Знам, многи се жале на то; криза квалитета услуга је очигледна.
Са друге стране- да би била у стању да процениш квалитете и способности неког мајстора- потребно је да ти имаш барем теоретско знање о тој материји; е, сад- ако си толико стручан- што си звао мајстора, што не урадиш сам?
Даље- до тог пада квалитета је дошло највише зато што, од кад уживамо у капитализму-
"не јаше коња ко уме, него ко има";
То јест'- неко има новац, отвори фирму, и "подави" конкуренцију способношћу да финансијски издржи конкуренцију која нема "резерве", они позатварају- и тако остаје "најбољи", јес су други нестали са тржишта, што се најбоље видело на примеру трговинских ланаца и банака, које данас уживају у де факто- монополу, за шта ти је доказ да су код нас банкарске услуге и храна међу најскупљима у Европи...
Да и не помињем апсолутно одсуство било каквог озбиљног надзора квалитета услуга; и сама знаш да крупни капитал не подноси било какав надзор над својим пословима, и да држава избегава да им се "замера".
Сви смо ми таоци тог пакта о ненападању, у који је ситним словима уписана и забрана "рада на црно", где се за мање новца добије иста или боља услуга, а "газде" не воле конкуренцију која може и уме да уради исто за мање новца...