Da li ima poslova za 50+?

Poenta je da ljudi od pedesetak godina nisu pokretljivi niti imaju entuzijazma kao kad su bili mladi.
Bar je u mom slučaju tako bilo.
Sad sam svoj poslodavac i radim koliko mi treba.
ali , to ali uvek stoji , u ova današnja luda vremena gde je Balkan ekonomski tanak veliki broj ljudi sa 50+ dopunjuju svoj budžet sa dopunskim poslom, a sve u skladu sa zakonom
nego, ponekad ovi 50+ radnici su mnogo efikasniji i su veće radiše nego mladi , jer ovo što je ostalo od mladih ljudi sve je to nekvalitet i zabušanti

ali , to ali uvek stoji , u ova današnja luda vremena gde je Balkan ekonomski tanak veliki broj ljudi sa 50+ dopunjuju svoj budžet sa dopunskim poslom, a sve u skladu sa zakonom
nego, ponekad ovi 50+ radnici su mnogo efikasniji i su veće radiše nego mladi , jer ovo što je ostalo od mladih ljudi sve je to nekvalitet i zabušanti
100%
Mladje od 30 godina bih angažovao jedino da kose travnjak dok ja pijem pivo u ladovini.
Za bilo šta ozbiljnije imam ljude od poverenja 50+

Ja sam na pola pete decenije, osecam se kao pre 20 godina.
Samo zdravlje da me posluzi, verujem da cu i u sedmoj deceniji da se osecam isto ovako.

Ovde gde zivim, ljudi su i sa 60+ bas sportski aktivni, vispreni, mladog duha.....

Standard....malo finansijski, a malo vise mentalni. ;)

Back