Da li ima Hriscanke ovde?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja sam muskarac imam potrebe,al opet nadjacam to jer to smanjuje covjeku volju za radom i stvaranjem upadas tako u zamku lakog zadovoljstva ,cak i sa zenom ako si seks maksimum jednom nedeljno da ne dodje do zasicenja ako pretjeras to brzo dosadi a ne nudis zeni nista drugo,isprobala te,a ne radis na sebi i ne postujes sebe logicno je da ce da te vara sa drugim muskarcima al onda si to i zasluzio
Nema sta, duboko ali.......!

Ja sam muskarac imam potrebe,al opet nadjacam to jer to smanjuje covjeku volju za radom i stvaranjem upadas tako u zamku lakog zadovoljstva ,cak i sa zenom ako si seks maksimum jednom nedeljno da ne dodje do zasicenja ako pretjeras to brzo dosadi a ne nudis zeni nista drugo,isprobala te,a ne radis na sebi i ne postujes sebe logicno je da ce da te vara sa drugim muskarcima al onda si to i zasluzio
Počni da drkaš,biće ti lakše.😂😂😂

Rece nas Bog: "A ja vam kažem: Svaki, koji pogleda na ženu požudno, već je u srcu svojemu učinio s njom preljubu"

Ove reci su pravedne reci. Zato zene ako su Hriscanke nesmeju da nose odecu koja ce raspirivati pozudu kod muskaraca jer tako navode ozenjene muskarce na preljubu.
Iz tih reči ne sledi kako žene (ne)treba da se oblače, nego da muškarci ne treba da gledaju na žene sa požudom. Oblačenje nigde nije ni pomenuto. Tako da je tvoj zaključak samo tvoj.

znaš kako.ako ćeš da menjaš,uzmi od samog sebe dobre savete,to naravno zavisi od cilja,kojih ima puno ako misliš daleko unapred 🤷‍♀️ :lol:
nego posto si u nemogućnosti da kreiraš bog zna šta,bolje da nosiš ljubav uvek u sebi,tako da i nije važno kad,gde i zašto
i nešto smanji,a nešto povećaj:rotf::rotf::rotf:

Naravno da nije,treba vidjeti sta su posledice promiskuitetnog zivota i nemanje stida da se neko skida go po televiziji,njeno dijete odrasta veoma nezadovoljno to ne moze biti srecno dijete.

Pa da li biste vi voljeli da vasa majka ima status Jk ja prvi ne bi.
Šta fali Jk, ajde idi odlusaj tekst od xy poslala sam to da malo ovde okadim temu od takvih poput tebe

Počni da drkaš,biće ti lakše.😂😂😂

Ma kakvi, najljepse je kada imas pravo postovanje zene koje 99 posto muskaraca danas ne dozivi,kada te zena gleda kao uzor a ti nju kao kraljicu ne kao kurvu.A kraljica se postuje,ali nazalost danas je zenama ispran mozak ali i muskarcima pogresnim sistemom vrijednosti.

Muskarac je srecan istinski kada ima postovanje kao i zene.Liberalne zene a vecinom su sve muskobanjaste,psuju, histericne,mrze sve oko sebe

Ma kakvi, najljepse je kada imas pravo postovanje zene koje 99 posto muskaraca danas ne dozivi,kada te zena gleda kao uzor a ti nju kao kraljicu ne kao kurvu.A kraljica se postuje,ali nazalost danas je zenama ispran mozak ali i muskarcima pogresnim sistemom vrijednosti.

Muskarac je srecan istinski kada ima postovanje kao i zene.Liberalne zene a vecinom su sve muskobanjaste,psuju, histericne,mrze sve oko sebe
Tebi treba pomoć

Izvini da nisi ti *erpe? Mislim u redu je to ali nemoj tako po zenama.

Ovo sto pisem - pisem kao Hriscanin a ne kao gradjanin antihriscanske Srbije. Zato molim da se odma razumemo da ne pisu ovde komentare oni koji zele da pisu kao gradjani. Ako i ima neko ko ce zeleti nesto da napise a nije Hriscanin molim prvo da se obrazuje Hriscanski pa onda da komentarise kriticki jer ponavljam ovde u ovoj temi pisem kao Hriscanin a ne kao gradjanin. Nadam se da forum ne zabranjuje da u ovom delu foruma pisu i Hriscani HRISCANSKI a ne samo gradjanski. Pretpostavljam da je ovo jos uvek slobodna zemlja gde je dozvoljeno da i Hriscani iznose svoja misljenja i stavove.

Ulazim u samoposlugu jednog avgustovskog dana prilicno toplog i sretnem jednu mladu zenu obucenu u siroku suknju dugacku prilicno ispod kolena. I ja u sebi rekoh o prelepo konacno posle toliko godina mog zivota sretoh pravu Hriscanku a da nije Monahinja. Medjutim okrete se ona kad sa druge strane prorez do gaca ali gace se nisu videle verovatno je nosila tange. I mojoj zalosti nije bilo kraja.

Rece nas Bog: "A ja vam kažem: Svaki, koji pogleda na ženu požudno, već je u srcu svojemu učinio s njom preljubu"

Ove reci su pravedne reci. Zato zene ako su Hriscanke nesmeju da nose odecu koja ce raspirivati pozudu kod muskaraca jer tako navode ozenjene muskarce na preljubu.

To znaci da zene koje nose sledece ne ponasaju se kao Hriscanke iako mozda za sebe kazu da su Hriscanke:

1. ako nose pantalone
2. ako nose helanke
3. ako nose suknje iznad kolena
4. ako nose kupace kostime
5. ako nose odecu gde se vide gola ramen
6. ako nose odecu gde se vidi go stomak
7. ako nose majice gde se vidi pocetak sisa
8. ako se sminkaju
9. ako farbaju kosu
10. ako nose mindjuse, lancice, narukvice
11. ako vezuju kosu u razne frizure i repove i pundje
12. ako se ne vidi gola koza ali nose usku odecu koja otkriva obline sisa, guzice i butina
Dakle ako se oblace ili ponasaju tako da izazovu kod muskarca pozudu one nisu obucene i ne ponasaju se kao Hriscanke.
Ovaj spisak je napravio ko?

Prije bi rekao da tebi treba preobrazenje,neces srecu nikada naci dok ne zasluzis postovanje kao zena
Ne treba mi bilo šta od muškaraca poput tebe, nesrećna mogu biti samo pored takvog kao što si ti, ali imam nešto što se zove mozak pa znaš kako kaže Mišel Fajfer u Lice sa Ožiljkom, ni da si poslednja stvaaar na svetu........

Naravno da nije,treba vidjeti sta su posledice promiskuitetnog zivota i nemanje stida da se neko skida go po televiziji,njeno dijete odrasta veoma nezadovoljno to ne moze biti srecno dijete.

Pa da li biste vi voljeli da vasa majka ima status Jk ja prvi ne bi.

Uvlacenje dece u pricu na nacin koji ti radis je vrhunac imbecilnosti!

Ovakve pajsere treba trajno banovati.

Ne treba mi bilo šta od muškaraca poput tebe, nesrećna mogu biti samo pored takvog kao što si ti, ali imam nešto što se zove mozak pa znaš kako kaže Mišel Fajfer u Lice sa Ožiljkom, ni da si poslednja stvaaar na svetu........

Shvatices to kada predjes 40 u da je postovanje osnov srece,ja imam 30 al to vec sada shvatam,iako sam odrastao u liberalnoj porodici bas, znam tu filozofiju zivljenja i vrijeme ce pokazati i tebi da ces sa 40 plus godina biti nesrecna i histericna zena.Sve te feministkinje su nesrecne zene koje nikada nisu dobile postovanje a nisu toga ni svjesne

Prije bi rekao da tebi treba preobrazenje,neces srecu nikada naci dok ne zasluzis postovanje kao zena

Shvatices to kada predjes 40 u da je postovanje osnov srece,ja imam 30 al to vec sada shvatam,iako sam odrastao u liberalnoj porodici bas, znam tu filozofiju zivljenja i vrijeme ce pokazati i tebi da ces sa 40 plus godina biti nesrecna i histericna zena.Sve te feministkinje su nesrecne zene koje nikada nisu dobile postovanje a nisu toga ni svjesne
Vec imas 30? Pa kad pre pokupi toliku pamet. Kazi ti posteno, jesi li ili nisi?

Vec imas 30? Pa kad pre pokupi toliku pamet. Kazi ti posteno, jesi li ili nisi?

Kako cete postovati zene kada samog sebe ne postujes,ponasas se kao njihov advokat a niko ih ne napada vec samo im neko predocava realnost

Sa takvim stavovima koje imas pitanje je samo vremena kada cete zena prevariti i kada ces biti rogonja,ali uvijek budi kul opsuten sta te briga ti si liberalan cak i kada te niko ne postuje

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back