sinnke
Buduća legenda
- Poruka
- 34.455
Dosta zena sa foruma mene napadne i ja ih srondam i one opet dolaze da ih ja srondam, da li je to normalno?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Napada te tvoj ego a ne žene...a to nije dobro za nerve
Dosta zena sa foruma mene napadne i ja ih srondam i one opet dolaze da ih ja srondam, da li je to normalno?
Normalno je, u svakoj zeni ima jedna mazohisticka crta koja dodje do izrazaja kad naidju na pravog muskarca koji im ne popusta i ne cvili pred njima nego im stavlja jasno do znanja gde im je mesto!
Normalno je, u svakoj zeni ima jedna mazohisticka crta koja dodje do izrazaja kad naidju na pravog muskarca koji im ne popusta i ne cvili pred njima nego im stavlja jasno do znanja gde im je mesto!
I onda kad se nadju u situaciji da ostanu bez komentara, redjaju smajlije - samo da bi bile tu...![]()
Ili kao sto bi jedna osoba koju neobicno cenim i postujem a da je cak ni ne poznajem rekla: ko tebe pamecu ti njega *******..
bicu slobodna da kazem da mi se cini da sam i ja dala skorman doprinos da tvoje teme
sve manje imaju veze sa seksom a sve vise sa tvojom poljuljanom sujetom.![]()