Da li ima Hriscanke ovde?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
1694951366248.png

Идеална хришћанска девојка

Ja samo cekam kad bude dozvoljeno da i muskarci nose suknje. Realno, nije mi jasno ko je to odredio da je stvar pola, nek se hebe sto moram da se drljam u farmerkama. S druge strane, odmah cu staviti neke umetke u gace da izgleda kao da hodam sa erekcijom, jos kad digne haljinu, ima da bude ko vetar zavesu.

Arapi u Evropi nikada ne zene Evropljanke , samo ih gledaju kao lake zene da se po njima ... i istresu kao seici po starletama,iako nisu sve zene ovdje starlete sve ali tako ih oni gledaju znaci ne postuju ih,posle ih sutnu na ulicu kada se izdovolje koje nepostovanje tih zena plus muskaraca srpskih koji to gledaju liberalno,.

Nisu to zene koje ce dobiti status i postovanje njihovo,jer svaka zena pa i ona najpromiskutetnija zeli da bude postovana i Jk zeli da bude postovana koliko god bila liberalna I gola.Sve ce dobiti u zivotu ali postovanje muskaraca nikada
Pa Jk je bas postovana. Posebno u Kuriru.
Nego, a ovi muškarci što idu bez majice na ulici sa svojim stomačinama jesu oni Hrišćani ako može neko samo da mi da odgovor, sigurno ne poštuju žene, što svaka žena mora da vidi njihove intimne delove tela !!!?????🤣🤣🤣
Ovaj je kulturan!

Prilozi

• stock-photo-i-feel-in-shape-already-overweight-man-leaping-in-the-air-with-his-sense-of-achiev...jpg
    stock-photo-i-feel-in-shape-already-overweight-man-leaping-in-the-air-with-his-sense-of-achiev...jpg
    63,6 KB · Pregleda: 3
Ovo sto pisem - pisem kao Hriscanin a ne kao gradjanin antihriscanske Srbije. Zato molim da se odma razumemo da ne pisu ovde komentare oni koji zele da pisu kao gradjani. Ako i ima neko ko ce zeleti nesto da napise a nije Hriscanin molim prvo da se obrazuje Hriscanski pa onda da komentarise kriticki jer ponavljam ovde u ovoj temi pisem kao Hriscanin a ne kao gradjanin. Nadam se da forum ne zabranjuje da u ovom delu foruma pisu i Hriscani HRISCANSKI a ne samo gradjanski. Pretpostavljam da je ovo jos uvek slobodna zemlja gde je dozvoljeno da i Hriscani iznose svoja misljenja i stavove.

Ulazim u samoposlugu jednog avgustovskog dana prilicno toplog i sretnem jednu mladu zenu obucenu u siroku suknju dugacku prilicno ispod kolena. I ja u sebi rekoh o prelepo konacno posle toliko godina mog zivota sretoh pravu Hriscanku a da nije Monahinja. Medjutim okrete se ona kad sa druge strane prorez do gaca ali gace se nisu videle verovatno je nosila tange. I mojoj zalosti nije bilo kraja.

Rece nas Bog: "A ja vam kažem: Svaki, koji pogleda na ženu požudno, već je u srcu svojemu učinio s njom preljubu"

Ove reci su pravedne reci. Zato zene ako su Hriscanke nesmeju da nose odecu koja ce raspirivati pozudu kod muskaraca jer tako navode ozenjene muskarce na preljubu.

To znaci da zene koje nose sledece ne ponasaju se kao Hriscanke iako mozda za sebe kazu da su Hriscanke:

1. ako nose pantalone
2. ako nose helanke
3. ako nose suknje iznad kolena
4. ako nose kupace kostime
5. ako nose odecu gde se vide gola ramen
6. ako nose odecu gde se vidi go stomak
7. ako nose majice gde se vidi pocetak sisa
8. ako se sminkaju
9. ako farbaju kosu
10. ako nose mindjuse, lancice, narukvice
11. ako vezuju kosu u razne frizure i repove i pundje
12. ako se ne vidi gola koza ali nose usku odecu koja otkriva obline sisa, guzice i butina
Dakle ako se oblace ili ponasaju tako da izazovu kod muskarca pozudu one nisu obucene i ne ponasaju se kao Hriscanke.

To sto si ti nju gledao kao seksualni objekat, a ne neku 'smernu hriscanku', nije do njenog oblacenja nego do tebe.

Evo, od 7 jutros pa do malopre sam bio na nudistickoj plazi, mnogo lepih ljudi i nikoga nisam gledao kao seksualni objekat.

Perverzija je u oku posmatrača.

Ma marš bre ima gola da idem ulicom ako ja tako hoću!

Kada napunis 40 plus shvatices sta znaci rijec postovanje,ti ne postujes sigurno muskarce sa kojima si,jer i ti mucenici ne postuju sami sebe.Onda ces shvatiti da nije sve zabava,uzitak da pokazes atribute koliko god bila lijepa.Jk je to shvatila sada kao starija zena pa histerise nezadovoljna ,jer nema postovanje muskaraca a kao mladu je bilo briga kao vecinu tih liberalnih zena

Kada napunis 40 plus shvatices sta znaci rijec postovanje,ti ne postujes sigurno muskarce sa kojima si,jer i ti mucenici ne postuju sami sebe.Onda ces shvatiti da nije sve zabava,uzitak da pokazes atribute koliko god bila lijepa.Jk je to shvatila sada kao starija zena pa histerise nezadovoljna ,jer nema postovanje muskaraca a kao mladu je bilo briga kao vecinu tih liberalnih zena
Ja poštujem samo muškarce koji to zaslužuju ti nisi jedan od njih, ali tu su svetice koje će te postovati

Ja poštujem samo muškarce koji to zaslužuju ti nisi jedan od njih, ali tu su svetice koje će te postovati

Bas ih postujes tako sto ides polugola pored njih, pretpostavljam minici,suknje kratke itd,a i taj muksarac kojem to ne smeta tebi ce to biti super moderan muskarac sa kojim imas vece slobode ok,vece slobode takodje ces imati da ga varas sa drugim muskarcima jer njemu to nece smetati jer je vjerovatno liberalan,zasto bi mu bila odana ako ga ne postujes,ajde dodji mu u kucu pred njegove roditelje polugola,ako drze do sebe najurice te napolje jer ne ides u kaficu nego neciju kucu

Bas ih postujes tako sto ides polugola pored njih, pretpostavljam minici,suknje kratke itd,a i taj muksarac kojem to ne smeta tebi ce to biti super moderan muskarac sa kojim imas vece slobode ok,vece slobode takodje ces imati da ga varas sa drugim muskarcima jer njemu to nece smetati jer je vjerovatno liberalan,zasto bi mu bila odana ako ga ne postujes,ajde dodji mu u kucu pred njegove roditelje polugola,ako drze do sebe najurice te napolje jer ne ides u kaficu nego neciju kucu

Šta je sa ženama koje imaju 42,47 godina,šta hoćeš reći.Tebi su žene nepoznanica,pasulj i podvarak je tvoj žuvotni ideal i kuvarica koja to zna skuvati.

Sta ti napisa? Marija, ako ikada upoznas doticnog, obuci dzak.

Hahahahahahahahahahahahahahahah

Drkaš li ti,koju sliku,video gledaš.

Ja sam muskarac imam potrebe,al opet nadjacam to jer to smanjuje covjeku volju za radom i stvaranjem upadas tako u zamku lakog zadovoljstva ,cak i sa zenom ako si seks maksimum jednom nedeljno da ne dodje do zasicenja ako pretjeras to brzo dosadi a ne nudis zeni nista drugo,isprobala te,a ne radis na sebi i ne postujes sebe logicno je da ce da te vara sa drugim muskarcima al onda si to i zasluzio

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back