ZabranjeniLegenda
Buduća legenda
- Poruka
- 35.830
Sa druge strane CG fali jedno 10-tak iq poena...
Jes treba nam vi bosanci pozajmit - al onda biste ostali bez ista
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sa druge strane CG fali jedno 10-tak iq poena...
Da vam damo 10 poena stigli biste nas...Jes treba nam vi bosanci pozajmit - al onda biste ostali bez ista![]()
Trudim se da ne sudim ljudima prema izgledu,ali moram priznati da mi fizionomije Vučićevog bliskog kruga djeluju "interesantno".
Pa i kelner bi znao da vjerovatno ne bi bila dobra ideja da se ogrne zastavom na zasjedanju SBUNPa ti se trudi, ali zna se i na ulici kada vidiš čoveka i kako se ponaša o kome se radi.
Bukv, bilo kog učtivog i pristojnog kelnera iz kafane da smo poslali ponašali bi se više primereno prilici gde se nalaze.
Wow
Lavrov je klasa za sebe,za naše klocove bilo bi dovoljno samo da se ponašaju bar polunormalno...Kad gledam onog gospodina Lavrova.. i to kada dođe negde gde Rusiju bojkotuju, koliko dostojanstva čovek ima, kako odgovara, kako se ponaša, zaista gospodin. To je klasa diplomate. Mora da govori što govori, ali ponašanje.. na mestu.
jeste.Jel on ono žvakao zastavu?
Iskreno saosećam. Današnji dan je najžalosniji u istoriji Srbije iz više razloga.jeste.
jel to ona prica - on je ok lik ali su oko njega mnogo losi ljudi?Protiv predsednika sam retko imala šta, ali protiv njegove bande... Uh! Gade mi se ono, organski!
Banda mu je loša, korumpirana i nad sve to- mnogo glupa.

Ништа. Али ауторе теме се очито крсти са пет прстију. Што би старе баке рекле - лопатом. Па му нешто очито смета оно што је изјављено тамо...A šta je on to pogrešno i sramno izjavio u Njujorku?
Još pitaš?Malo o Aci Srbinu
Da li vas hvata krindž gledajući precednika?
Nije, Folksdojčer.Pa zar nisi Srbalj?
Pa kad ne ume.Upravo!Ne može on tu da kaže nešto posebno,al može bar da se ponaša dostojanstveno.
Ljubi ga šefica tako disciplinovanog. Dobija i svoju sopstvenu trampolinu!Pa jesam, ali ne zivim u Srbiji, pa me manje krindz, vise je smejurija![]()
Malo o Aci Srbinu
Da li vas hvata krindž gledajući precednika?
Ne dajmo povoda drugoj strani da se dodatno raduje.Mene je sramota od tebe i tebi sličnih ovde.
Dok Đilas, Ćuta i Marinika budu jedina alternativa biće ovako ili i još bolje, šta se tu može…Gledao sam sve ljude koji su govorili, mozda ja nisam upravu, ali samo kod naseg predstavnika i ovog koji sedi pored ocigledno se vide nastupi mrznje, besa i da ne nabrajam kakvi problemi...Gotovo izgleda neverovatno da takvi ljudi nekoga predstavljaju u UNu... To daje taj krindz osecaj... Takodje da dodam da je on najmocnija osoba od svih ljudi tamo..Svi oni ljudi imaju moc shodno njihovom polozaju i u okviru zakona svojih zemalja, a on vlada svime u svojoj zemlji...
E ti mora da si neverovatna flegma…Ko kaže da ga gledam? Imam mnogo pametnijih poslova.
Ma da, oni su dosetali tu slucajno (takvi kakvi jesu) a on dusevan i preemotivanjel to ona prica - on je ok lik ali su oko njega mnogo losi ljudi?![]()
nije imao srca da ih ne zadrziŽvakao zastavu?! Pred Osmanlijama?! Zemljo Indijo što rađaš slonove!Jel on ono žvakao zastavu?