Da li ima Hriscanke ovde?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

izuzetan

Aktivan član
Poruka
1.713
Ovo sto pisem - pisem kao Hriscanin a ne kao gradjanin antihriscanske Srbije. Zato molim da se odma razumemo da ne pisu ovde komentare oni koji zele da pisu kao gradjani. Ako i ima neko ko ce zeleti nesto da napise a nije Hriscanin molim prvo da se obrazuje Hriscanski pa onda da komentarise kriticki jer ponavljam ovde u ovoj temi pisem kao Hriscanin a ne kao gradjanin. Nadam se da forum ne zabranjuje da u ovom delu foruma pisu i Hriscani HRISCANSKI a ne samo gradjanski. Pretpostavljam da je ovo jos uvek slobodna zemlja gde je dozvoljeno da i Hriscani iznose svoja misljenja i stavove.

Ulazim u samoposlugu jednog avgustovskog dana prilicno toplog i sretnem jednu mladu zenu obucenu u siroku suknju dugacku prilicno ispod kolena. I ja u sebi rekoh o prelepo konacno posle toliko godina mog zivota sretoh pravu Hriscanku a da nije Monahinja. Medjutim okrete se ona kad sa druge strane prorez do gaca ali gace se nisu videle verovatno je nosila tange. I mojoj zalosti nije bilo kraja.

Rece nas Bog: "A ja vam kažem: Svaki, koji pogleda na ženu požudno, već je u srcu svojemu učinio s njom preljubu"

Ove reci su pravedne reci. Zato zene ako su Hriscanke nesmeju da nose odecu koja ce raspirivati pozudu kod muskaraca jer tako navode ozenjene muskarce na preljubu.

To znaci da zene koje nose sledece ne ponasaju se kao Hriscanke iako mozda za sebe kazu da su Hriscanke:

1. ako nose pantalone
2. ako nose helanke
3. ako nose suknje iznad kolena
4. ako nose kupace kostime
5. ako nose odecu gde se vide gola ramen
6. ako nose odecu gde se vidi go stomak
7. ako nose majice gde se vidi pocetak sisa
8. ako se sminkaju
9. ako farbaju kosu
10. ako nose mindjuse, lancice, narukvice
11. ako vezuju kosu u razne frizure i repove i pundje
12. ako se ne vidi gola koza ali nose usku odecu koja otkriva obline sisa, guzice i butina
Dakle ako se oblace ili ponasaju tako da izazovu kod muskarca pozudu one nisu obucene i ne ponasaju se kao Hriscanke.

Religija je na drugom pdf-u, ovo je gradjanski deo, tako da cu pisati kao neafirmisani i neinformisani gradjanin. Jer me mrzi da citam celu bibliju.
Ne d'o Bog da danas crkva regulise modne arsine.
S druge strane, stipluiracu ti malo. Da, jeste to mamljenje. Mi muskarci jesmo vizuelniji od zena. Ali znas kako? Stvar je slobode. I tu, po meni, ne mozes braniti to. S druge strane, nisi ni duzan da je zenis i obezbedjujes kao nezasticeno jadno zivlje, jel tako?

Ovo sto pisem - pisem kao Hriscanin a ne kao gradjanin antihriscanske Srbije. Zato molim da se odma razumemo da ne pisu ovde komentare oni koji zele da pisu kao gradjani. Ako i ima neko ko ce zeleti nesto da napise a nije Hriscanin molim prvo da se obrazuje Hriscanski pa onda da komentarise kriticki jer ponavljam ovde u ovoj temi pisem kao Hriscanin a ne kao gradjanin. Nadam se da forum ne zabranjuje da u ovom delu foruma pisu i Hriscani HRISCANSKI a ne samo gradjanski. Pretpostavljam da je ovo jos uvek slobodna zemlja gde je dozvoljeno da i Hriscani iznose svoja misljenja i stavove.

Ulazim u samoposlugu jednog avgustovskog dana prilicno toplog i sretnem jednu mladu zenu obucenu u siroku suknju dugacku prilicno ispod kolena. I ja u sebi rekoh o prelepo konacno posle toliko godina mog zivota sretoh pravu Hriscanku a da nije Monahinja. Medjutim okrete se ona kad sa druge strane prorez do gaca ali gace se nisu videle verovatno je nosila tange. I mojoj zalosti nije bilo kraja.

Rece nas Bog: "A ja vam kažem: Svaki, koji pogleda na ženu požudno, već je u srcu svojemu učinio s njom preljubu"

Ove reci su pravedne reci. Zato zene ako su Hriscanke nesmeju da nose odecu koja ce raspirivati pozudu kod muskaraca jer tako navode ozenjene muskarce na preljubu.

To znaci da zene koje nose sledece ne ponasaju se kao Hriscanke iako mozda za sebe kazu da su Hriscanke:

1. ako nose pantalone
2. ako nose helanke
8. ako se sminkaju
9. ako farbaju kosu
12. ako se ne vidi gola koza ali nose usku odecu koja otkriva obline sisa, guzice i butina
Dakle ako se oblace ili ponasaju tako da izazovu kod muskarca pozudu one nisu obucene i ne ponasaju se kao Hriscanke.
😂😂😂😂😂😂
Onda hvala Bogu sto nismo

3x1, oko nedelju dana, i bice bolje...

IMG-20221226-155820.jpg

Napisano beze nema sa Hrišćanskom kulturom,običajima,učenjem.
Pravoslavlje daje slobodu mišljenja i življenja a ne brani ni extremno delovanje,življenje ali bez pritiska na druge.
Ovo mi liči na nevešt pokušaj uvodjenja vehabijskog sistema diktature u Hrišćanstvo što je em glupo em nemoguće.
Ovo piše Srbin,Pravoslavac,vernik.

Napisano beze nema sa Hrišćanskom kulturom,običajima,učenjem.
Pravoslavlje daje slobodu mišljenja i življenja a ne brani ni extremno delovanje,življenje ali bez pritiska na druge.
Ovo mi liči na nevešt pokušaj uvodjenja vehabijskog sistema diktature u Hrišćanstvo što je em glupo em nemoguće.
Ovo piše Srbin,Pravoslavac,vernik.
Sve lepo objašnjeno
Bravo, slažem se

1. ako nose pantalone
2. ako nose helanke
8. ako se sminkaju
9. ako farbaju kosu
Pa ovo ko Amiši!

1. ako nose pantalone
2. ako nose helanke
8. ako se sminkaju
9. ako farbaju kosu
To prilikom posete crkvi ili manastiru... kao neki red...

Juče sam u busu sedela pored dve religiozne žene. Ličile su jedna na drugu. Imale su marame na glavi, dugačke haljine. Ali. Dole nejskuplje cipele, senzualne, našminkane u fulu, oko struka kaiš koji pokazuje izvajanu liniju, a grudi se ocrtavaju. Na usnama karmin koji izaziva jer imaju vrlo lepe, punije usne. Nisu hrišćanke, ali nekako ne deluju kao neka nevinašca

Nacin na koji se zene u Srbiji nose to je samo dokaz da one ne postuju muskarce u Srbiji, nebitno sta one pricaju,one da postuju muskarce u Srbiji nikada ne bi isle ulicama polugole.Kako ce da te postuje zena ako ti ne postujes sam sebe,ajde neka u Qataru se zene tako nose ili kod Turaka,ne kazem da i tamo nema polugolih zena ali mnogo manje jer zene tamo postuju muskarce zato sto ti muskarci primarno postuju sebe.Moze ona to da ne voli kritikuje muskarca da joj se ne svidja ali musliman ce zeni pokazat sut kartu ako ne postuje njega i familiju mu,zna se kako se oblaci mu zena.On ima vise zena nego prosjecni Srbin,plus ih ima vise plus se nose kao prave dame,a ovaj mucenik ovdje ima jednu zenu a mnogi i nemaju zenu,a nosi mu se na ulici polugola plus ga i ne postuje, bas luzer

To ne znaci da i one nemaju zelju da se nose kao nase zene ali postovanje prema muskarcu joj to ne dozvoljava.To ti je kao kada ides na posao formalno obucen,moguce da bi volio go da ides tamo al ti postovanje prema drzavi ili firmi to ne dozvoljava.Mnoge srpske zene ne postuju srpske muskarce,nije ni cudo sto i Albanci ne postuju Srbe,ako ih zene ne postuju zasto bi i oni

Nacin na koji se zene u Srbiji nose to je samo dokaz da one ne postuju muskarce u Srbiji, nebitno sta one pricaju,one da postuju muskarce u Srbiji nikada ne bi isle ulicama polugole.Kako ce da te postuje zena ako ti ne postujes sam sebe,ajde neka u Qataru se zene tako nose ili kod Turaka,ne kazem da i tamo nema ali mnogo manje jer zene tamo postuju muskarce.

To ne znaci da i one nemaju zelju da se nose kao nase zene ali postovanje prema muskarcu joj to ne dozvoljava.To ti je kao kada ides na posao formalno obucen,moguce da bi volio go da ides tamo al ti postovanje prema drzavi ili firmi to ne dozvoljava.Mnoge srpske zene ne postuju srpske muskarce,nije ni cudo sto i Albanci ne postuju Srbe,ako ih zene ne postuju zasto bi i oni
Pa jbt sta sve neću pročitati 😂😂😂😂

Ovde samarcinu a tamo ko zna sta :hahaha:

Arapi u Evropi nikada ne zene Evropljanke , samo ih gledaju kao lake zene da se po njima ... i istresu kao seici po starletama,iako nisu sve zene ovdje starlete sve ali tako ih oni gledaju znaci ne postuju ih,posle ih sutnu na ulicu kada se izdovolje koje nepostovanje tih zena plus muskaraca srpskih koji to gledaju liberalno,.

Nisu to zene koje ce dobiti status i postovanje njihovo,jer svaka zena pa i ona najpromiskutetnija zeli da bude postovana i Jk zeli da bude postovana koliko god bila liberalna I gola.Sve ce dobiti u zivotu ali postovanje muskaraca nikada i zato je onako nervozna i bahata jer u dubini je malo iko vrednuje

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back