Da li imate sopstvenu sobu?

Zelim da pitam, ovako. .jesu vam roditelji obezbedili sobu dok ste bili mladi, il kako vec, za zivota? :)
Mnogi nemaju sobu, i tako prozive mladost, a vi, kako? iskreno odgovorite.

Dobio sam sobu sa svojih 20 godina, ozenio se sa 29 godina, a od 27-me nisam ni ziveo u toj sobi. Dakle nekih 7 godina. Nije bilo tako lose. Neki put pomislim kako bih se vratio u to doba. Samo da sam imao malo vise para.

Имао сам сопствену собу од 5. године кад смо се уселили у кућу коју су родитељи направили, као и што су обе сестре имале по своју собу.
Много ме је више жао што смо нас петоро имали само 2(два) купатила, што и није био неки проблем до времена када сам кренуо у средњу школу...
Гужва ујутро.
Бре!
Е сад сам то у властитој кући исправио, и свака спаваћа соба има купатило, а пето ћу да довршим ове године, овог месеца, скоро 9 година после усељења...мада искрено и није било превише потребно до сада, децови су још пиколо.

Da, i to od dobrih 22 kvadrata...ali kao dete, vreme koje sam provodila u njoj je uglavnom bilo samo vreme za spavanje. Bilo takvo vreme bez face-a i foruma, dodjem iz skole, nazvrljam domaci i to u trpezariji, nekako mi bio zgodniji taj veliki sto, i onda bež napolje. I kasnije, srednja skola, slična situacija, a kad sam u kući i provodim slobodno vreme, lepše mi je uvek bilo u dnevnoj. Tako da mi, recimo do 20-te, soba nije ni bila nešto potrebna.... E zato sad sa 27 i već nekoliko godina unazad obožavam svoju sobu....sve mi više smetaju drugi ljudi, pa i ukućani.

Имао сам сопствену собу од 5. године кад смо се уселили у кућу коју су родитељи направили, као и што су обе сестре имале по своју собу.
Много ме је више жао што смо нас петоро имали само 2(два) купатила, што и није био неки проблем до времена када сам кренуо у средњу школу...
Гужва ујутро.
Бре!
Е сад сам то у властитој кући исправио, и свака спаваћа соба има купатило, а пето ћу да довршим ове године, овог месеца, скоро 9 година после усељења...мада искрено и није било превише потребно до сада, децови су још пиколо.

5 спаваћих соба и 5 купатила?

Је л' имаш можда и гипсане орлове и лавове у дворишту? У природној величини, наравно.

Da, i to od dobrih 22 kvadrata...ali kao dete, vreme koje sam provodila u njoj je uglavnom bilo samo vreme za spavanje. Bilo takvo vreme bez face-a i foruma, dodjem iz skole, nazvrljam domaci i to u trpezariji, nekako mi bio zgodniji taj veliki sto, i onda bež napolje. I kasnije, srednja skola, slična situacija, a kad sam u kući i provodim slobodno vreme, lepše mi je uvek bilo u dnevnoj. Tako da mi, recimo do 20-te, soba nije ni bila nešto potrebna.... E zato sad sa 27 i već nekoliko godina unazad obožavam svoju sobu....sve mi više smetaju drugi ljudi, pa i ukućani.

ocesh da se udajesh? :lol:

5 спаваћих соба и 5 купатила?

Је л' имаш можда и гипсане орлове и лавове у дворишту? У природној величини, наравно.
Ха, ха, ха, пишем непрецизне постове, к'о да ми је свако верзиран у фамилију.
Немам гипсане лавове и орлове, али цака је да уствари имам 4 собе и 4 купатила за жену и мене(једно купатило, једна соба), сина и близнакиње(сваком своја соба и купатило).
Међутим је плац такав да би остала рупа на њему да нисам мало продужио кућу(што ме стајало бар годину дана каснијег усељења) и тако је настала и 5. соба која би рецимо била гостинска, или евентуално још једна дечија.
Наравно и она има своје купатило које је и без плочица и без радијатора, воде, ВЦ шоље...али биће све сређено до краја месеца.
У принципу данас су за разлику од некада купатила јефтина и релативно мало учествују у цени стамбеног простора.

Гужва ујутро.
Бре!

Glupost...Ja imam 2 i sasvim je dovoljno...
Zato Srbi nikada ne mogu da zavrse kuce,grade ih godinama... U SAD-u kucu naprave za mesec dana. Jeste mozda losiji materijal,al imaju sve sto im je potrebno za mnogo manje para...

Zato Srbi nikada ne mogu da zavrse kuce,grade ih godinama... U SAD-u kucu naprave za mesec dana. Jeste mozda losiji materijal,al imaju sve sto im je potrebno za mnogo manje para...
Направи корпорација, изнесе на тржиште и ко добије кредит купи је...додуше после је изгуби, али пресели се на југ државе па спава под шатором.
Мож мислити.

Одрасла сам у стану од 50 квадрата (у којем и сад живим са својом породицом), а имала сам заједничку дечију собу са сестром....док она није отишла на студије...
Што је то битно?

Ima za mnogo manje para samo tamo gde ne bi u stvari zeleo da zivis, inace nije jeftino ni malo a kvalitet je uglavnom 'drzi vodu dok majstori (ne) odu'.

Zelim da pitam, ovako. .jesu vam roditelji obezbedili sobu dok ste bili mladi, il kako vec, za zivota? :)
Mnogi nemaju sobu, i tako prozive mladost, a vi, kako? iskreno odgovorite.

Zajednička soba sa bratom. Posle smo se preselili, pa je svako dobio svoju sobu. Meni je bilo OK i kad smo bili zajedno u sobi - fala bogu uvek smo slušali istu ili sličnu muziku pa nije bilo problema.

Back