Danijel Alivoj
Zainteresovan član
- Poruka
- 328
Ja mislim da ima vise "normalnih" ali mnogo manje upadaju u oci od "ludaka". Sta vi mislite?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Danijel Alivoj:Samo da znas, ovu sam temu postavio zahvaljujuci tvom pismu na temu Zemun pa Zemun.
Hajde. Gde sam to napisao? Jesi li procitao odgovor koji sam ti poslao? Mislim da je bio korektan.Obersturmfuehrer:sto znaci da su oni koji ne vole Zemun ludaci? Sva sreca pa si nam objasnio da mozemo da budemo normalni, iako nismo rodjeni u Zemunu...
I ja.Banshee:ja znam jednog ludaka![]()
Iskreno, nema sta.Banshee:mislim da ne mislimo na istog![]()
![]()
Astrodita:A tek na Voždovcu !Mati moja ,šta tek ovi rade! A ja svaki dan moram da prolazim pored njih , a oni za mnom viču:eno je ona što je pala sa Venere...a, ja se elegantno okrenem i kažem:e,ako sam ja sa Venere, vi ste pali sa Marsa...ma, ludilo od normalnih sa Voždovca! Ko ima petlju da dođe i proveri?
![]()
![]()
![]()
Sinoc bejah na Vozdovcu ali mi niko nije rekao da sam pao sa neke planeteAstrodita:A tek na Voždovcu !Mati moja ,šta tek ovi rade! A ja svaki dan moram da prolazim pored njih , a oni za mnom viču:eno je ona što je pala sa Venere...a, ja se elegantno okrenem i kažem:e,ako sam ja sa Venere, vi ste pali sa Marsa...ma, ludilo od normalnih sa Voždovca! Ko ima petlju da dođe i proveri?
![]()
![]()
![]()