0077
Elita
- Poruka
- 24.748
datum je 5..
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
uf..evo ih radikali..to su oni koji prodadose pobedu na predsednickim izborima za 50miliona maraka..
jeftino Sloba nakupi milijarde maraka..
da ste mi zivi i zdravi..i napredni bili.
Nema ama baš nikakve sličnosti junaci, ono su bile promjene jednog režima koji je Srbiji donio ratove, glad i krizu a SNS-ovci oće da vrate takav režim pošto im on najviše odgovara.
И онда, у октобру, сам нерадо изашао и сневеселио се....
А о фебруару је депласирано причати..
Ja se recimo odlično sećam kakva je bila situacija kad je Nikolić bio potpredsednik vlade 1999. godine.
Njemu je to doduše bila berićetna godina, jer je rešio stambeno pitanje ukravši stan od 200 kvadrata u centru Beograda na račun budžeta.
Hocel li makar izaci na Sretenje da vidis svoju senku ili ces nastaviti da spavas zimski san?
Toga se dobro sećamo mi koji smo prošli vladavinu te tiranije, slobina vlast je bila katastrofa, ali kad su ti izrodi krenuli da vladaju zajedno sa njim onda je Srbija bombardovana i pouništavana.
Шумадија добила отпремнине и седи и крка вола печеног, боли их уво.
Problem je sto mnogi imaju memoriju zlatnih ribica.
Problem je sto mnogi imaju memoriju zlatnih ribica.
Samo iskljucite mobilne telefone jer ds inspekcija najavljuje naplatu zvonjave telefona na terenu.
Ne može se revolucija praviti svakih 10 godina. To je jednostavno idiotski...
Nemaju oni memoriju zlatnih ribica, dapače to su ti srpski antielementi kojima i ne odgovara stabilnost Srbije nego haos i bezvlašće.