- Poruka
- 96.058
Tesanje butkica 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Pa vezbam da budem zategnuta curvyo čemu se radi?

Bogme, nikad ostaritiDaleko ti je jos
Idu godine, prioriteti i interesovanja se menjaju, kako se nosite sa tim? Eto i fizički izgled, kako podnosite starenje?
Extra sve manje bolida od ranije izgubili na znacaju....doduse ne manjka ni novih bolida ali uopste ih ne registrujem kao ove ranijeIdu godine, prioriteti i interesovanja se menjaju, kako se nosite sa tim? Eto i fizički izgled, kako podnosite starenje?
Vrijeme nije nicije to se mi tripujemo nase vreme....prolaznici smo samoNemam osećaj al da polako prolazi moje vreme, prolazi...
I nek ide, imam lepe uspomene iza sebe i imam čega da se sećam...
TakodjerImam osecaj da je mojim bivšima proslo vremeSad samo piletina
Sam sebi zadas tempo i peglasИма предности. Оматуфиш и болеснији си, али ненадокнадив осећај је да више ништа баш не мораш, а не рок јуче као целог мог радног века.
Nazalost...tko ce arbajtovati jos 20 godinaDaleko ti je jos
Nazalost...tko ce arbajtovati jos 20 godina
A u nekih 23 poslje slabis ali to je samo kvantitet tipa kreso si 7 puta za noc sad ces 3 radio si 15 zgibova sad ces 5...samo brojke zameni ih nekom drugom smislenom radnjom posto ne vidim svrhu u numerickim vrednostimaU kojim godinama covek dolazi do svog fizickog maksimuma? Znam da je to individualno, ali onako, neki prosek, kad bi to bilo? Od kada snaga krece da slabi?
Dobro je sve dok taj prelaz ide onim zdravim putem, polako, uz prilagodjavanje.
I ja.Jedva cekam da ostarim i odem u penziju.
A moguce da ce lopovi pomerati granicu na 70 i vise...pa pogle koga stavili za direktora PIO fondaBar da je 20....
A moguce da ce lopovi pomerati granicu na 70 i vise...pa pogle koga stavili za direktora PIO fonda
Ne nadaj se preivse od toga svi te zaborave to ti je zivot od sjecanja i neke utjehe ja cu u tu starost da blejim sa klincima ako me prime u drustvo za sad me gotive
Što je dobro.Vrijeme nije nicije to se mi tripujemo nase vreme....prolaznici smo samo
Pa u drzavnu sluzbu moze i do 90 sta se tu pa radiNe znam samo koja je efektivnost rada coveka od 70 godina.
Neka me zaborave. To i hoću.Ne nadaj se preivse od toga svi te zaborave to ti je zivot od sjecanja i neke utjehe ja cu u tu starost da blejim sa klincima ako me prime u drustvo za sad me gotive
A da znas zasicenost nastupi svime pogotovo repetitivnim ponavljanjima ciklusaŠto je dobro.
Znam ja to jako dobro.A da znas zasicenost nastupi svime pogotovo repetitivnim ponavljanjima ciklusa
A svaki covjek ima poriv biti upamcen po necemu siguran sam da te neki pamte i da ce te pamtitiNeka me zaborave. To i hoću.
Prva generacija. Posle sve ide u zaborav.A svaki covjek ima poriv biti upamcen po necemu siguran sam da te neki pamte i da ce te pamtiti
Probaj putovati ja se spremam sad na ljeto u Afriku upoznati curu mozda ju i ozeniti...ne znam sto bi drugo viseZnam ja to jako dobro.