Da li igranje igara detinjasto?

Planiram da uzem pc ali da saćekam tek di 2030 tad cu imati 30 da li je kasno tad gejmati? Svi kažu da je za decu i da to moraš da počneš najkasnije do 15 godine i da igraš naslove izkjucivo iz trentne godine kao iditi si ako igra 10+ godina staro prvi put.

Закаснио си. Жени се и иди да радиш.

Zavisi.

Ako završavaš obaveze, imaš neki pravac u životu, održavaš odnose sa ljudima i ne bežiš od realnosti, onda je igranje samo hobi kao i svaki drugi. Neko gleda serije, neko ide u teretanu, neko igra igrice. Nema tu ničeg "nezrelog".

Problem nastaje kad krene obrnuto, kad zapostaviš posao, društvo, porodicu, zdravlje, pa ti igrice postanu beg i prioritet. To nema veze sa godinama, to je pitanje balansa.

Planiram da uzem pc ali da saćekam tek di 2030 tad cu imati 30 da li je kasno tad gejmati? Svi kažu da je za decu i da to moraš da počneš najkasnije do 15 godine i da igraš naslove izkjucivo iz trentne godine kao iditi si ako igra 10+ godina staro prvi put.
Žao mi što je u mojoj mladosti izašao Game Boy a ne Switch 2, no i autori Super Naria, Zelde i ostalih likova su takodje omatirili
Tako da je veliko pitanje šta će biti posle?

Yoshi and misterious book izlazi oko 26-og maja, postoji preorder što sigurno otključava neki bonus a posle toga jedino čekati akciju bez bonusa.

Pokemon Wind / Waves izlazi tek 2007-me, najopuštenije.

Igrice za konzole, pogotovo specijalizovane, su nebo i zemlja nadoram bilo koje PC igrice.
Baš zbog svoje eksklyzivnosti na njima radi armija ljudi koja pazi na svaki detalj.
PC igre često nisu ni testirane kako treba tako da ima dosta glitchova a hakovane igrice da ne pominjemo...

@mihfl009v
Nije kasno. Smatram da je čak danas poželjno da kreneš gejmati. Govorim ti iz ličnog iskustva: s gejmingom se počinje od lakših igara pa se ide ka težim kako bi se desio napredak.
Pre nego što kupiš PC moj savet ti je da igrice igraš na Game stick. Na njemu ima igrica koje nisu toliko teške i odlične su za navikavanje upravljanja glavnog lika u igrici.

lyOMozC.png

Kod igranja igrica je važno da znaš engleski jezik. Savetujem ti da slobodno vreme provedeš učeći engleski jezik (dakle da čitaš tekstove na engleskom i da prevodiš). Trebaće ti kako bi znao šta da radiš tokom igranja igre kada lik iz igre da instrukciju.

Iako gejmer ima preko 20 godina sasvim je opravdano krenuti od dečjih igrica. Ne stidim se, reći ću istinu: Ja imam veliku poteškoću da igram Doom za PS4 i Call of Duty Modern Warfare za PS4. Call of Duty Modern Warfare za PS4 nisam i uspeo da pokrenem, u glavnom meniju je potrebno štošta kliknuti, dakle treba znati engleski. Potrebno mi je da doučim engleski. Trenutno igram Crash 4 za PS4, Burnout Paradise kako bih se osposobio za Doom i Call of Duty.

Evo liste od 10 igara koje danas najčešće igraju ljudi stariji od 30 godina — kombinacija PC-a i konzola. U pitanju su igre koje imaju ogromnu “30+” publiku zbog nostalgije, sporijeg tempa, dubine gameplaya ili zato što ih ljudi igraju godinama.

1. The Witcher 3: Wild Hunt
    Mnogo igrača 30+ voli ozbiljnu priču, open world i single-player iskustvo bez žurbe.
  2. Grand Theft Auto V
    I dalje jedna od najigranijih igara na svetu, posebno među ljudima koji su odrasli uz GTA serijal.
  3. Call of Duty
    Mnogo igrača 30+ ostalo je uz COD još od Modern Warfare ere.
  4. World of Warcraft
    MMO veteran — ogromna baza igrača danas ima 30–45 godina.
  5. Diablo IV
    Diablo serijal ima veoma “odraslu” publiku koja igra još od devedesetih.
  6. The Elder Scrolls V: Skyrim
    Jedna od najpopularnijih RPG igara među starijim gamerima.
  7. Civilization VI
    Strategije posebno vole igrači 30+ jer traže planiranje i sporiji tempo.
  8. Red Dead Redemption 2
    Priča, atmosfera i sporiji pacing privlače stariju publiku.
  9. Final Fantasy VII Rebirth
    Analize pokazuju da su većina igrača ove igre ljudi preko 30 godina.
  10. EA Sports FC 25
    Ranije FIFA — ogroman broj ljudi 30+ i dalje redovno igra fudbal sa društvom.

Evo liste od 10 igara koje danas najčešće igraju ljudi stariji od 30 godina — kombinacija PC-a i konzola. U pitanju su igre koje imaju ogromnu “30+” publiku zbog nostalgije, sporijeg tempa, dubine gameplaya ili zato što ih ljudi igraju godinama.

1. The Witcher 3: Wild Hunt
    Mnogo igrača 30+ voli ozbiljnu priču, open world i single-player iskustvo bez žurbe.
  2. Grand Theft Auto V
    I dalje jedna od najigranijih igara na svetu, posebno među ljudima koji su odrasli uz GTA serijal.
  3. Call of Duty
    Mnogo igrača 30+ ostalo je uz COD još od Modern Warfare ere.
  4. World of Warcraft
    MMO veteran — ogromna baza igrača danas ima 30–45 godina.
  5. Diablo IV
    Diablo serijal ima veoma “odraslu” publiku koja igra još od devedesetih.
  6. The Elder Scrolls V: Skyrim
    Jedna od najpopularnijih RPG igara među starijim gamerima.
  7. Civilization VI
    Strategije posebno vole igrači 30+ jer traže planiranje i sporiji tempo.
  8. Red Dead Redemption 2
    Priča, atmosfera i sporiji pacing privlače stariju publiku.
  9. Final Fantasy VII Rebirth
    Analize pokazuju da su većina igrača ove igre ljudi preko 30 godina.
  10. EA Sports FC 25
    Ranije FIFA — ogroman broj ljudi 30+ i dalje redovno igra fudbal sa društvom.
1000044923.jpg

Back