Da te " amazonka " sitiska svojim jakim butinama a ti je tapkaš po dupetu pre nego prdne u nesvest hahahahaGrapling...![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da te " amazonka " sitiska svojim jakim butinama a ti je tapkaš po dupetu pre nego prdne u nesvest hahahahaGrapling...![]()
Eto ti motivacijeTebe ne mogu ni da zamislim ni da smislim
Kako ste vi svi ovde matorci nedoj...strasno dobro je rekao cika jedan na temi juce.uzaspoza broj 3

Zašto vređaš ?Kako ste vi svi ovde matorci nedoj...strasno dobro je rekao cika jedan na temi juce.uzas![]()
Tako sam ustalaZašto vređaš ?
hoces da te popeglam.Tako sam ustala
Kako ste vi svi ovde matorci nedoj...strasno dobro je rekao cika jedan na temi juce.uzas![]()
Paula peglati i j.... nije isto zna se sta sam mislila pod peglanjemAli vidi, ovo si bila napisala
možda si se šalila, ali kako drugčije da reaguju?
https://forum.krstarica.com/threads/da-li-imate-tatoo.1052930/post-52510691
stvarno? mislim da ispeglati znači istuccatiPaula peglati i j.... nije isto zna se sta sam mislila pod peglanjem
E pa kod nas u Ns-u je peglati tabati se,tući itdstvarno? mislim da ispeglati znači istuccati
tako barem kod nas u bg
okE pa kod nas u Ns-u je peglati tabati se,tući itd
Zato sam i napisala dal ima dobrovoljac a ne za ono Bg peglanjeE pa kod nas u Ns-u je peglati tabati se,tući itd

Moze da me pegla neko i tako ali spram mojih godinaok
ispegla te neko kada legne preko tebe... još ako je jak i snažan i veći od tebe itd...
Kaže se, e da mi je neko da me ispegla dobro
Vidiš, nesporazumi.
Matora udavača frustriranaTako sam ustala
Nisam uopšte imam sve što je potrebnoMatora udavača frustrirana![]()
Pussy cats.Brat prijatelja je tetovirao rame, kada ga je mašinica počela ubadati, kaže da ga je oblio hladan znoj i ispovraćao se.
Nakon toga je bilo OK i nastavio je s tetoviranjem.
Njegovom prijatelju se dogodila ista stvar.
Zato pitam.

Šta je tebi matoro?Matora udavača frustrirana![]()
Tik tak tik takNisam uopšte imam sve što je potrebno
Anestetik?Hell no!Pa svaki mora da stavi anestetik.I zapravo bi svi trebali biti uredni i cisti kao moj i tvoj tatoo majstor.
Kod mene u selu peglanje znači povraćanjeE pa kod nas u Ns-u je peglati tabati se,tući itd
Qq šta tebi pada napamet...Kako ste vi svi ovde matorci nedoj...strasno dobro je rekao cika jedan na temi juce.uzas![]()

Anestetik?Hell no!
Imam 18 pirsinga, neki od njih su bas pakao bolni.Tetoviranje je samo neugodno.
Kad mi lebac zabajati posle tri dana, a piše da je produžene svežine , razne sumnje se pojave...Šta je tebi matoro?
DobroKad mi lebac zabajati posle tri dana, a piše da je produžene svežine , razne sumnje se pojave...