- Poruka
- 1.273
Osim na zemlji, naravno

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Osim na zemlji, naravno![]()
Veliki broj ljudi koje poznajem tvrdi da nema, ne znam zasto, iskreno ja mislim da ima, ali ne u obliku kao na Zemlji.................![]()
Ovo je "Phronima sedentaria" zivotinja koja je inspirisala kreatora Aliena. Tako da nesto slicno tome vec postoji na Zemlji.
![]()
Ljudi misle da svaki zivot mora biti zasnovan na ugljeniku sto nije tacno. Zivotna sila ili "Elan Vital" sastavani je deo supstancije ili transcendente volje i gde god ima uslova da se pad materije ili povecanje entropije uspori, zivotna sila moci ce se objekitvisati . To znaci zivot moze biti svugde gde ona uspe da savlada otpor koji joj suprostavlja materija.
Naravno sirovi naivni materijalisti koji polaze od aksioma da je objekt po sebi moguc i da je materija isto sto i serpe i lonci, a da su sile koje drumbaju po njima date kao qualitates oqultae (nepoznati kvaliteti).. tesko ce oni to shvatiti, jer njihov aksiom kaze da je stvar po sebi ustvari objekat po sebi, a da je zivot nastao kolizijom delova materije (serpi i lonaca) stvarajuci ono sto zovemo zivot... PIH.
Ovo je toliko pogresno, naivno i daleko od istine da se samo mozemo cuditi kako je uopste moguce da neko ko sebe smatra obrazovanim racionalistom i ko je prosao kroz skole moze na to oslanjati ? Kao da je u skolama zapravo izgubio moc rasudjivanja a da je nije dobio. Ovo je zrnce prasine ispred planine znanja filozofije.... i sa tim vi skeptici nastupate dignutog nosa.
Koga zanima sta je Elan vital moze to videti ovde:
http://forum.krstarica.com/blog.php?b=6401
Predator rulez!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!