- Poruka
- 34.922
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
koliko vidim svi na forumu prave rusku.Ja moram da veceram ruske prije dolaska!
i nije bilo na pinku.Vidi tesna koža na Pinku. To baš odavno nije bilo za novu godinu
i nije bilo na pinku.
obicno je na rts-u![]()
Nije moguće da gledate TVA u stvari Žikina dinastija uvek bude prvog januara
Naravno!Tab je obezbedio hranu i alkohol!Da li ima organizovanog doceka NG na krsti?
Kad se kupimo?
Ja moram da veceram ruske prije dolaska!
I da, baci granulu a ne petardu!
Vidimo se veceras![]()
ma jok, to sam napravila prije neki dan, sada se spremam da plivam i ronimMačkice, zar ne seckaš krastavčiće??
Nije to fora. Fora je da gledaš ili Tesnu kožu ili uživo proslavu na Pinku Džej, Bora Drljača, Marinko Rokvić i Šaban ŠaulićNije moguće da gledate TV
Ima filmova na kompu. Evo, Fargo, 15 put
Brate ove sto si nabrojao su svi pokojniNije to fora. Fora je da gledaš ili Tesnu kožu ili uživo proslavu na Pinku Džej, Bora Drljača, Marinko Rokvić i Šaban Šaulić
Kako bre pokojni pevaju na Pinku svake godine????Brate ove sto si nabrojao su svi pokojni
Do jajaLjudiiiiii kakva je atmosferaa? Javljajte see
U Tivtu pjeva Colic u Budvi Vlado Georgiev, vrijeme hladno ali bez magle, cijene pica skupeu Zg čitav dan magla, mislim da su to atmosferske neprilike ali poneki vatromet se ipak vidi
kako je kod vas![]()
Zvuči zanimljivo, čujem da je najskuplje u KolašinuU Tivtu pjeva Colic u Budvi Vlado Georgiev, vrijeme hladno ali bez magle, cijene pica skupe
Da, caj 6, topla cokolada 8 a PORCIJA KACAMAKA 30€Zvuči zanimljivo, čujem da je najskuplje u Kolašinuevo tamo čaj 6 eura
![]()