju šta im život servira i znaju da se nose s tim, problem je u tome što smo većina tako vaspitane da ignorišemo naše emocije i prilagodimo se muškim hirovima.

Auh, koje razmišljanje.

PRAVE žene itekako znaju šta im život servira i znaju da se nose s tim, problem je u tome što smo većina tako vaspitane da ignorišemo naše emocije i prilagodimo se muškim hirovima.
Evo sad na talasu emancipacije mozete da uzivate bez muskaraca u svakom svom napretku,jer ja moju PRAVU zenu postujem sto mi se prilagodi bez hirova i iskoriscavanja

Back