Toxique
Poznat
- Poruka
- 9.009
Dakle da li imate tatoo,ne računamo one iz JNA,i koliko?Ako sam promašila temu izvinjavam 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Kome?Tetoviracu ti JNA Pula sa sidrom i uzetom.
Dobra tema, tetoviranje je zastupljeno hiljadama godina, i ukrasavanje tela je se oduvek prozimalo kroz razlicite civilizacije i kulture.Dakle da li imate tatoo,ne računamo one iz JNA,i koliko?Ako sam promašila temu izvinjavam![]()
Dve , velike, nisu zavrsene, nikada nisam nasao vremena da ih skroz zavrsim. A imam jos 4 u planu. O petoj jos uvek razmisljam. Ali prvo ove da zavrsim .Dakle da li imate tatoo,ne računamo one iz JNA,i koliko?Ako sam promašila temu izvinjavam![]()
E tako....to je čovekDve , velike, nisu zavrsene, nikada nisam nasao vremena da ih skroz zavrsim. A imam jos 4 u planu. O petoj jos uvek razmisljam. Ali prvo ove da zavrsim .
ja sam dobila pre dva dana ideju sta da istetoviram opet i spram moje ličnost mislim da ce biti pun pogodak
Ne znam nisam vidlaNe treba mi tatoo, imam druge kvalitete.![]()
Ma ček šta ti hoćeš da kažeš, da ja imam tatoo zato što nem kvalitete?Ne treba mi tatoo, imam druge kvalitete.![]()
Hoćeš moje da vidiš? HahaNe znam nisam vidla
NeHoćeš moje da vidiš? Haha
Vajnot?
BikazVajnot?
Bikaz vaj? Haha
Ahhhhh moraće lista da se obnoviBikaz vaj? Haha
Neću više ako ne želiš.Si malo smarać
Ne zelim tenk juNeću više ako ne želiš.