LUSJE
Stara legenda
- Poruka
- 90.752
I ovde magla,džaba išla na feniranjeu Zg čitav dan magla, mislim da su to atmosferske neprilike ali poneki vatromet se ipak vidi
kako je kod vas![]()
Sad imam rogove
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I ovde magla,džaba išla na feniranjeu Zg čitav dan magla, mislim da su to atmosferske neprilike ali poneki vatromet se ipak vidi
kako je kod vas![]()
uvjerena sam da si i s tim "rogovima" lijepaI ovde magla,džaba išla na feniranje
Sad imam rogove
To su ti one frizure što daju volumenuvjerena sam da si i s tim "rogovima" lijepa![]()
jaoooo znam, to moj veterinar zove nakostrešenaTo su ti one frizure što daju volumen![]()
Ti i ja treba da osnujemo Krstaričin Dom Penzionera. To ne bi nužno imalo veze sa godinama, već sa stanjem duha. U daljini čujem besnilo od muzike i srećna sam što kad zatvorim prozor čujem mrtvi muk.Ja ležim pored jelke, i pustio Kasandrin most. Ovo će mi biti prvi doček koji provodim u mirnoj atmosferi i toploj sobi
Učlanite me u KDP poneću domine i mekane bomboneTi i ja treba da osnujemo Krstaričin Dom Penzionera. To ne bi nužno imalo veze sa godinama, već sa stanjem duha. U daljini čujem besnilo od muzike i srećna sam što kad zatvorim prozor čujem mrtvi muk.![]()
Mogli bismo baciti Čoveče ne ljuti seUčlanite me u KDP poneću domine i mekane bombone
Nije mnogo 15 puta gledati taj film.Uvek ima neki detalj koji promakne.Sniman je sa veštačkim snegom pa su se neke greške potrkale.Nije moguće da gledate TV
Ima filmova na kompu. Evo, Fargo, 15 put
Kako su došli na ideju da treba da imaju takve cene ?Da, caj 6, topla cokolada 8 a PORCIJA KACAMAKA 30€i onda "propala im sezona"
Da li ima organizovanog doceka NG na krsti?
Kad se kupimo?
Ja moram da veceram ruske prije dolaska!
I da, baci granulu a ne petardu!
Vidimo se veceras![]()