- Poruka
- 87.924
Naručim srpsku salatu na nekom mestu i ono dodje sa belim sirom. Ne bunim se, ali mi se čini da u srpsku salatu ne ide sir?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
naravno..gde bez siraSir ide u svaku salatu![]()
paradajz već ima svoju neku kiselinu tak da meni nije potrebno ništa dodatnoBalzamiko samo. Alkoholno ne.
Не.Plus, da li sipate sirće kada ima paradajza u salati?
Ja ne.
Добро је чуо него је донео шопску јер је скупља.Nije te dobro čuo pa si dobio Šopsku salatu, koliko znam samo sir kao sastojak im je razlika?
u Dalmaciji sipaju vinsko sirce..u paradajz salatu a i mnogi drugi..ja ne ali sam jela i bilo je okPlus, da li sipate sirće kada ima paradajza u salati?
Ja ne.
sa sirom je sopska salataNaručim srpsku salatu na nekom mestu i ono dodje sa belim sirom. Ne bunim se, ali mi se čini da u srpsku salatu ne ide sir?
I to isključivo ono iz srpske ModeneBalzamiko samo. Alkoholno ne.
Balzamiko daje ukus i sladi, nije joj kišeljenje namena u ovoj salati.paradajz već ima svoju neku kiselinu tak da meni nije potrebno ništa dodatno
Ne razumem.I to isključivo ono iz srpske Modene![]()
sa pečenom paprikomШта је та моравска.
А да. Знамsa pečenom paprikom
Ma samo sam povezao srpsku i balzamikoNe razumem.
Evolucija jbg, uzmeš ono što valja. Držeći se tradicije kao pijan plota nema napretka u bilo čemu.Ma samo sam povezao srpsku i balzamiko![]()
Ide, samo ne ide krastavac, onda je šopska.Naručim srpsku salatu na nekom mestu i ono dodje sa belim sirom. Ne bunim se, ali mi se čini da u srpsku salatu ne ide sir?