- Poruka
- 16.169
Idu godine, prioriteti i interesovanja se menjaju, kako se nosite sa tim? Eto i fizički izgled, kako podnosite starenje?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Luka, Luka... Cemu ove teske teme?Idu godine, prioriteti i interesovanja se menjaju, kako se nosite sa tim? Eto i fizički izgled, kako podnosite starenje?
Naravno da ne,sad sam u punoj snazi sem upale mišića na guzi trenutnoIdu godine, prioriteti i interesovanja se menjaju, kako se nosite sa tim? Eto i fizički izgled, kako podnosite starenje?
, treba neko izmasiraTako je.Ma jok, sad je sve stabilnije, zrelije i uzvišenije.
Nadji neku meleskinju. One su egzotikaNa pragu sam tridesetih. Nije vrhunac nečega nego balans svega. Prefrontalni korteks sazrelio, snaga optimum, status i sigurnost, dobro životno iskustvo. Tridesete bi morale da budu dobre za jednog Belca poput mene.

Nisam ljubitelj egzotike; to me asocira na vrućinu, prljavštinu, smrad i muve. A i ne tražim ništa, imam svoju WASP-ovku.Nadji neku meleskinju. One su egzotika![]()
Vezbam zadnje rame, pravim sok od zove i proučavam antičku filozofiju.Tako je.
Znaš šta nećeš, jasna stvar.
Nema lutanja.
Pa vidite ovako....Idu godine, prioriteti i interesovanja se menjaju, kako se nosite sa tim? Eto i fizički izgled, kako podnosite starenje?

Pa takve ste vi ženeTako je.
Znaš šta nećeš, jasna stvar.
Nema lutanja.
Zimzelen ...Pa vidite ovako....
Život...
To vam je kao list na drvetu
U proleće niče
U leto veliko i zeleno
U jesen kako koja boja strefi
U zimu - ...
E medjutim IMA I NAS ZIMZELENIH AHAHAHAHAHAHAHAHAHA
![]()
Dobro.Idu godine, prioriteti i interesovanja se menjaju, kako se nosite sa tim? Eto i fizički izgled, kako podnosite starenje?
Jel imate kučiće? Ne volim ovo sa konjimaZimzelen ...
Sismire!Pa vidite ovako....
Život...
To vam je kao list na drvetu
U proleće niče
U leto veliko i zeleno
U jesen kako koja boja strefi
U zimu - ...
E medjutim IMA I NAS ZIMZELENIH AHAHAHAHAHAHAHAHAHA
![]()
Zimzelen je srećan konj...Jel imate kučiće? Ne volim ovo sa konjima
Idu godine, prioriteti i interesovanja se menjaju, kako se nosite sa tim? Eto i fizički izgled, kako podnosite starenje?
Šta hvali?Sismire!
Svaka godina donosi nesto novo a nešto se gubi...
Lično kod sebe sam primetio pad ambicioznosti a rast želje za kvalitetno utošenim vremenom